Προς το περιεχόμενο

johnny_bahalakos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    44
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    greece,thessaloniki

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή johnny_bahalakos

0

Φήμη

  1. Στην ηχογράφηση δεν πονάς....απλά βαράς ώστε να πετύχεις τον καλύτερο συνδιασμό δυναμικών - παιξίματος!Πολοί drummers έχουν αυτό το προβλημα και το ακουω και απο ηχολήπτες οταν μου δειχνουν κυματομορφες απο ταμπούρα κυρίως!.... ;D good luck!
  2. talking drumming οχι οπως μερικοι. :P
  3. Έτσι! μπανταρα, φοβερες ιδέες το παλικάρι ειδικά σε αυτο !και Bonham σετακι.Τους είδες 2 φορες??? ασε μη μου το θυμίζεις κατεβήκαμε απο θεσσαλονικη να τους δουμε και λογω της τεφρας δν πεταξαν για Aθηνα και ως πληρώμη για τους fans για την ακυρωση πεξαν 2 φορες μετα!
  4. WrTsXxx ντάξ υπερέβαλα λίγο....όχι τόσο γνωστό! :o
  5. αυτο μετραει για ποστ-ροκ??? είναι Post δεν έχει όρια απλά με πιο new jazz στοιχεια. πολύ ωραίο intro κάνει ο τύπος voodoo!
  6. Σκοπός του παρόντoς θέματος είναι να ακουστούν κάποιοι μη τόσο εμπορευματοποιημένοι και γνωστοί τυμπανιστές από ένα μουσικό είδος παντελώς άγνωστο στην Ελλάδα.Τώρα γιατι οι Opers αφαιρέσαν το ιδιο θέμα που ανεβασα εχθές ας μας πουν οι ίδιοι.
  7. είναι εκτός θέματος όντως , δεν μπόρεσα να βγαλω τον Hill δεν πειράζει θα το αντέξει ο Thomas. ;D
  8. παραθέτω μερικά stuffs ριχτε και εσείς. τορα οι 65 δεν ειναι ακριβως math αλλα περνάει
  9. Γούστα είναι αυτά.Ολοι άψογοι είναι αλλά με διαφορετικό τρόπο.Μήπως σαυτό τo θέμα έπρεπε να παίζει μόνο Pridgen?...45 ολόκληρα sec!
  10. χμμμ αυτός τότε τι να έπαθε?...θα του ζητήσουν να μπεί στο cast του 28 Months later αν βγεί:) HELLA for ever
  11. Τα τάμπλας μόνο μπερδεύουν απο πίσω και το σιτάρ , παίξτα με το κλικ του μετρονόμου....για να καταλάβει και κάνεις.Επίσης αν θέλεις φέρε μπροστά λιγο σε θέμα έντασης τα τύμπανα και οχι τόσο πολύ τα υπόλοιπα όργανα. 8)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου