Προς το περιεχόμενο

Λουκάς Αυγερινός

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    15
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Λουκάς Αυγερινός

0

Φήμη

  1. Γειά σας, Θα ήθελα να σας παρουσιάσω ένα κομμάτι που ηχογραφήθηκε πρόσφατα και ανέβηκε στο youtube. Ελπίζω να σας αρέσει όπως μας άρεσε εμάς η διαδικασία και η δημιουργία του τραγουδιού. H ηχογράφηση - παραγωγή έγινε στο προσωπικό μου στούντιο. Καλή σας ακρόαση.
  2. ανοιχτος ενισχυτης-> καναλι (καθαρο-παραμορφωση)-> καλωδιο ->κιθαρα (και ενα πανακι πανω στις χορδες να μη μικροφωνισει). χωρίς καρφί πανω στον ενισχυτη δεν ακουγεται τιποτα.ολα νορμαλ. η παραπανω σειρα ισχυει και για τους αλλους δυο ενισχυτες καθως και με το line-in στο interface καρτα ηχου για ηχογραφησεις.
  3. Καλησπέρα από την καυτερή πόλη της Λάρισας.πριν μερικές μέρες παρουσιάστηκε ένας ξαφνικός θόρυβος στον ενισχυτή της κιθάρας.Ο οποίος όμως είναι ίδιος : 1. σε ενισχυτή άλλον ENGL 2.Ενισχυτή Μπάσου 3.Στην κάρτα του υπολογιστή του στούντιο Καθαρό κανάλι και overdive κάνουν το ίδιο. Να σημειώσω ότι είναι και καλοκαίρι.Αν έχει κάποιος ιδέα ,ειδικά με τα ηλεκτρολογικά , ας στείλει. Σημείωση: έχουν διπλοτσεκαριστεί οι τάσεις σε πρίζες κτλ κτλ.και ακόμα το ίδιο. Τον πήγα σε 2 σπίτια δίπλα από μένα το ίδιο.Μόνο σε σπίτι άλλης περιοχής δεν έκανε το ίδιο. http://www.youtube.com/watch?v=PhDrrTWrdOI&feature=youtu.be Παραθέτω με σύνδεσμο το παρακάτω βίντεο για ηχητικό απόσπασμα. Ευχαριστώ
  4. Καλησπερα σε ολους,στο forum του Νοιζ. Έχω μια τεράστια απορία και θα ήθελα καποιες διευθετήσεις στο θέμα. Θέλω να δουλέψω ένα πετάλ Volume (FV50H Boss). Συνδεσμολογία: Κιθάρα-->Πετάλ-->Input Ενισχυτή (Traynor combo,output Marshall 2x12) Το προβλημα μου είναι: 1)Ρυθμίζω την ενταση οταν το πεταλ ειναι κατω στο μηδεν - ολα οκ κλεινει η φωνη 2)Βάζω το ποτενσιομετρο στο 5 με τη θεση του πεταλ κατω.Η ενταση γινεται σα να χαμηλωσα το volume της κιθαρας μου. Πως μπορω να εχω την αρχικη ενταση χωρις να χανω overdrive? και να εχω αυξομειωση της εντασης του σηματος μου προς τον ενισχυτη. Ευχαριστω.
  5. Τα Marshall έχουν ένα πρόβλημα στο τροφοδοτικό.Αν δεν είναι οι λάμπες,οι οποίες δε πιστεύω να είναι,πάρε το μηχάνημα σε έναν καλό τεχνικό που γνωρίζεις και άλλαξέ του το τροφοδοτικό.Επίσης κάνε και δοκιμή κατευθείαν. Είχα αντιμετωπίσει ένα παρόμοιο πρόβλημα με καινούργιο ενισχυτή.
  6. μιας κ δεν εχω ασχοληθει με τη σελιδα ενδιαφερον εχει το θεμα αλλα νομιζω οτι το πολυ το κυριε ελεησον το βαριεται κ ο θεος. αν μαθαινουμε μουσικη για να φτασουμε να παιζουμε οπως οι Petrucci,Vai,Satriani,Malmsteen (της παλιας σχολης) και πολυ αλλοι,τοτε χασαμε το παιχνιδι και δε λεγομαστε μουσικοι αλλα οργανοπαιχτες. κανεις δεν ειπε οτι η μουσικη (ειδικα στη ροκ κιθαρα) ειναι ολα τελεια.δε μπορει να υπαρχει ακριβεια.Καποιοι γινανε μεγαλοι γιατι ειναι αυτοι που ειναι κ αυτοι που θαυμαζουμε.οταν εμεις παιζαμε μπαλα στις αλανες αυτοι μελετουσαν κιθαρα.(δε λυναν το κυπριακο στο καφετερεια και λεγανε ποιοι ειναι οι καλυτεροι ή ταχυτεροι κιθαριστες - μουσικοι - οργανοπαιχτες της εποχης).Οποταν ας γυρισουμε στη μελετη μας και ολοι να στηριζουμε οσο μπορουμε το κλαδο της κιθαρας. και προτιμω να ακουω ωραιες συνθεσεις παρα ανελεητο shredding..το φαγαμε στη μαπα ελεος πια... **και ας παιξουμε κ λιγο με καμια λαμπα.... Ενας μουσικος καποτε μου απαντησε σε μια ερωτηση: "θελω να μαθω να παιζω γρηγορα"(μολις ειχα το malmsteen σε βιντεο κ μου πεσαν το σωβρακα 15 χρονων) Απαντηση: "Κατσε διαβασε εσυ,και η ταχυτητα θα ερθει μονη της." και ας μη ξεχνιομαστε.ο paganini δεν επαιζε μονο γρηγορα.ηταν πολυ καλος οταν επαιζε παρα πολυ αργα. και φυσικα ο μετρονομος δεν ειναι μετρο σύγκρισης για να αρχισουμε να τρεχουμε,αλλα να μας θυμιζει καθε φορα ποσο αργα μπορουμε να παιξουμε και να μας κραταει το χρονο. Ο καλυτερος φιλος και ο χειροτερος εχθρος *σας ευχαριστω που μου δοθηκε η ευκαιρια να εκφρασω μια αποψη.
  7. ειχα προβλημα με τις προενισχυσεις της καρτας σε προηγουμενη ηχογραφηση.γι αυτο θα το χρησιμοποιησω πρωτα εξωτερικα κ μετα απο την καρτα. επισης εννοω οταν ηχογραφω το εφε να ειναι ενεργο για αμεσο αποτελεσμα στον ηχο
  8. αυτο που ειπες θα το προσεξω αλλα πρεπει να λειτουργουν κ live recording ετσι?παντως θα δοκιμασω με το 57 αρι οπως τονισες κ βλεπουμε.με το προενισχυτη συμφωνεις ετσι?
  9. είναι μεγάλο "αγγούρι" καθώς αυτό το κομμάτι το μελετάω φέτος.είναι καθαρά πως θα το νιώσεις.είναι για λαούτο όπως αναφέρθηκε αλλα παίζεται στην κιθάρα.οπόταν είναι καλό να κάνουμε ένα συνδιασμό όλωςν αυτών.εγώ βιμπράρω αρκετά. *σε συζήτηση μέσα από σεμινάριο έτσι όλα αυτά
  10. ο χωρος ειναι υπογειο,θα τα δοκιμασω με μικροφωνα που προκειται να αγορασω (shure 57 ενα σιγουρα κ μετα βλεπουμε).το πισω μικροφωνο τραβαει μπασα ετσι?αλλα όπως τονισες θελει πολλες δοκιμες σε αποστασεις.επισης θα χρησιμοποιησω κομπρεσορα καθως και προενισχυτη στα μικροφωνα για να ζεστανω το σημα.
  11. βασικά θέλω μια ενημέρωση.θα αγοράσω προενισχυτη να "ζεστάνω" το σήμα.τον κομπρέσσορα θα τον βάλω σε χαμηλή ρύθμιση.ο ενισχυτής είναι combo!
  12. Αν δεις το myspace έχω ηχογραφήσει με το amplitube.Το θέμα είναι θέλω λεπτομέρειες για επαγγελματική δουλειά
  13. Χαίρετε μιας κ είμαι νέος εδώ.ελπίζω σε μια βοήθεια κ φυσικά μέσα από πειράματα θα βρω κάποια άκρη. θέλω να ηχογραφήσω την κιθάρα μου μέσω μικροφώνων.σκοπεύω να αγοράσω προενισχυτή κ κομπέσορα + φυσικά μικρόφωνα.επίσης η λύση της καμπίνας είναι απαραίτητη για το heavy rock ήχο?παίζω με τα drive του ενισχυτή κ ένα πεταλάκι y.j.malmsteen (signature).τα εφέ απο το send return.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου