Προς το περιεχόμενο

online79

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    16
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή online79

0

Φήμη

  1. Φαντάζομαι ότι τα καλά σχόλια ισχύουν και για τον Α35?? Τον έχει δοκιμάσει μήπως κανείς?
  2. Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση! Να σου πω την αλήθεια αυτη τι στιγμή έχω των Ibanez SW20 στα 20 Watt και δεν μπορώ να πώ οτι είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος για αυτό σκεφτόμουν για κάτι άλλο... Αξίζει το κόπο να παραμείνω στα ίδια Watt αλλά σε κάτι καλύτερο από τον Ibanez???
  3. Καλησπέρα, Θέλα να αγοράσω έναν νέο ενισχυτή για χρήση κυρίως στο σπίτι. Παίζω Metal & Hard Rock... Έχω καταλήξει σε αυτούς τους 3: http://www.thomann.de/gr/kustom_kba_65_x.htm http://www.thomann.de/gr/fender_rumble_100_basscombo.htm http://www.thomann.de/gr/hartke_a70_aseries_basscombo.htm O Kustom με έχει κερδίσει από χαρακτηριστικά αλά δυστυχώς δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω για αυτόν και δεν ξέρω σε ποιο κατάστημα στην Αθήνα μπορώ να τον ακούσω. Μήπως είναι καλύτερο να προτιμήσω τον fender με το 15" Ηχείο??? Βέβαια και για τον hartke έχω διαβάσει καλές κρητικές... ??? ??? ??? Γενικά, όπως μάλλον καταλάβατε, έχω μπερδευτεί αρκετά. Όποιος έχει δοκιμάσει κάποιον από τους παραπάνω ας πει καμία γνώμη.... Επίσης δεκτή κάθε εναλλακτική πρόταση σε περίπου ίδιο κόστος... Ευχαριστώ για την βοήθεια!
  4. +1 Για τον Ibanez SW20. Τον έχω 6 μήνες περίπου και για τα λεφτά του είναι μια χαρά!
  5. Πριν περίπου 6 μήνες ήμουν και εγώ στην ίδια θέση με εσένα...και ζάλιζα εδώ τα παιδιά με ερωτήσεις!!! Εγώ πάντως προτίμησα ένα Ibanez GSR200 μαζί με τον Ibanez SW20 και πραγματικά έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Αν θες ρίξε μια ματιά: http://www.thomann.de/gr/ibanez_gsr200bk.htm
  6. Η δοκιμή δεν είναι πολύ εύκολο να γίνει λόγο απόστασης (το παιδί είναι επαρχία). Από την άλλη με λίγο ψάξιμο στο net είδα ότι σε κάτι ίδιες περιπτώσεις υπήρξε πρόβλημα και κάηκε το ηχείο!!!??? :o Δεν ξέρω μπορεί να είμαι και τελείως λάθος για αυτό heeeeelp!! ???
  7. Τι έγινε κανένας????? Τίποτα??? Αν βοηθάει πρόσεξα ότι στην υποδοχή που μπαίνει το ηχείο του ενισχυτή λέει "Minimum 4 Ohm" ενώ η καμπίνα λέει 8 Ohm... Καμιά βοήθεια ???
  8. Καλησπέρα και Καλή Χρονιά σε όλους! Ήθελα να σας ρωτησω κάτι αρκετά χαζό αλλα τι να κάνω έχω την απορία!!! 'Εχω έναν ενισχυτή μπάσου Ibanez SW20 και ένας φίλος έχει αυτη την καμπίνα http://www.thomann.de/gr/harley_benton_b410h.htm Υπάρχει τρόπος να συνδέσω αυτή την καμπίνα στον ενισχυτή μου? Και αν ναι θα δω κάποια διαφορά? Αξίζει το κόπο να κάνω κάτι τέτοιο και να προχωρησω στην αγορά μιας τέτοιας ή άλλης καμπίνας για αυτό τον ενισχυτή? Ευχαριστώ πολύ....
  9. Καλημέρα παιδιά, Αγόρασα πριν περίπου 2 μήνες ένα μπάσο Ibanez GSR200 και προσπαθώ να μάθω!! Έχω όμως ένα πρόβλημα...από χθές παρατήρησα ότι χωρίς να έχω κάνει κάτι ακούγετε ένα τρίξιμο απο την 3η & 4η χορδή όταν παίζω. Παρατήρησα ότι και οι 2 χορδές ακουμπάνε σχεδόν στο πρώτο τάστο και όσο κατεβένουμε η απόστασή τους από τα τάστα μεγαλώνει. Προσπάθησα να κουρδίσω αλλά και πάλι το τρίξιμο ακούγετε! Μπορείτε να με βοηθήσετε? Τι έκανα? και τι πρέπει να κάνω για να το διορθώσω? Ευχαριστώ πολύ!
  10. Απο ότι κατάλαβα μάλλον δεν αξίζει να ασχοληθώ με αυτή την κιθάρα! Πάντως ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά!
  11. Γεία χαρά σε όλους! Έπεσε κατα λάθος στα χέρια μου μια ηλεκτρική κιθάρα ZZ Top Stage Series! Από ότι κατάλαβα πρέπει να είναι άσχετη και άγνωστη μάρκα. Γνωρίζει κανείς αν αξίζει τον κόπο να την φτιάξω (Στραβό μπράτσο κλπ) ή είναι για πέταμα? Ευχαριστώ!
  12. ...και κάτι που ξέχασα! Σχετικά με τον Line6 και γενικότερα, αξίζει τον κόπο να κοιτάξω για 15αρι?? Thanks!
  13. Το πρόβλημα μου ηταν ότι δεν βρηκα κάπου τον behringer BX600 για να τον ακούσω? Ότι ξέρω για υτόν τα διάβασα από forums! Ξέρεις που μπορώ να τον βρώ κέντρο Αθήνας?
  14. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Τελικά σχεδόν το αποφάσισα, Ibanez GSR200 με Behringer BX600...πάω να παραγγείλω!!
  15. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. spimav_z όπως λέω και παραπάνω μπάσο θα πάρω το Ibanez GSR200. Τώρα σχετικά για μουσική που θέλω να πάιξω… hard rock ,metal… αλλά είπαμε είμαι άσχετος!! Kwstas_79 τον ΒΧ600 τον έχεις δοκιμάσει? Ισχύει ότι έχει πολύ θόρυβο σε ένταση από 5 και πάνω??
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου