Προς το περιεχόμενο

kosmasepsilon

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    102
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    DJ - MC
  • Day job
    dj
  • Τόπος
    greece

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή kosmasepsilon

Artist

Artist (1/4)

-3

Φήμη

  1. δουλεια καλη πιστευω οτι θα σου εκανε και το akai το midi keyboard. εχει και pads για να δημιουργεις ρυθμους σε πιο κλασσικη hiphop φορμα.
  2. kosmasepsilon

    Mastering κανεις;

    αν θελεις, στειλε μου ενα κλιπ της δουλειας σου, να στο στειλω πισω και να μου πεις αν σου αρεσει.. :)
  3. ελλειψη firewire εχει μονο το απλο macbook. στα pro φυσικα και δεν υφισταται κατι τετοιο. εγω σαν επαγγελματιας, αν ηθελα να χρησιμοποιησω laptop στη δουλεια μου, φυσικα και θα επαιρνα το pro μοντελο, στο οποιο εχει θυρα firewire...
  4. ενας φιλος του φορουμ, ο laza πουλουσε το arp odyssey. αν θελεις, μπορεις να του στειλεις μηνυμα να σου πει περισσοτερα για τον ηχο ενος arp. οχι οτι ειναι ιδιος με αυτον του 2600, αλλα οσο να'ναι θα εχουνε πολλα κοινα. ισως το εχει ακομα προς πωληση :)
  5. http://www.waldorfmusic.de/en/products/q_phoenix πηγαινε στο πλαι, εκει που εχει samples. εχει τον ιδιο ηχο, μια με digital και μια με analog filter. see for yourself, πιστευω οτι αξιζει αυτο το παραπανω στην τιμη ;)
  6. ειναι οντως tb-303. αρχικα τον ηχο αυτον καθ'αυτον τον ειχανε φτιαξει οι pump panel (damon wild, tim taylor, synewave recordings nyc), στα μεσα των nineties. οι public domain το σαμπλαρανε και κανανε το operation blade, το οποιο βαπτιστηκε ετσι, γιατι το confusion συμπεριλιφθηκε στο soundtrack του blade (αν θυμαμαι καλα, τελευταιο track του cd). με το bassline της audiorealism μπορεις να κανεις ακριβως τον ιδιο ηχο, αρκει να του βαλεις μπολικο distortion. το setting του resonance ειναι ψηλα, ισως και τερμα. και πιασε μετα το cutoff freq, ξεκινα το απο τη μεση και ανεβαζε το. να δεις οτι θα εχει το ιδιο effect οπως και αυτο που ψαχνεις :) το δυσκολο ειναι να προγραμματισεις το sequencer του bassline, ωστε να παιζει το ιδιο sequence. ηταν και θα ειναι ψιλοδυσκολο το ρημαδι. αν φτιαξω παντως το preset, θα σου το στειλω.
  7. απο τοτε που το διαβασα αυτο κοιταω ψηλα, μηπως πεσει και μπροστα μας τιποτα τετοιο, αλλα ματαια... :'( :P ;D :D
  8. τα tannoy δεν μου αρεσανε σαν μονιτορς. μου φανηκανε οντως πολυ..... μουντα ??? παντα σε συγκριση με αλλα το λεω αυτο.
  9. αυτο παιζει να ειναι πιο βρωμικο απο το prophet 8...: http://www.davesmithinstruments.com/products/mopho/ μες στα καλουδια τελευταια ο mr. smith.. 8)
  10. αν και μεγας λατρης του ηχου των synth του dave smith, θα πηγαινα με το waldorf. μη ρωτας το γιατι, απλα νομιζω οτι μπορει να φτιαξει απιαστους ηχους! καποιος που εχει και τα 2 και θα μπορουσε αντικειμενικα να συγκρινει, ας μιλησει καλυτερα, με ενδιαφερει και μενα καπως το θεμα..
  11. απο το site της spectrasonics: Omnisphere is set to be released September 15, 2008, the MSRP is $499 US and €379 Euro. :P :P
  12. http://www.spectrasonics.net/omnisphere_teaser/ γαματο???
  13. τελειως ομως, τσακ μπαμ ρεμιξ ;D το δουλεψα κι αλλο, το ανεβασα ταχυτητα (οντως ακουγεται λιγοτερο σφιγμενο ετσι) και εβγαλα τους αμανεδες, μετα απο καποια ακουσματα αρχισαν να με ενοχλουνε.. ιδου το αποτελεσμα: http://rapidshare.com/files/137238806/Kosmas_Epsilon_-_Cold_Outside.mp3
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου