Προς το περιεχόμενο

MOTIFNICK

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    175
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή MOTIFNICK

Artist

Artist (1/4)

0

Φήμη

  1. Ευχαριστω πολυ παιδια.. δεν ειμαι κιθαριστας και τα tip;s τα χρειαζομουνα απο εσας! και ναι βαζω κατι στο σχημα της μπαταριας για να το κρατησει το floyd, στο τελος αφου βγαλω την μπαταρια ειναι απαραίτητο να κανω το fine-tune απο τις βιδες στα ελατηρια γιατι παντα θελει λιγο τραβηγμα γιατι ολες οι χορδες ταυτοχρονα χανουν (λιγο χαλαρωνω τις βιδες των ελατηριων και ετσι αφηνω περιθωριο να κανω το τελικο finu tune το οποιο δε το κανω απο το Floyd γιατι θα χρειαστει πολυ βιδωμα) προφανος και θα χαλασει το ξυλο απο το σφιξε-ξεσφιξε...αρα θα πρεπει να σταματησω το κολλημα να καθαριζω σχολαστικά τα ταστα κτλ με καθε αλλαγμα χορδων και να κανω την μεθοδο μια-μια χορδή όπως μου λέτε! ειναι το πολυ 2 φορες την βδομαδα η χρηση της κιθαρας που κανω και την βαζω ακριβες χορδες που αντεχουν και τις ειχα καιρο..οποτε αυτο γινεται 2 με 3 φορες το χρονο(οσο κακο και να ακουγεται :-[ ) και γιαυτο ειχα το χαζο σκεπτικό να την κανω παντα ρεκτιφιε :-\ ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και καταλαβα οτι κανω μπουρδες τοσα χρονια!!!
  2. ευχαριστω για την απαντηση, τα ελατηρια ηταν καινουρια και διαφορετικα απο αυτα του εργοστασιου οντως...βεβαια πανε 10 χρονια απο τοτε..το κακο ειναι εγω πρεπει να τα βιδωσω απιστευτα μεσα τις βιδες που τα τραβανε για να φερω εις περας το κουρδισμα (παντα βγαζω ολες τις χορδες μαζι και οχι μια-μια ) και ναι επιτελους εμαθα με ευκολια να κανω τετοιο σεταπ στην κιθαρα αυτη... σκεφτηκα το ιδιο...ειναι "9ρες"..ισως δε χρειαζεται 3 ελατηρια...αλλα αν εβαζα 3 ισως ειχα περισοτερο περιθωριο και ευκολια στο θεμα με τις βιδες που σφιγγουν τα ελατηρια?..πραγματικα πρεπει να τις παω πολυ μεσα (και ειναι απαραίτητο για την αλλαγη χορδων να κανω τι ρυθμιση για να ερθει το κουρδισμα και το υψος γιατι τελος απο εκει τραβας)!!!
  3. παιδια πριν 10 χρονια που αλλαξα απο 11αρες σε 9ρες χορδες (ο μάστορας τοτε μου το έκανε που του ζητησα και δεν ηξερα να την σεταρω μονος μου) προσεξα οτι τα ελατήρια του floyd rose (τύπου floyd rose) απο 3 που ηταν ειναι τωρα 2. εγω τοσα χρονια που την σεταρω χωρις κανενα προβλημα μονος μου δεν με πειραζε που ειναι 2 (δηλ δεν ειδα καμια δυσκολια για ρυθμισεις)...απλα μηπως πρεπει να εχω 3? το λογικο ειναι πως οι 9ρες χορδες δεν εχουν μεγαλες δυναμεις και ισως χρειάζονται 2 ελατηρια επαναφορας μονο.. ισχυει αυτο? συγνωμη αν φαινομαι χαζος!
  4. Γεια σου κι απο μενα, με 8 καναλια live μια μπαντα δε γραφεις υποψην .. Μονο εσενα. Οποτε επελεξε κατι να μπορεις να εχεις εξτρα καναλια με adat οπως λενε τα παιδια παραπανω. Η focusrite ειναι μια λυση και μαλιστα με προενισχυσεις βραβευμενες και αναγνωρισμενες στον κοσμο φυσικα πολυ καλυτερες απο tc electronics που ολο περιέργος καποιος τις ειπε για ποιοτικοτερες παραπανω. Περα απο τα γραμμενα review εχω ο ιδιος tc studio konnect 48 ομως εχω την saffire pro 56 ιδιας περιπου τιμης και ειναι κλασης ανωτερη. Η Saffire 40 λοιπον με μια προενισχυση οπως octopre mk2 ( και dynamic ισως με ενσωματομενους κομπρεσορες για τυμπανα θα σε κανει πολυ καλη επαγκελματικη δουλεια) απλα περνεις την καρτα και μετα συγκεντρωνεις χρηματα να κανεις κατι ακομα πιο ολοκληρωμενο. Επισεις λειτουργει αυτονομα "σαν μικτης" με ρυθμισεις που αφησες τελευταια φορα απο τον υπολογηστη. Λυση δευτερη και φτηνοτερη ειναι να παρεις κονσολα usb.. Με περισοτερα καναλια και συμβιβαζεσαι με τους προενισχυτες της και κανεις ηχογραφηση την μπαντα σου ολοκληρη. Γνωμη μου.
  5. Μπα ρευματα δε θα ειχες κατι τετοιο σαν συμπτωμα... Παρα μονο οταν ηχογραφεις η κανεις ακροαση εναν βομβο τον χερτζ του δικτυου ΔΕΗ... Με τιποτα στο λεω(εχω 30 μπριζες κι εγω ετσι με δυο ρακερες στο στουντιο και με 2 χιλιαριδες ενισχυτες να ρουφανε) ο υπολογιστης σου εχει ανοιχτη την καρτα ενω εχει κλεισει ο ιδιος.. Δηλ ακομα περναει ρευμα στους κομβερτορες της καρτας, και με κενη εισοδο και εξοδο σε δεινει θορυβο μετασχηματησης σαν μια τηλεοραση που ειναι στο ρευμα και κλειστη απο το remote και εξακολουθει να περνει ρευμα(κοκκινο led) και το τροφοδοτικο κανει θυροβο-συρινακι πολυ υψηλης συχνοτας που σπαει @ρχιδι@.. Τωρα να το λυσεις ...μπως? αλλαζεις το σετρισμα στο bios που ειπες για της usb, μετα δοκιμαζεις σε αλλους υπολογηστες να δεις αν "σκαβει " κι εκει η καρτα, αν ειναι οκ παντου τοτε..1 αλλαξε τροφοδοτικο, 2 αλλαξε μητρικη, 3 η αλλαξε καρτα ηχου... σε guitar rig με asio4all (το βαζεις στο setings audio.. Asio ..) αααα και ισως εχει θεμα με το sleep mode στα windows 7... Απενεργοποιησε κι αυτο.. Ουφφφφ... Μπαφιασα.. Δες και πες
  6. ??? ::) :o χαχαχα καλα κανενας να με πει μια γνωμη; Εχει καποιος εμπειρια σε καμια απο αυτες; ??
  7. σκεφτομαι την αγορα νεας καρτας ηχου, ειμαι πολυ κοντα στην παραπανω του τιτλου αλλα και Steinberg ur824... ετοιμαζω να μεταφερω το στουντακι μου σε εναν χωρο ξεχωριστο απτο σπιτι(παντρευτηκα και θα κανω παιδικο αργα η γρηγορα με το καλο) οποτε θελω να εχω μια καλη καρτα να μου προσφερει προενισχυση καλη... Dsp μικτη και προοπτικη για περισοτερες εισοδους-στο μελλον (ADAT IN-OUT) και να παρει θεση στο rack μου.. θελω γνωμες ... ειναι καλη η επιλογη μου?
  8. ευχαριστω! νομιζω αυτο ειναι που χρειαζομαι!!
  9. έχω μια οικονομική Bullet Strat HSS που την έχω για μελέτη, ομως συνήθισα σαν μια Hamer να εχω push-pull pot για την απομόνωση του 2πλου στην γεφυρα. Τωρα εγω αγορασα ενα pot push-pull όμως δεν ξερω πια ειναι η συνδεσμολογια ,ψαχνω σχεδιο ..πιο ειναι το ιδανικότερο??
  10. η λυση....τελικα η vga εχει χαλια λευκο.. και εβαλα απο την οθονη της dvi ρυθμηση σε sRGB θερμοκρασια χρωματος και ειναι ιδια με την vga εξοδο.. και ειναι ιδιες τωρα αλλα με λιγοτερο αδρανες λευκο.. τελικα δεν βγαζει ματια το λευκο της πλεων και ισως ειναι καλυτερα ετσι..φωτιζε ολο το δωματιο σε ενα λευκο πχ. εγγραφο... τι να κανεις???? μπορεις αλλιως?
  11. εχω την εντυπωση οτι ο ανταπτωρας ευθυνετε για την διαφορα αυτη γιατι ειναι 2 ειδων συνδεσεις.. σκεφτομαι σοβαρα να βαλω απλα την 2η οθονη στην vga της motherboard μπας και δω κατι ομοιο.. γινεται αυτο? η θα καει τιποτα και θα τρεχω αφραγκος ανθρωπος? δεν παιζω παιχνιδια ωστε να με απασχωλει το ati και η μνημη της..
  12. παιδια εγω εχω συνδεσει 2 ομοιες οθονες σε μια καρτα γραφηκων ati hd5450..εχει μια vga dvi..με ενα ανταπτορα εχω 2 vga..αλλα η οθονη με τον ανταπτορα εχει ασθενες λευκο..ενο η βασικη μου οθονη το λευκο ειναι απιστευτα καλο και το μαυρο.. εσπασα το κεφαλι μου να το διωρθωσω μα δε ειναι ιδιες με τιποτα..πρωτα για 2μονιτορ ειχα μια αλλης μαρκας και χαρακτηριστικων κ αναλυσης οθονη και ο κυριος λογος που πηρα 2η ιδια ηταν γιατι νομιζα θα εχω την ιδια τελεια οθονη και στην 2η.. απογοητευτηκα λιγο γιατι ειμαι ψιρας σε τετοια.. μαλιστα στο cubase με γκρι φοντο ειναι εμφανες και στην αποχρωση του γκρι και στην 2η πιο σκωτεινο.. και μαλιστα βλεπω αχνα μικρες γραμμες γραμες σαν σαρωση ας πουμε με νερα να κατεβαινουν προς τα κατω.. η συνθεση του υπολογιστη ειναι μερικων ημερων και η οθονες με μια μερα διαφορα αγορασμενες απο το πλαισιο.. ξερει κανεις να μου πει κι εγω τι θα κανω??? σημερα εγινες η δοκιμη πριν μια ωρα..
  13. ai2 ειναι η μηχανη συνθεσης 2ης γενιας και την εχει το 01/w και επιτα το 05r/w.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου