Προς το περιεχόμενο

sol83

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    122
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από sol83

  1. Δεν υπαρχει δλδ καποια λυση, να "ασχολειται" πχ ο asio με το gr5 αποκλειστικα κ τα windows να τρεχουν με τους original drivers?
  2. Γεια χαρά σε όλους! Έχω ένα καλώδιο rocksmith το οποίο χρησιμοποιώ σαν κάρτα ήχου για να συνδεθώ με το guitar rig 5. Όταν όμως παίρνουν μπρος οι asio drivers κατά τη σύνδεση στο guitar rig 5, οι μόνοι ήχοι στον υπολογιστή προέρχονται από εκεί, τίποτα άλλο δεν λειτουργεί (youtube, windows media player, κτλ.), υπάρχει ένα ολικό mute να το πω αλλιώς κ εμφανίζονται διαφορά warnings ότι οι εφαρμογές δεν λειτουργούν σωστά. Φαντάζομαι θα έχει συναντήσει κ κάποιος άλλος το πρόβλημα, τι πρέπει να σετάρω αλλιώς; Το λειτουργικό μου είναι WIN10 Ευχαριστώ
  3. γεια χαρα. ενα φιλαρακι θελει να αρχισει μαθηματα μπαγλαμα και αναρωτιομουν αν καποιος ξερει καποιο ωδειο/σχολη στη πολη που να μπορει να απευθυνθει. thanks
  4. δεν πειραζει γιατρε μου, κανε το threadακι εσυ για σχολια και τα κλιπακια οποτε βολεψει.
  5. τη δευτερα την κανουμε, η ηρεμια και γενικοτερα η ιδεα οτι δεν θα σε ενοχλησει η απανταχου παρουσα ελληνικη καφριλα ειναι ο λογος που ειπαμε με τον κολητο να παμε απο κει, με επρηξε και ο πατερας μου για "την τρομερη ενεργεια που εκπεμπει το νησι" (γεια σου ρε father), οποτε καναμε ιδανικη επιλογη πιστευω. ποτε δεν ξερεις βεβαια αν δεν πας. mr. boody, πως λεγεται το μαγαζι αυτο που λες και που βρισκεται (αν ξερεις);
  6. sol83

    Roland G707

    roland, moog... σε λιγο θα βγει κιθαρα pearl με ενσωματωμενο ταμπουρο... ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΟΙ!!!
  7. ρε τρελογιατρε, κανε ενα threadακι για τον blackheart με σχολια, κλιπακια και τετοια, ενδιαφερει πολλους αυτος ο ενισχυτης. ;)
  8. Οι ζεστες πλεον εχουνε ξεφυγει εδω πανω στο τσιμεντοχωριο (σαλονικη ναουμ) και ειπα να την κανω με κανα φιλο για αλλα μερη. Χωρις πολλα πολλα μας τη βαρεσε να παμε αλοννησο γαι μερικες μερουλες, μικρη ειναι, θα την παλεψουμε ευκολα. Βλεπω οτι εχουμε ακετους βολιοτες εδω μεσα οποτε ειπα να ρωτησω για μερικα tips για αυτο το νησακι, τι λεει, τι δεν λεει, ωραιες παραλιες, κανα καλο φαγαδικο, γενικοτερα οτι σας ερχεται στο μυαλο απο εμπειριες εκει περα. Θενκς α λοτ. Και καλο μας καλοκαιρι. 8)
  9. καλα ειναι δυνατον ιδια τιμη με τον deluxe reverb; ??? και γιατι να μην παρει καποιος τον DR; περιεργα πραγματα... ::)
  10. και τωρα που θα παιξει ο τζαζοθεος ornette coleman; :( ελπιζω να μην ακυρωσουν το live του, α ρε ελλαδαρα, παντα πρωτοπορα... ::)
  11. δεν υπαρχει θεμα υπερτιμησης ή υποτιμησης για το ποσο sustain θελει καποιος. ειναι τελειως υποκειμενικο. και εξαρταται φυσικα απο την μουσικη που παιζει. αν παιζεις doom metal θες η κιθαρα να μη σβηνει ουτε αφου εχουν περασει 23 λεπτα και 45 δευτερολεπτα απο την τελευταια πενια. αν παιζεις jazz... ε τι να το κανεις το sustain ρε φιλε. οποτε ειναι λιγο αφελης η συζητηση. δεν βγαζει καπου. παιξτε οτι γουσταρετε and play it good. ;)
  12. Να εχεις υποψιν οτι Japan = 100 Volt & NTSC ειναι PAL το μηχανημα, don't worry. ;)
  13. thanx για την απαντηση κωστα, σου κοψανε ποτε κανα γερο χαρατσι στο τελωνειο σε καποια αγορα απο κεινα τα μερη; παντως και οι ιδιοι λενε πως "If you are purchasing this item as a gift please be sure to let us know so that we can mark the customs papers accordingly." οποτε μαλλον καλα ειμαστε.
  14. Χαιρετε φιλτατοι. Πρεπει αμεσα λογω δουλειας να προχωρησω στην αγορα μιας βιντεοκαμερας. Ψαχνοντας το διαδυκτιον για τιμες οπως καθε σοφρον ανθρωπος διαπιστωσα οτι για ηλεκτρονικα γενικοτερα συμφερουν τρελα οι τιμες που δινουν κατι ebay shops βρετανικων συμφερoντων με εδρα το hong kong. Το θεμα φυσικα ειναι να μην παιζουνε τιποτα "πονηριες". Εχω σταμπαρει ενα μαγαζακι, το οποιο εχει ελαχιστα negative comments και αυτα κυριως για καθυστερησεις και για το οτι ειχαν items listed in stock when they where out of stock (ψιλοπραματα δλδ). Οποτε μαλλον χτυπαω απο κει. Παρολα αυτα μια γνωμη δικη σας για καποια εμπειρια που ειχατε σε παρομοιου ειδους συναλλαγη σιγουρα μετραει. Cheers. :)
  15. παιδια εχουμε καμια τιμη απο καπου; ουτε αμερικη βρηκα τιποτα... :-\
  16. μην τρελενεσαι. της εδωσες και ενα... vintage look. ;D περα απο την πλακιτσα αν η κιθαρα παιζει καλα μη σε νοιαζει, ενας καλος τεχνιτης τα χει για πλακα αυτα τα προβληματακια. ;)
  17. δεν καταλαβαινω... ως classic player θα πρεπε να παιζουν στα 600 παρα κατι, αντε 700 παρα κατι, ειναι οντως τσιπμημενες. βεβαια ισως παλι προτημιθουν απο καποιους λογο modern specs (radius, frets). βεβαια αμα με λιγα παραπανω περνεις την 62αρα που χει και μεγαλυτερη αξια μεταπωλιτικα και ολο το vintage hype γενικοτερα... οχι και πολυ καλη κινηση μαρκετινγκ απο τους (συνηθως ευτραφεις) φιλους μας. :(
  18. παιδια γενικοτερα συμφερουν πολλα πραγματα και απο αγγλια πλεον, καθως το ευρω δυναμωνει και σε σχεση με τη στερλινα. σιγουρα δεν ειναι βεβαια οι σουπερ προσφορες του δολαριου. οπως και να χει, ψαχτειτε. ;)
  19. φιλε καμπαμαρου, υπαρχει μετατροπεας σε ευρω απο το ιδιο το καταστημα, δεν κανω καθολου λαθος. ;)
  20. παιδια η LE σε ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ φτηνη τιμη εδω (150Ε κατω απο θωμα!!!) http://www.dv247.com/invt/43834/ :o τους ειχα τσεκαρει και πριν κανα 15μερο και ηταν 50 ευρω περιπου πιο πανω η τιμη, οποτε δεν ξερω ως ποτε θα μεινει τοσο χαμηλα. οσοι ενδιαφερομενοι, σπευσατε!!! (σορρυ για το χυμα "διαφημιστικο" της υποθεσης αλλα ειναι τρομερη ευκαιρια πιστευω)
  21. καλη φαση το μαγαζακι. υπαρχουν και αλλα παρομοια απο αμερικη που να εχουν worldwide shipping (εκτος e-bay εννοω);
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου