Προς το περιεχόμενο

Μανώλης Χναράκης

Guru
  • Αναρτήσεις

    6.233
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    14

Ότι δημοσιεύτηκε από Μανώλης Χναράκης

  1. @Waterfall-K & @trolley Διακρίνω έναν "distorted" μεταξύ σας διάλογο ή είναι ιδέα μου; Και με ολίγον τι resonance .
  2. Σχετικά με το αρχικό βίντεο, ακετά μηχανήματα από διαφορετικές κατηγορίες. Βέβαια στα τόσα μηχανήματα που έχει, κάποιοι κόλλησαν στο Montage M. Εμένα όμως μου έκανε εντύπωση που ενώ έχει το Fantom-6 έχει και το Fantom-06. Άραγε το 6 φοράει την αναβάθμιση EX ? Όλα καλά κι ωραία.
  3. Μάλλον. Απλά του thomman δεν έχει ενδεικτικές λυχνίες. Το Hughes&Kettner FS-2 πρέπει να κάνει, απλά έχει κοντά στα €40.
  4. ok Μάλλον, δίχως να είμαι απόλυτα σίγουρος, θα πρέπει να σου κάνει το ένα από τα δύο που σου έγραψα πιό πάνω, απλά κοστίζει κοντά στα €80. Πολλά γι'αυτό που ζητάς να κάνει. Καλύτερα να βρεις άλλο πιό φθηνό γι'αυτή τη δουλειά.
  5. Boss FS-2 δεν υπάρχει. Μήπως εννοεί(ς) το FS-6 ή το FS-7, αυτά έχουν ρυθμιστικά switches. Αυτά όμως κοστίζουν κοντά στα €80.
  6. Αφού έχεις το γνήσιο καλύτερα είναι να επισκευάσεις το ίδιο.
  7. @dnuh πες μας: α) ποιά μηχανήματα έχεις (μάρκα - μοντέλο) και β) τι ακριβώς θέλεις να κάνεις.
  8. ΕΛΙΝΑ IKE 3ης Σεπτεμβρίου 59 Αθήνα 10433 Τηλ: 210 8830311 - 14 https://www.elina.gr/
  9. Η μοναδική που δεν μπαίνει σε ξένα χωράφια είναι η AKAI. Η AKAI ήταν από παλιά στον χώρο του hardware. Οπότε είναι στον χώρο της. Άλλοι ίσως να μπαίνουν στον χώρο της.
  10. Σοβαρά τώρα ή πλάκα κάνεις; Μήπως υπάρχει (τουλάχιστον) κάποιο εξωτερικό software/editor για το editing ? Έλα ντε...
  11. Σωστό αυτό. Βέβαια... γνώμη έχουν όλοι. Το θέμα είναι αν αυτοί που έχουν την γνώμη έχουν την απαραίτητη γνώση για να έχουν γνώμη.
  12. Αυτό που μου "κέντρισε το ενδιαφέρον" είναι το alpha-dial με την μικρή μεν αλλά... στρογγυλή οθόνη !
  13. Επίσης, υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να μην μπορεί να παίξει αρχεία που έχουν διπλό extension ή που έχουν copyright protection.
  14. Σίγουρα κάτι θα αναφέρει το manual. Προσοχή, όταν κάνεις format στο στικάκι θα διαγραφούν τα πάντα από το στικάκι. Γι'αυτό θα πρέπει να έχεις κάνει προηγουμένως αντίγραφο ασφαλείας των αρχείων σου.
  15. 1. Έλεγξε πως το μηχάνημα φοράει το τελευταίο λειτουργικό. Συμβουλέψου τον επίσημο εισαγωγέα ή την επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. 2. Πριν βάλεις κάποια αρχεία στο στικάκι, καλού κακού κάνε format στο στικάκι από το ίδιο το μηχάνημα. 3. Βεβαιώσου πως το μηχάνημα υποστηρίζει τα αρχεία που έχεις στο στικάκι. Δηλαδή, υποστηρίζει WAV / MP3 κλπ, με υποστηριζόμενα χαρακτηριστικά όπως το bit depth, το bit rate, το sampling frequency. Για παράδειγμα, μπορεί να έχεις κάποιο αρχείο wav στα 48bit στα 96KHz που να μην μπορεί να το διαβάσει / παίξει διότι πολύ απλά δεν υποστηρίζει τα 48bit ή τα 96KHz ή και τα δύο. Συμβουλέψου το manual.
  16. 'Οσο advanced και να είσαι πάντα υπάρχει κάποιος καλύτερος.
  17. Τα τελευταία 50 χρόνια έβγαλε συνολικά 16 μηχανήματα βασισμένα σε SH, εκτός κι αν ξέχασα κάποιο. SH-1000 SH-3 SH-3A SH-5 SH-2000 SH-1 SH-7 SH-2 SH-09 SH-101 SH-32 SH-201 SH-01 (GAIA) SH-01A SH-4d GAIA-2 Τα δύο τελευταία είναι του 2023, σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, desktop & keyboard . Το ένα στα €539 και το άλλο στα €766 https://www.thomann.de/gr/roland_sh_4d.htm https://www.thomann.de/gr/roland_gaia_2.htm
  18. Διάφορα SH έχει βγάλει κατά καιρούς η Roland, από το 1972 μέχρι και πέρσι. Δεν θυμάμαι ακριβώς πόσα. Για σήμερα, αν ήθελε κάποιος (λέμε τώρα) κάτι παρόμοιο θα έπαιρνε για παράδειγμα ένα SH-4d έστω και χωρίς πλήκτρα. Αλλά που έχει παραπάνω πολυφωνία και μνήμες και διάφορα άλλα. Κοίτα εδώ τα specs. https://www.roland.com/global/products/sh-4d/specifications/ Κι εδώ την τιμή στα €539. https://www.thomann.de/gr/roland_sh_4d.htm
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου