Προς το περιεχόμενο

tzelkos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    154
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από tzelkos

  1. όπως κατάλαβες φιλε τέτοιες ερωτησεις εδω κουραζουν τους ψαγμένους ελληνοαρτίστες.ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του.ρωτας κατι απλο και ακους: παρατατο! ,αστο καλύτερα! ο άλλος λεει οτι ο Frusciante παιζει λάθος...ότι να ναι!εριξα μια ματια στις απαντήσεις του φορουμ που σου υπέδειξε ο hadgi,σε παρόμοια ερώτηση με την δική σου.εκεί κάνουν μια προσπάθεια καποιοι "άσχετοι" να βοηθήσουν.ρίξε εκει μια ματιά.καλή τύχη (αν δεν έχεις μετανιώσει ακομα να παίξεις σ αυτό το.. φεστιβαλάκι εκει στο νησι)
  2. την emu την προτείνω κι εγώ.ειναι καλή καρτα και σηκωνει αρκετα vst.εαν εχεις προενισχυτη ή μικτη για τα μικροφωνα,παρτην.Αλλιως,όπως ειπε και ο προηγούμενος,θα χεις προβλημα.
  3. tzelkos

    Ξεχαστε τις fender

    καλοπαιχτη και απο μένα.ελπιζω να μην σου ηρθε χωρις tremolo bar γιατί αντε να βρείς μετά..κατλαβαίνεις τι λεω.
  4. Ειχα 2 GB μνημη (1+1) και πηρα σήμερα ΜΙΑ μνημη transcent των 2 GB.Ενω λοιπον θα περιμενε κανεις να δει 4 GB στο πλαισιο "γενικά" στο σύστημα,εχει μόνο 3,25!έχει κανεις καμια ιδέα γιατί?
  5. κατεβασα λογισμικο απο την WD και ολα ok.thanks!
  6. στο πλαισιο κατω απο ενταση και χωρητικότητα δεν εχει τιποτα.δεν τον εχει
  7. στα ελληνικα το εχει "τόμοι".το παταω και είναι αδειο το πλαίσιο.εχει κατω επιλογή "συμπλήρωση".οταν παταω αυτην την επιλογή βγαίνουν τα στοιχεια του δισκου,αλλα μεχρι εκεί.μετα?
  8. παω στην διαχείρηση συσκεων (απο το system) και τον βλεπει ως WDC WD5000AADS-00M2B0.κωνω δεξι κλικ και οι επιλογες ειναι:ενημερωση προγραμματος οδηγησης,απενεργοποίηση,κατάργηση εγκατάστασης,ανίχνευση νγια αλλαγες υλικού,ιδιότητες
  9. δεν βγαζει γραμμα.αναγνωριζει τον τυπο μονο
  10. Μηπως μπορεί να βοηθήσει κανείς?πηρα εναν σκληρό για να τον εχω ως δευτερο (σατα 2) τον συνεδεσα κανονικα,στο bios τον βλέπω,στην διαχείρηση υλικού τον βλέπω,οταν όμως παταω "ο υπολογιστής μου" δεν τον εμφανίζει.κατι δεν εκανα καλά προφανως.
  11. Πες τα ρε SF γιατί θα ξεχασουμε κι αυτά που ξερουμε σε λιγο.
  12. http://www.thomann.de/gr/peavey_windsor_studio.htm ήρθε αλλά στο site της Ελλάδας είναι ακριβότερος απο το Γερμανικό http://www.thomann.de/de/peavey_windsor_studio.htm
  13. ε και τι έγινε αν είναι mexico?
  14. καταλαβα τι εννοείς.ανοίγεις καταρχήν ενα fx κανάλι και βάζεις το pluq-in που θέλεις (πχ reverb),μετά σε όποιο κανάλι θέλεις να βάλεις το reverb αυτό,στη φωνή για παράδειγμα ή και στα τύμπανα ή όπου αλλού,τότε πας στη δεξιά στήλη που λες απο το κάθε κανάλι και το ανοίγεις και με το ποντίκι ακριβώς απο κάτω ρυθμίζεις πόσο θέλεις να ακούγεται.χωρίς εικόνα τώρα βέβαια δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός.
  15. http://www.thomann.de/gr/line6_toneport_ux1.htm με κάτι τέτοιο θα είσαι οκ.για αυτην την δουλειά είναι.
  16. αν είχες τσίτα τις ρυθμίσεις στο eq είναι φυσικό να παραμόρφωσε.δεν κατεβαίνε το σήμα εισόδου στην κάρτα απο κάπου?απ το panel της κάρτας πχ?
  17. και γιατι δεν παίρνετε μια variax?τις έχει σχεδόν όλες μέσα
  18. http://www1.gitarrebass.de/ εγώ παντως σε αυτό και σε πολλά περιοδικά που διαβάζω αυτο βλέπω.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου