Προς το περιεχόμενο

kosmasepsilon

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    102
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από kosmasepsilon

  1. δουλεια καλη πιστευω οτι θα σου εκανε και το akai το midi keyboard. εχει και pads για να δημιουργεις ρυθμους σε πιο κλασσικη hiphop φορμα.
  2. kosmasepsilon

    Mastering κανεις;

    αν θελεις, στειλε μου ενα κλιπ της δουλειας σου, να στο στειλω πισω και να μου πεις αν σου αρεσει.. :)
  3. ελλειψη firewire εχει μονο το απλο macbook. στα pro φυσικα και δεν υφισταται κατι τετοιο. εγω σαν επαγγελματιας, αν ηθελα να χρησιμοποιησω laptop στη δουλεια μου, φυσικα και θα επαιρνα το pro μοντελο, στο οποιο εχει θυρα firewire...
  4. ενας φιλος του φορουμ, ο laza πουλουσε το arp odyssey. αν θελεις, μπορεις να του στειλεις μηνυμα να σου πει περισσοτερα για τον ηχο ενος arp. οχι οτι ειναι ιδιος με αυτον του 2600, αλλα οσο να'ναι θα εχουνε πολλα κοινα. ισως το εχει ακομα προς πωληση :)
  5. http://www.waldorfmusic.de/en/products/q_phoenix πηγαινε στο πλαι, εκει που εχει samples. εχει τον ιδιο ηχο, μια με digital και μια με analog filter. see for yourself, πιστευω οτι αξιζει αυτο το παραπανω στην τιμη ;)
  6. ειναι οντως tb-303. αρχικα τον ηχο αυτον καθ'αυτον τον ειχανε φτιαξει οι pump panel (damon wild, tim taylor, synewave recordings nyc), στα μεσα των nineties. οι public domain το σαμπλαρανε και κανανε το operation blade, το οποιο βαπτιστηκε ετσι, γιατι το confusion συμπεριλιφθηκε στο soundtrack του blade (αν θυμαμαι καλα, τελευταιο track του cd). με το bassline της audiorealism μπορεις να κανεις ακριβως τον ιδιο ηχο, αρκει να του βαλεις μπολικο distortion. το setting του resonance ειναι ψηλα, ισως και τερμα. και πιασε μετα το cutoff freq, ξεκινα το απο τη μεση και ανεβαζε το. να δεις οτι θα εχει το ιδιο effect οπως και αυτο που ψαχνεις :) το δυσκολο ειναι να προγραμματισεις το sequencer του bassline, ωστε να παιζει το ιδιο sequence. ηταν και θα ειναι ψιλοδυσκολο το ρημαδι. αν φτιαξω παντως το preset, θα σου το στειλω.
  7. απο τοτε που το διαβασα αυτο κοιταω ψηλα, μηπως πεσει και μπροστα μας τιποτα τετοιο, αλλα ματαια... :'( :P ;D :D
  8. τα tannoy δεν μου αρεσανε σαν μονιτορς. μου φανηκανε οντως πολυ..... μουντα ??? παντα σε συγκριση με αλλα το λεω αυτο.
  9. αυτο παιζει να ειναι πιο βρωμικο απο το prophet 8...: http://www.davesmithinstruments.com/products/mopho/ μες στα καλουδια τελευταια ο mr. smith.. 8)
  10. αν και μεγας λατρης του ηχου των synth του dave smith, θα πηγαινα με το waldorf. μη ρωτας το γιατι, απλα νομιζω οτι μπορει να φτιαξει απιαστους ηχους! καποιος που εχει και τα 2 και θα μπορουσε αντικειμενικα να συγκρινει, ας μιλησει καλυτερα, με ενδιαφερει και μενα καπως το θεμα..
  11. απο το site της spectrasonics: Omnisphere is set to be released September 15, 2008, the MSRP is $499 US and €379 Euro. :P :P
  12. http://www.spectrasonics.net/omnisphere_teaser/ γαματο???
  13. τελειως ομως, τσακ μπαμ ρεμιξ ;D το δουλεψα κι αλλο, το ανεβασα ταχυτητα (οντως ακουγεται λιγοτερο σφιγμενο ετσι) και εβγαλα τους αμανεδες, μετα απο καποια ακουσματα αρχισαν να με ενοχλουνε.. ιδου το αποτελεσμα: http://rapidshare.com/files/137238806/Kosmas_Epsilon_-_Cold_Outside.mp3
  14. http://rapidshare.com/files/137085496/Kosmas_Epsilon_-_Cold_Outside.mp3 sorry, εδω ειναι το τελευταιο mixdown. περισσοτερα σχολια/προτασεις καλοδεχουμενα!!
  15. yeap, παει καιρος απο τοτε ;D μην κατεβαζεις αυτο, ανεβαζω νεο version, με πιο φυσικα ντραμς και λιγο παραπανω σκαλισμα στο κομματι.
  16. χεχε, ευχαριστω για την απαντηση σου, περιμενω να δω τι εχουνε να πουνε και αλλοι. ειναι γεγονος οτι με φυσικα ντραμς θα ακουγεται καλυτερα. i'll try it :)
  17. ειπα να ασχοληθω με κατι περαν των συνηθισμενων 4/4 που κανω, θα ηθελα να σχολιασετε για να το καλυτερεψω αν γινεται. thanks!! http://rapidshare.com/files/136983629/Cold_Outside.mp3
  18. λαθος αγορι μου. αξια εχει κατι που κανεις για τον εαυτο σου, για να αισθανθεις εσυ καλα για αυτο που εκανες. οχι για αυτους που το βλεπουνε αυτη τη στιγμη στο youtube και το κραζουνε. αν ο τυπος εριξε τοοοση δουλεια μονο και μονο για να αξιολογηθει απο τους χρηστες που παρακολουθησανε το video, τοτε ναι, ειναι 'αρρωστος'.
  19. ωραιο thread, δεν το ειχα δει νωριτερα, να ξερω πως θα μιλαω στους modulators ;D παιρνω τα λογια μου πισω λοιπον για αυτον τον ενα που ειχα βαλει στο ματι, ειστε ολοι φανταστικοι ανεξαιρετως πλεον, σας αγαπαω!!! 8) χωρις πλακα ομως, ειναι το αφεντικο και 2-3 mods που με κανουνε και γελαω (οχι ειρωνικα) και εχω μαθει και 5 πραγματα απο δ'αυτους. χαριλαε congrats για το κομματι με τους αμανεδες, πραγματικα βγαζει συναισθηματα και φερνει εικονες. θα'θελα να ακουσω περισσοτερα δειγματα της δουλεις σου :)
  20. ναι, αλλα δεν παυει να ΜΗΝ ειναι διακοπτης on/off αυτου καθ'αυτου.
  21. δεν ειναι λογικο, οχι.απλα μεχρι να το 'καταπιεις' κι αυτο..
  22. στο pc μου, η καρτα κλεινει με το που σβηνω τον υπολογιστη. στον iMac δεν συμβαινει αυτο, διοτι το fw συνεχιζει να παρεχει ρευμα ακομα και κλειστος να ειναι ο υπολογιστης. αυτο συμβαινει γιατι την λειτουργω με το τροφοδοτικο.
  23. παιδια, η πατεντα σε αλλους που το δοκιμασανε δεν επιασε... τεσπα, εδω ειναι, την ειχα κανει ποστ και στο site της rme: make sure you uninstalled both fireface mixer and settings apps, before you proceed & that in the audio settings in system preferences is the iMac's in/out as default. 1. connect ff400 with the iMac fw400 port, using the simple cable you already had. 2. open iMac. 3. install the drivers (i made it work only with the old drivers, that are included in the original disk) 4. restart, as is required. 5. run flash update tool, even if it is up-to-date (the one included in the original disk). 6. switch off ff400 (βγαλτε το fw απο πισω), as is required & at the same time, move fireface_settings.gz app to the trash. 7. switch on ff400 (ξαναβαλτε το fw cable), empty trash (fully delete fireface_settings.gz) & restart iMac. NOW IT WORKS!!! no more glitches, just the perfect sound that rme is used to offer..
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου