Προς το περιεχόμενο

Μανώλης Χναράκης

Guru
 • Αναρτήσεις

  5.790
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  9

Μανώλης Χναράκης ήταν Μέλος της ημέρας 22 Μαΐου 2022

Μανώλης Χναράκης είχε την πιο δημοφιλή συμμετοχή!

4 Followers

Bio

 • Mojo
  Πλήκτρα
 • Style
  Acoustic
 • Gear List
  Διάφορα, κυρίως πληκτροφόρα και φυσικά με MIDI.
 • Day job
  a
 • Τόπος
  Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

4.410 προβολές προφίλ

Συμμετοχή Μανώλης Χναράκης

 1. Μανώλης Χναράκης

  BOSS SDE-3000

  Η BOSS ανακοίνωσε τα πεντάλ SDE-3000D και SDE-3000EVH Dual Digital Delay. Τα δύο πεντάλ βασίζονται στο θρυλικό Roland SDE-3000 της δεκαετίας 80. Αναμενόμενη τιμή: €545 & €645 αντίστοιχα.
 2. Πιθανότατα ήρθε η ώρα αλλαγής του bender.
 3. Κακώς αγόρασες από κάποιον που δεν τον γνωρίζεις. Τουλάχιστον κράτησες τα στοιχεία της αγγελίας (όνομα - τηλέφωνο - email) ?
 4. Κάποιοι ναί, κάποιοι όχι. Ανάλογα τον εξοπλισμό που έχει ο καθένας και το τι μπορεί να ακούσει. Επίσης, ο λόγος που το ζητάω με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι επειδή ο OP ήδη διαθέτει κάρτα ήχου που μπορεί να φτάσει πολύ άνετα σε αυτή την ανάλυση και δειγματοληψία. Γι'αυτό, ας περιμένουμε πρώτα να μας στείλει κάποιο ηχητικό - αντιπροσωπευτικό δείγμα. Αυτό που εννοεί ή ψάχνει με τον "αναλογικό ήχο" μπορεί να μην είναι 100% θέμα εξοπλισμού. Υπάρχουν αρκετοί που μπορούν να ακούσουν και ανάλογα να βοηθήσουν - απαντήσουν.
 5. Θα βοηθούσε πολύ εάν ο OP μας ανέβαζε ένα δείγμα της δουλειάς του, που κατά την άποψή του θέλει κάτι παραπάνω από αναλογικό ήχο. Δια της συζητήσεως δεν θα βγάλουμε και πολύ άκρη, με τον ήχο όμως κάτι παραπάνω. Το κλιπ που θα ανέβει να είναι σε wav και στην καλύτερη δυνατή δειγματοληψία εγγραφής, π.χ. 24bit/96KHz τουλάχιστον (το υποστηρίζει η κάρτα του). Επίσης, από ποιόν ενισχυτή - ηχεία ακούει.
 6. Στην περίπτωση που δεν θες να μπλέξεις με υπολογιστή (έχεις τους λόγους σου), τότε παίρνεις ένα πολύ καλό multitrack hard disk recorder.
 7. Επίσης, μπορεί από προηγούμενο λύσε δέσε κάτι να μην μπήκε σωστά. Μπορεί...
 8. Εάν δεν είσαι σίγουρος γι'αυτό που κάνεις να το αναλάβει κάποιος τεχνικός που γνωρίζει. Για στατικό προσέχουμε πάντα. Θα πρέπει να λυθούν αρκετά πράγματα για να φτάσεις στην οθόνη. Απλά μην γίνει ζημιά στο λύσε δέσε, βίδες - καλώδια. Επαναλαμβάνω, εάν δεν είσαι σίγουρος γι'αυτό που κάνεις να το αναλάβει κάποιος τεχνικός που γνωρίζει. Όλα αυτά, εάν όντως είναι το πρόβλημα από την οθόνη και όχι από κάτι άλλο.
 9. Αρχικά κοίταξε αυτό αλλά με πάρα πολύ προσοχή, πριν μπείς στη διαδικασία αλλαγής οθόνης κλπ. Να σημειωθεί πως είναι ένα μηχάνημα 20+ ετών που σημαίνει τα ανταλλακτικά του είναι δυσεύρετα.
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου