Προς το περιεχόμενο

nkrypto

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    17
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή nkrypto

0

Φήμη

  1. τρελή τιμή !!!!!! Με έφτιαξες ! Σε ευχαριστώ πολύ
  2. Τo budget μου δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 350 ευρώ. Τα Resolv A6 τα παράτησα γρήγορα, διότι δεν απάντησε κανείς θετικά, ενώ ένας είπε ότι έχουν θέμα γενικά όσον αφορά στην αξιοπιστία .... Δεν είμαστε για τρεχάματα τώρα :P Επίσης που παίζουν 200 ευρώ???? Skroutz είναι στα 310... Όλα τα υπόλοιπα που έχω αναφέρει (yamaha 50m, Fostex PM0.5 Κλπ) παίζουν στην τιμή που αντέχω (εκτός αν μιλάμε για τα MKII fostex που είναι στα €380, οπότε ίιιιισως να τα καταφέρω αν αξίζουν). Τι λέτε λοιπόν... τι κοιτάω γιαυτήν την τιμή, το χώρο που προανέφερα και το είδος μουσικής που φτιάχνω? 1000 ευχαριστώ
  3. Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας και τις απόψεις σας. Οπότε καταλήγουμε (δεδομένου ότι δεν θέλω sub για διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένου του οικονομικού) 1. Τα Resolv A6 δεν είναι αξιόπιστα 2. Tα yamaha hs50m δεν βγάζουν μπάσο (ειδικά για τον χώρο που περιέγραψα) 3. Τα Yamaha hs80m είναι πολύ ακριβά για την τσέπη μου Οπότε να πάω σε Fostex PM 05 ?
  4. Ο χώρος πίσω από τα ηχεία έχει κενό 4 μέτρα μέχρι τον τοίχο και μπροστά άλλα 3 μέτρα μέχρι τον τοίχο. Σαν να είναι στημένο στην μέση ενός δωματίου Οπότε τα ηχεία θα είναι στο κενό γενικά. Μας νοιάζει να βγάζει μπάσο το ηχείο !!
  5. Σε ευχαριστώ πολύ! Το έχω υπόψιν μου για τα 8ιντσα, αλλά τα 500 ευρώ είναι πάρα πολλά.... σχεδόν τα διπλάσια από το κόστος των Samson resolv a6.... Εκτός από τα Samson resolv a6, υπάρχει κάτι άλλο ανταγωνιστικό σε αυτήν την τιμή?
  6. Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι να αγοράσω Monitor ηχεία, low budget, για Mixing downtempo / ambient / trip hop μουσική. Σκεφτόμουνα τα Yamaha hs50m αλλά διαβάζω ότι τα χαμηλά απλά δεν υπάρχουν. Έτσι, εναλλακτικά σκέφτομαι τα Samson resolv a6 τα οποία βρίσκω ακριβώς στην ίδια τιμή (δεν θέλω να πάω πιο πάνω) και είναι και 6inch. Η άποψη σας? Εναλλακτικές σε αυτό το κόστος? Ευχαριστώ πολύ!
  7. σας ευχαριστώ πολύ. Δυστυχώς την κάρτα 0202 την είχαμε ήδη. Μια καλή λύση θα μπορούσε να ήταν αυτή http://www.prosound.gr/index.php?target=categories&category_id=268 ??
  8. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Οπότε είναι σχετικά standard καλώδιο αν πάω και το ζητήσω.... και δεν θα μπλέξω σε τίποτα ιστορίες.... απλά balanced σε unbalanced και end of story?
  9. Καλημέρα σε όλους/ες, Πρόσφατα αποφασίσαμε σε ένα μουσικό project που ετοιμάζουμε, να βάλουμε φωνητικά. Δεν θα σας κουράσω με softwares κτλ, απλά θα σας ενημερώσω ότι αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε το μικρόφωνο AKG Perception 120. Αν δεν κάνω λάθος, για entry level φωνητικά θεωρείται πολύ καλό (please do correct me if i'm wrong) Το κακό της ιστορίας προκύπτει από την κάρτα ήχου, η οποία είναι η E-MU 0202 και απ'ότι διαβάζω δεν έχει phantom power με αποτέλεσμα το προαναφερθέν πυκνωτικό μικρόφωνο να μην δουλεύει σωστά. Δεδομένου ότι το budget μας δεν μπορεί να υπερβεί τα 150 ευρώ, μας μένουν 50 ευρώ (δεδομένου ότι θα αγοράσουμε το μικρόφωνο) για να αγοράσουμε μια phantom power λύση. Έψαξα στο internet για phantom power supply και βρήκα αυτό http://www.artsound.gr/catalog/product_info.php?cPath=139_248&products_id=2864 το οποίο όμως αναφέρει εξόδους XLR balanced ενώ φοβάμαι πως η κάρτα έχει είσοδο XLR UNBALANCED. Please δώστε μας τα φώτα σας.... το ζητούμενο είναι να συνδεθεί το μικρόφωνο που προανέφερα στην EMU 0202. Ευχαριστώ όλους προκαταβολικά!!!
  10. Καλημέρα, Ο Controller μου είναι όντως Tex.Inst αλλά η 1616 της emu μου πέφτει λίγο ακριβή (400+ ευρώ). Στα 120 που βρήκα την 0202, λέτε όχι? Να προτιμήσω την pcmci της Audigy?
  11. Και σαν δεύτερη επιλογή αυτήν http://nireas.nakas.gr/nakas2006/Default.asp?Static=75&Category=764&Product=11476 0202 USB E-MU ¨οπου υποστηρίζει ότι έχει zero latency
  12. Αγαπητοί, Αγόρασα πρόσφατα το Axiom49 της Maudio και προσπαθόντας να το χρησιμοποιήσω μέσω του Sony Acid με softsynth της Sony παρατήρησα ένα μικρό latency. Πολύ μικρό όμως.... Το laptop μου είναι P4 3.2GHZ με 2GB Ram 533 και onboard κάρτα ήχου Conexant AC'97. Θέλω να αλλάξω την κάρτα ήχου, με κάτι οικονομικό, αξιόπιστο και με το λιγότερο latency!! Μια καλή λύση είναι pcmci κάρτα, όπου και βρήκα αυτήν http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=28&product=699217 στα 80ευρώ (δεν μπορώ να πάω παραπάνω). Τι μου προτείνετε εναλλακτικά? Συμφωνείτε με την ανωτέρω αγορά? Ευχαριστώ πολύ[/b]
  13. Καθώς στο θέμα εντάσεται και η αντικατάσταση κάρτας ήχου, τι σας λέει το M Audio - Ozonic?
  14. Αρχικά να πω ότι με εντυπωσιάζει η ταχύτητα των απαντήσεων σας και σας ευχαριστώ πολύ γι'αυτό. Μάλλον controller χρειάζομαι (???....) καθώς το laptop είναι η βάση και όλα θα γίνουν Plugged in εκεί ώστε να επεξεργαστούν (ήχοι κτλ). Στο Live θα ακουστούν ελάχιστα πράγματα από τα πλήκτρα
  15. είδατε? αυτά δεν ξέρω :oops: :oops: παρακαλώ συγχωρέστε την ασχετοσύνη μου. Οπότε προτείνετε για ήχους και Playback μέσω laptop το axiom 49?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου