Προς το περιεχόμενο

simow

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    73
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Τύμπανα
  • Day job
    Session drummer
  • Τόπος
    Athens

Συμμετοχή simow

0

Φήμη

  1. Παίδες ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έφυγα για παραγγελία ! ;D
  2. Προσπάθησα να βρω extra μουσικά πακέτα για το πρόγραμμα αλλά δεν βρήκα τίποτα. Το συγκεκριμένο θα το εγκαταστήσω αύριο.Απλά ήθελα να ξέρω αν υπάρχουν άλλες λύσεις. Ο αδελφός μου παίζει κιθάρα και το έχει εγκατεστημένο μαζί με μια τεράστια πραγματικά μουσική βιβλιοθήκη σχετική με τζαζ και λάτιν.Επίσης είχε και κάποια θέματα blues (αργά και γρήγορα shuffles και τα συναφή). Rock και metal όμως δεν είχε τίποτα.Έψαξα να βρω αντίστοιχες βιβλιοθήκες αλλά τζίφος. Ξέρεις εσύ αν υπάρχουν και τέτοια κομμάτια για το band in a box?
  3. Υπάρχει σχετικό πρόγραμμα εκτός του guitar pro που να μπορώ να χρησιμοποιώ για να jam-αρω / αυτοσχεδιάζω από πάνω απενεργοποιώντας τους ήχους των drums? Ψάχνω κάτι σαν το band in a box , χωρίς όμως να παίζω συγκεκριμένα γνωστά κομμάτια. Δηλαδή να έχει μουσικά θέματα χωρίς τύμπανα(ή τέλος πάντων να αφαιρώ τα τύμπανα από το μουσικό θέμα) σε στυλ jam ή αυτοσχεδιασμού σε ύφος rock / metal / latin / γιατί όχι και jazz. Οτιδήποτε γνωρίζετε κάντε ένα κόπο και φωτίστε με. Ευχαριστώ.
  4. Γενικά τα ελατήρια κάθε εταιρίας είναι φτιαγμένα για τις αντοχές και τις ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ στα μέρη κάθε πεταλιού της αντίστοιχης εταιρίας.Αυτό σημαίνει ότι μπορεί πράγματι να αλλάξεις ελατήρια στο πετάλι σου και να νοιώθεις πιο βολικά αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα δουλέψει καθόλου. Στο πετάλι που έχουμε στο studio τα παιδιά έιχαν τοποθετήσει ελάτηριο dw σε πετάλι ΤΑΜΑ iron cobra 20ετίας - πολύ καλό πετάλι - και το πετάλι μου πήρε μερικούς μήνες να το ρυθμίσω στο πόδι μου...και πάλι δεν είναι τόσο άνετο όσο το dw5000 πού έχω.Έιναι και θέμα κατασκευής του κάθε πεταλιού. Να ξέρεις ότι όλες οι φθηνές εταιρίες είναι μιά χαρά για κάποιον που μόλις ξεκινάει.Είναι σούπερ.Απλά σε ένα χρόνο αν είσαι ικανοποιημένος με τα μαθήματα και αποφασίσεις να συνεχίσεις τις μουσικές σπουδές σου πάνω στα τύμπανα κατά 90% δεν θα σε ικανοποιούν σαν πετάλια πλέον.Είναι σχεδον σίγουρο ότι αν αγοράσεις ashton,basix,stagg,millenium και αντίστοιχα πετάλια σε ενα με ενάμιση χρόνο θα θελήσεις να πάρεις έστω και φθηνό pearl,dw,sonor,tama,mapex,gibraltar,yamaha κλπ. Παρεπιπτόνως κοίτα και το pm που σου έστειλα.Πραγματικά δεν χάνεις τίποτα. ;)
  5. simow

    cymbal set

    Φιλικά πάντα ... ΜΗΝ ΚΑΙ ΔΕΝ κοιτάξεις τα MEINL soundcaster! :) Πολύ όμορφα πιάτα.
  6. Καταπληκτικά πιάτα.Αρκετά πρίμα με μεγάλη διάρκεια.Bright με ωραίο brilliant φινίρισμα.Για rock-metal πραγματικά ό,τι πρέπει. Φυσικά αν είσαι Αθήνα πετάξου μέχρι τον Τρίμη να τα ακούσεις κιόλας.
  7. Το drumstore έχει πάνω από 200 μαθητές για τύμπανα μόνο.Μπες μέσα και στην πόρτα όπως μπαίνεις αριστερά σου έχει ένα πίνακα.Γράψε σε ένα χαρτί την αγγελία σου και άφησε την στον πίνακα.
  8. Δυστυχώς η τελευταία σου φράση αντικατοπτρίζει σε μεγάλο βαθμό τη νοοτροπία αρκετών έως πολλών μουσικών απέναντι στους κρουστούς.Το έχω βιώσει από πρώτο χέρι.Είναι πολύ άσχημο γιατί ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ και ο drummer είναι καθόλα ΜΟΥΣΙΚΟΣ.Μελετάει με τις ώρες , προσπαθεί να παίζει μουσικά , προσπαθεί να δίνει τη σωστή ταχύτητα κλπ...ΔΕΝ είναι drum machine! Αν κάποιος θέλει session drummer ας πληρώσει και θα πάρει ό,τι πληρώσει.
  9. Το ξέρω ρε συ. ;) Απλά το πρόγραμμα finale που είχα πρόχειρο, στο διάστημα ντο που συνήθως έχουμε το ταμπούρο έβγαζε μόνο αυτό το σημαδάκι.Το ίδο και με τη μπότα.Οπότε εκείνη τη στιγμή χρησιμοποίησα αυτή τη γραφή. Τελικά το fill είναι αυτό που έχω σημειώσει αλλά χωρίς τα flams στο 3ο και 4ο 16ο στην αρχή του μέτρου.
  10. Τα play-alongs "με και χωρίς" drums. Απολαύστε υπεύθυνα... lol :o :D http://rapidshare.com/files/193551078/Black_Parade_Playalongs.rar.html
  11. Το πρόγραμμα που έχω δεν έχει την ίδια σημειολογία στα drums. Επίσης, το break που έγραψα το έβγαλα με βάση ένα play-along που έχω για το κομμάτι... Ευχαριστώ για την απάντηση. :)
  12. Με το Media Player σε slow tempo το ψιλοβρήκα. Tempo περίπου 195 μετρώντας τέταρτα. intro break και bridge break
  13. To κομμάτι το έχω.Απλά τα brakes αυτά δεν μπορώ να ακούσω ακριβώς αν είναι απλά, μονά παιγμένα με accents ή αν είναι κάποιο rudiment. ??? Δεν μπορώ να καταλάβω.Πάντως είναι αρκετά ωραία σαν σκέψη και ταιριάζουν πολύ.Θέλω να τα παίξω και θέλω να ξέρω τι παίζω.Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
  14. Παίδες καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μας γράψει εδώ πέρα αν ξέρει ή αν μπορεί να καταλάβει τι παίζεται ακριβώς στο εισαγωγικό brake (3:13) μετά το μερός-"παρέλαση" όπως επίσης και το brake που παίζει ο bob όταν "απλώνει" το κομμάτι προς το τέλος του (5:22 ... ) ? http://www.youtube.com/watch?v=Q8555ZXtzuE Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  15. Καταρχήν (άσχετο) το κομματάκι πολύ ωραίο! ;) (Ακούω αποκλειστικά ξένη μουσική και όμως μου άρεσε πολύ) Στο θέμα μας. :P Για ride εγώ έχω ένα Α custom ping ride 21''.Έχει πραγματικά πάρα πολύ δυνατή καμπάνα και μιλάμε δεν σταματάει παρά μόνο αν το ακουμπήσεις.Ένα χτύπημα και μπορεί να ακούγεται για λεπτά.Και να σκεφτείς ο χώρος μου έχει ΠΑΝΤΟΥ ricofonια.Χωρίς όμως να είναι ενοχλητικό.Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ αυτός ο ήχος για ride. Επίσης έχω ένα 16'' rock crash pAiSte σειρά Alpha.Είναι αρκετά bright αλλά δεν έχει μεγάλη διάρκεια.Μπορείς άνετα να παίζεις 8α ή και 16α με rock'in motion πάνω του σε ένα πιο δυνατό beat χωρίς να "ανοίγει" πολύ ο ήχος του και η ένταση του.Επίσης πολύ ωραίο είναι και το 16'' soundcaster custom της MEINL.Πραγματικά πανέμορφο πιάτο.Παρόμοια φάση.Μόνο είναι λίγο πιο πρίμο και πιο δυνατό από το pAiSte. Τα pAiSte τσεκαρέ τα στο drumstore.Tα ΜΕΙΝL Χαριλάου Τρικούπη 1.(Τρίμης?)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου