Προς το περιεχόμενο

heretic

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    163
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή heretic

Artist

Artist (1/4)

0

Φήμη

  1. heretic

    Fabfilter Pro-L

    Καλα αυτοι οι τυποι ειναι θλιβερη ιστορια πια, και γενικως οι περισσοτεροι πολιτικοι.
  2. heretic

    Fabfilter Pro-L

    Σκοπευω να ανεβασω τα κομματια στο ιντερνετ (οχι απο καποια εταιρεια). Διαβασα τους ορους και δε διευκρινιζει το συγκεκριμενο που ρωτησα (εκτος κ αν καταλαβα κατι λαθος). Υπαρχει δηλαδη περιπτωση να ανακαλυψουν κατι εκ των υστερων? Για το ηθικο θεμα, ειμαι υπερ των γνησιων, μιας κ οτι εχω ειναι original, αλλα με ποναει να δωσω τα 170 ευρω για ενα plugin, που με τα ιδια χρηματα αγορασα ολοκληρο το logic! Μια συμπληρωματικη ερωτηση για να μην ανοιγω αλλο τοπικ. Για να ανεβασω τα κομματια στο itunes, χρειαζεται καποια πλατφορμα ή το κανω απευθειας? Και αν ναι, εχετε να προτεινετε καποιο site συγκεκριμενο?
  3. Γεια χαρα, μια ερωτηση, εχω καστεβασει τη δοκιμαστικη εκδοση του fabfilter pro-L. Μου δινει 30 μερες για να το χρησιμοποιησω. Αν μεσα σε αυτες τις 30 μερες κανω mastering με αυτο το plugin τα κομματια μου, θα υπαρχει καποιο προβλημα?
  4. Ευχαριστω για τις απαντησεις guys...απο τη στιγμη που θα γραψω ουτως η αλλως μεσω plugins δε θα θελα κατι ιδιαιτερα ακριβο. Φανταζομαι οτι στον ηχο θα παιζει ρολο και ο μαγνητης. Εχω το duet2 και συνδεω την κιθαρα/μπασο απευθειας στην καρτα ηχου αλλα φανταζομαι οτι καποιο ρολο θα παιζει και ο μαγνητης. Πιο πολυ ηθελα το πραγματικο μπασο γιατι το midi δε μπορει να υποκαταστησει ενα legato παιξιμο και ακουγεται λιγο σα ρομποτ. Αλλα αν υπαρχει και μπονους ο καλυτερος ηχος ακομα καλυτερα. Παντως εκει στα 500 ευρω σκεφτομουνα και εγω και απο οτι βλεπω απο τις απαντησεις σας θα μου ειναι αρκετο. Και μια εξτρα ερωτηση, εχω κανει την εξης πατεντα, εχω 2 tracks για το μπασο, το ενα με τον κλασικο ηχο του μπασου και ενα αλλο με πιο μεσαια. Ειναι καλυτερο και τα 2 τρακ αυτα να τα εχω center? Προς το παρον τα εχω pan γυρω στο 10 left-right. Αν διατηρησω και τα 2 τρακ δε θα ναι προβλημα να πεσουν στην ιδια περιοχη?
  5. Καλησπερα παιδια. Εχω ηχογραφησει στο logic pro x ενα metal project και επειδη ειμαι κιθαριστας το μπασο το εχω κανει midi, χρησιμοποιωντας τους εξομοιωτες του logic (ενισχυτης, καμπινα κλπ). Σκεφτομαι μιας και η ηχογραφηση εχει προχωρησει να αντικαταστησω τα midi μπασα και να ηχογραφησω με ηλεκτρικο μπασο, το οποιο ομως θα εχει παλι τα ιδια set up που εχω τωρα (εξομειωτες ενισχυτων και καμπινας απο logic). 1o ερωτημα. Πιστευετε οτι θα υπαρχει διαφορα στον ηχο αν παιξω σε ηλεκτρικο μπασο σε σχεση με τα midi, χρησιμοποιωντας οπως ειπα παντα τα ιδια set up του logic. και 2ο , αν η απαντηση πιο πανω ειναι ναι, για τη δουλεια αυτη που το χρειαζομαι, δηλαδη καθαρα για home ηχογραφησεις, σε ποιο περιπου range τιμης θα εχω καποιο αξιοπρεπες μπασο και αν ειναι δυνατον να μου προτεινετε καποιες λυσεις (σε καμια περιπτωση δε θα ξεπερναει τα 1000 ευρω αλλα να ναι και κατι αξιοπρεπες μιας και προοριζεται για ηχογραφηση).
  6. heretic

    Recording metal guitars

    Στα πιο πολλα συγκροτηματα του ειδους αυτου (οπως και αυτο που παραθεσα, που κατ εμε εχει φοβερη παραγωγη αλλα οκ αυτα ειναι υποκειμενικα), ειναι πολυ χαμηλο το κουρδισμα, που ισως δινει καποιον εξτρα ογκο , παραλληλα με το μπασσο που ειπωθηκε. Ισως ειναι και μοδα τι να πω, παντως σιγουρα μια distortion κιθαρα με palm muting τοσο χαμηλο προσδιδει ογκο. Εν πασει περιπτωσει, επειδη εχω ηδη 4 takes ρυθμικων και σκεφτομουν να βαλω και καποιες πιο χαμηλα κουρδισμενες κιθαρες, ειχα την απορια αν αυτη η εξτρα χαμηλη κιθαρα θα πρεπε να ναι middle (οπως το μπασσο) η να ναι και αυτη left-right ντουμπλαρισμενη.
  7. Καλησπερα στους συνφορουμιτες! Μια ερωτησουλα. Δουλευω ενα metal-gothic project και στις ρυθμικες κιθαρες εχω 4 tracks, 2 left και 2 right, παιγμενες σε 6χορδες κιθαρες με κουρδισμα στη μι. Σκεφτομαι να προσθεσω μια 7χορδη κιθαρα για να δωσω περισσοτερο ογκο. Τι θα ηταν καλυτερο, να διπλασιασω τα tracks της 7χορδης (και να εχω συνολικα 6 tracks) ή να εχω μονο ενα track που να το τοποθετησω στο κεντρο? Πιο κατω εχω ενα link με ενα γκρουπ που μ αρεσει που εχει ηχο στις κιθαρες βαρυ.
  8. heretic

    Koπη CD

    Επανερχομαι στο θεμα που ειχα ρωτησει, μιας και ηρθε πια η ωρα για να τυπωθουν τα Cd. Δυο ερωτηματα. Προσπαθω να βρω το site της digital press που ειχα συνεργαστει παλιοτερα αλλα μου βγαζει μια σελιδα που λεει κατι ισολογισμους. Λειτουργει η εταιρεια κανονικα? Και ενα 2ο...στο προηγουμενο CD που καναμε, στην πισω οψη ειχε το σημα της ODEON σε ιριδιζων πλαισιο και τα αρχικα της IFPI , αυτο σημαινει οτι η κοπη βιομηχανικου CD σημαινει αυτοματα οτι περιλαμβανεται στην IFPI ή για να γινει αυτο χρειαζεται καποια δισκογραφικη?
  9. heretic

    Koπη CD

    Παλια ειχα κοψει στην Odeon, δε ξερω αν υφισταται τωρα γιατι δε μπορω να βρω το σαιτ της... Δε με ενδιαφερει CD-R , αλλα CD εταιρειας...
  10. Καλησπερα φιλοι του noiz Θα θελα να κανω 2 ερωτησεις...εχω ηχογραφησει καποια τραγουδια και σκεφτομαι τροπους να τα προωθησω. Φυσικα προτεραιοτητα εχει το ιντερνετ πια, αλλα επειδη παλιοτερα ειχα κυκλοφορησει καποιο CD και λογω επισης οτι θα θελα να υπαρχουν τα κομματια και σε φυσικη μορφη, σκεφτομαι και να τυπωσω καποια αντιτυπα. Παλιοτερα το ελαχιστο δυνατο ηταν 500 κομματια, το 2009, σε γνωστη εταιρεια κοπης (δε ξερω αν πρεπει να αναφερω ονομα). Το ερωτημα ειναι, πλεον εν ετη 2015, ισχυουν ακομα αυτα τα πλαφον? Μπορειτε να αναφερετε ενδεικτικα 1-2 εταιρειες κοπης ? Και ενα 2ο ερωτημα που απορρεει απο το 1ο....παλιοτερα οταν ειχα κυκλοφορησει τα κομματια μου, επειδη ημουν σε μια ανεξαρτητη δισκογραφικη, μου ειχε πει οτι για να ειναι επισημη κυκλοφορια πρεπει να ισχυουν καποιες προυποθεσεις. Τι ακριβως πρεπει να εχει ενα CD για να θεωρειται επισημη κυκλοφορια? Να εισαι αποκλειστικα σε εταιρεια ή γινεται να εχεις CD εταιρειας και χωρις να εισαι καπου? Ειμαι λιγο μπερδεμενος στο θεμα αυτο και θα θελα τα φωτα σας!
  11. heretic

    Drums vst

    Ευχαριστω ολους και θα εξετασω ολες τις προτασεις.. Για τα drums του logic pro x (χρησιμοποιω την εφαρμογη drummer), πως συγκρινεται με τα παραπανω προγραμματα?
  12. heretic

    Drums vst

    Eυχαριστω για την απαντηση ;)
  13. heretic

    Drums vst

    Θα ηθελα να μου πειτε απο την εμπειρια σας ποια θεωρειτε τα 2-3 καλυτερα vst για drums. Εχω το logic pro x και αν ειναι δυνατον θα θελα και μια συγκριση σε σχεση με την εφαρμογη drummer του συγκεκριμενου daw (κυριως στον ηχο). Δημητρης
  14. Μια διευκρινηση για το φιλο Wyndorf....στα Finnvox εννοουσα οτι δεν εχω παει :) Επισης δεν απαξιωσα τα ελληνικα στουντιο,ειπα αρκετες φορες στο ποστ οτι ειναι σε καλο επιπεδο. Μη παμε απο το ενα ακρο στο αλλο. Ουτε ειπα οτι θελω να γραψω κιθαρες Nightwish στο σπιτι. Καλο θα ηταν να κραταμε λιγο χαμηλους τονους και να διαβαζουμε λιγο πιο προσεκτικα τα ποστ του αλλου. Νομιζω οτι ως τωρα υπηρχε μια πολυ καλη συζητηση χωρις να μπει το προσωπικο στοιχειο μεσα, ας μη την χαλασουμε.
  15. Για το φιλο που ρωτησε πιο πανω....δεν εχω παει,το ξεκαθαριζω. http://www.finnvox.fi/
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου