Προς το περιεχόμενο

keyslord

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    60
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Πειραιάς

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή keyslord

0

Φήμη

  1. Tι προγράμματα δίνει η motu ultralite, εννοώ plugins, sequencers etc...?Ξέρει κανείς?
  2. Ο Τρίμης είναι ο αντιπρόσωπος της Ibanez στην Ελλάδα.Βρίσκεται Χαριλάου Τρικούπη 1α στην Αθήνα(κεντρικό).Τηλ.210-3830816
  3. Ίσως να υπολειτουργούσε.Πάντως ο Ray Kurzweil δεν την έχει πια, όντως.¶λλα είναι διευθυντής σε κάποιο τμήμα, δεν θυμάμαι καλά σε ποιο όμως.
  4. Είναι απαίσια διαφήμιση!!!Θα μπορούσε κοτζάμ πολυεθνική εταιρεία να βάλει πολύ καλύτερη διαφήμιση!Με καλύτερη μουσική!Τελοσπαντων...Πολύ αξία τους δώσαμε βρε παιδιά!
  5. Ειλικρίνα φίλε Χρήστο, δεν ξέρω.Η Kurzweil ακολουθεί μία περίεργη πολιτική γενικότερα και ως προς τα προιόντα της και την πώληση αυτών και αυτό μου το έχουν πει πωλητές και άνθρωποι που ξέρουν γύρω από την Kurzweil.
  6. Επίσης δες και τα ΒΧ-5 της M-AUDIO.Αξίζουν για τα λεφτά τους! http://www.m-audio.com/products/en_us/StudiophileBX5a-main.html
  7. Δεν παλευεται το αυτο το κομματι τελικα!!!
  8. Talisman-Frozen Sonata Arctica-Still loving you Guns n' Roses-Knocking on heaven's door Muse-House of the rising sun
  9. Απλά απίστευτος!!Έπαιξε hammond καινούργια κομμάτια του αλλά και άλλων καλλιτεχνών!Από τους μεγαλύτερους πιανίστες που έχει βγάλει η Ελλάδα...και οργανίστες τώρα πια!Είναι στην δισκογραφική του Tony Monaco.
  10. Παντως πριν λιγο καιρο εδινε ο Διαμαντοπουλος το ΙΟΝ της Alesis απο 1500 το αφηνε 800 ευρω,καινουργιο.Αξιζει (αν υπαρχει ακομα) και ειναι πολυ ανωτερο απο το 201.
  11. Συμφωνω με ghen.Γι αυτο κοιταξε τις καρτες της emu που εχουν βγει για laptops. Σου προτεινω την 1616m.Εγω χρησιμοποιουσα για 3 χρονια την 1212m στο desktop μου και ημουν ευχαριστημενος και σχεση τιμης/αποδοσης πολυ καλη.
  12. Ετσι!!!Χαιρομαι συνονοματε!!!Αλλα τι εννοεις δεν πιανουν μια στη σειρα ΡΑ?πια σειρα ΡΑ?της korg?
  13. Συμφωνω!Να το ληξουμε!Δινουμε και αξια στους πυξ λαξ χωρις λογο!Παντως καποιοι το πηγαινετε στα ακρα το θεμα.Δεν μιλησα εγω οτι πρεπει να παιζεις παπαδες για να εισαι αξιολογος καλλιτεχνης,οχι ομως και να επαναλαμβανεσαι.Οπως κρινω τους πυξ λαξ και τους 'θαβω' οπως λετε,ετσι κρινω και τους Dream Theater που ειναι απο τις αγαπημενες μου μπαντες.
  14. Ευχαριστω για την κατανοηση Isega!Ναι ριξαμε πολυ γελιο.Βρε τον χατζημιχαλη... :roll: :roll: :roll: :roll:
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου