Προς το περιεχόμενο

bluesmaniac

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    27
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή bluesmaniac

0

Φήμη

  1. Φιλε εγω εχω βαλει σε μια stratocaster mexico του 93 ,τους tonerider city limits.Δεν περιμενα να εχω τετοιο αποτελεσμα.μπορω να πω οτι αυτοι οι μαγνητες βαζουν κατω πολλους αλλους επωνυμους και πολυ ποιο ακριβους!!! εχουν λιγα πριμα παραπανω αλλα δενουν πολυ ομορφα και δεν ειναι τζιτζικια! αυτη ειναι η αποψη μου και φυσικα ειναι παντα θεμα γουστου και αυτιου!
  2. Ειμαι και εγω εδωωωωωωωωωω....εχω και εγω τελε....αλλα για φωτο μονο στο http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=viewImage&friendID=173592471&albumID=499738&imageID=13414448 η και αυτη.............http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=viewImage&friendID=173592471&albumID=499738&imageID=13991315 η οποια ειναι και χειροποιητη ......
  3. Φιλε ενα απο τα καλα και καθαρα studio με λαμπατους ενυσχυτες που δεν τους χρεωνουν εξτρα ειναι το terra studio στο τερμα του μετρο αγ δημητριο! το τηλ ειναι 2109751090 σωτηρης! φιλε τα πιδια που το εχουν ειναι αξιοσεβαστα!τελος!
  4. ειμαι bluesmaniac & funkmaniac τι overdrive λετε οτι ταιριαζει στο στυλ αυτο? βεβαια το στυλακι εχει πολλες παραλαγες στους ηχους αλλα θελω κατι να βγαζει μεσαια γεματα και λιγο πριμα!(παιρνεις ενα t-rex και βαζεις και ενα εκουαλαιζερ της boss)??? θελω αποψεις! παιζω με telecaster! ...και μονο!!!!!!!!!
  5. θα πέσει φωτιά να μας κάψει ;D ;D Συμφωνω!!! ντροπη!αισχοσ!
  6. ολα αυτα καλα αλλα τι προγραμμα ειναι αυτο και πως το λενε???
  7. bluesmaniac

    σε χω κανει 8εο!!!

    χαχαχαχα εισαι θεος και μονο που το βρηκες!χαχαχαχα πολυ γελιο χαχαχαχαχαχα το στομαχι μου χαχαχαχα
  8. Εχω κατι dvd απο live που εχω κανει στο παρελθον και δεν ξερω τον τροπο πως να κοψω το κοματι που θελω και να το ανεβασω!μπορει κανεις να βοηθεισει?
  9. Φιλε διαβασα το πακετο που εφαγες με τη κλοπη της ξενης κιθαρας!θελω να σου πω οτι το 50% φταις εσυ ! πηγενε στην εταιρια courier που εδωσες το πακετο και αν σου λενε παραμυθια πες τους οτι θα βγεις στα καναλια !να ξερεις παντα ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η ΤV!!!!!!! ολοι φοβουνται τους δημοσιογραφους!απηλεισε τους!ρωτα και εναν δικηγορο !πολλα μπορεις να πετυχεις!μην το αφησεις ετσι!ειναι κριμα!καλυτερα να παρουν το αμαξι παρα τη κιθαρα!
  10. Εγω βασικα ειχα κατι προβατα στο χωριο και εκει που επαιζα τη φλογερα μου ,μου την εδωσε ξαφνικα να μαθω λεει κιθαρα!...και που εμαθα τι καταλαβα? ..το γυρισα στο λαουτο το κρητικο.τουλαχιστον πινουμε και τις τσικουδιες μας!χαχα!
  11. Επιδη γουσταρω εδω μεσα το νταλαβερι που γινεται παρτε να'χετε .....http://www.projectguitar.com/ref/electric.htm
  12. Λοιπον το μαγαζι που τις φερνει στην αθηνα ειναι.....ο κουρμπης!γνησιες γιαπονεζικες!
  13. πριν μπειτε να τις δειτε σας λεω οτι επιασα στα χερια μου τετοιο οργανο σε (stratocaster)και επαθα πλακα!φανταστικο !και ειναι γνησιες japan !!θαυμαστε τις! http://www.deviser.co.jp/bacchus/archives.html
  14. fender hot rod.....πες μου που εισαι και τι κανιεις..τελος! και δεν ακουω και καμια κουβεντα! τσιτα τα γκαζια το εργαλειο!
  15. Εισαι θεος χαχαχαχα ..χικ παλιοκρασο.... που τη βρηκες τη φωτο ρε φιλε? και κινεζικο ουισκακι??? χαχαχα ρε τι αλλο θα δουμε!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου