Προς το περιεχόμενο

al

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    48
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή al

0

Φήμη

  1. Αν εισαι σε mac θα σου προτεινα το mainstage της apple που ειναι πανφθινο!!!
  2. al

    Mac OS X Lion

    Γιαυτό και δεν υπάρχει κανενας λόγος να αναβαθμίσει κανεις το λειτουργικό του αμέσως μόλις βγαίνει η καινούρια έκδοση....
  3. Αν θα μπορούσες να υπερβείς λιγο το οριο των 500ε θα πρότεινα να πάρεις το neumann tlm 102!!
  4. Παν μετρον άριστον!!! δε χρειάζεται να σηκώνεις τόνους!! ;D επίσεις παντα πρεπει να κανεις διατάσεις σωστά για να μην χάσει ο μυς την ελαστηκότητά του!!και όντως ο Petrucci ειναι τέρας και παιζει απιστευτα!!(αφου έχω καταλίξει οτι κουβαλάει ο ίδιος τους mesa boogie του ;D)
  5. Όντως ένα σωρό λεφτά κάνουν!! 1500ε η καθεμια!!Σωστό και το παραδειγμα και μάλλον παω για την multiac αφου καμία τους δεν είναι 100% κλασσική αν και την grand concert δεν την εχω δοκιμασει.... ???
  6. Ευχαριστώ για την απαντηση! Το σκεπτικο μου ήταν το εξής αφου θα πάρω μια ακριβή κιθαρα σε τέτοιο στυλ, τουλαχιστον να μπορω να μελετάω και κλασσικο ρεπερτόριο και τεχνική κανονικά στο αριστερό ποδι! Ο ήχος τους όντως δεν ειναι σαν της κλασσικής! Τα μανίκια τους είναι η αιτία του διλήμματος μου!! η grand concert έχει nut 2 ίντσες ενώ η άλλη 1&7/8 ιντσες επίσης το σωμα της gc αρχίζει απο το 12 τάστο όπως της κλασσικής ενώ της άλλης στο 16ο νομιζω αλλα το συνολικό μήκος των κιθαρών είναι σχεδόν ίδιο. Αυτές είναι οι διαφορές τους ...μήπως το ψειρίζω πολυ? γιατι απ’ όσο θυμάμαι και όταν παίζω με άλλες κλασσικές εκτός απο τη δική μου πάλι μου έρχονται κάπως μέχρι να τις συνηθίσω!
  7. Γεια σας συμφορουμίτες/τισες, θα ήθελα τη γνώμη σας για την αγορά ηλεκτροκλασσικής κιθάρας. Είμαι μεταξύ της Godin multiac sa και Godin grand concert sa http://www.godinguitars.com/godinmultnylonsap.htm http://www.godinguitars.com/godinmultgrconsap.htm Θέλω: 1)Να παιζω live/recording με latin/acoustic/jazz σχημα αλλά και solo τόσο με πένα όσο και με δάχτυλα (εφικτό) 2)Να χρησιμοποιήσω όλες τις δυνατότητες του guitar to midi κόσμου (εφικτό) 3)Nα μελετάω και στην godin (εκτός απο την κλασσική μου) κλασσικά κομματια (π.χ. bach, piazzolla) και ασκήσεις χωρίς να “χαλάσω” την τεχνική μου ως κλασσικός κιθαρίστας. (εφικτο??) Στο 3) θα ήθελα τις γνώμες όσων μπορουν να βοηθήσουν. Εχω δοκιμασει την Godin multiac sa και μου εχει αρεσει, δυστυχώς όμως δεν μπορω να βρω και να δοκιμασω την αλλη για να αποφασίσω. Εν τέλει βεβαια ο προβληματισμός μου μπορει να μην στεκει επειδη καμιά απο τις 2 δεν ειναι κλασσική οποτε ίσως το 3ο κριτήριο πρεπει να αφαιρεθεί!! Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  8. Χωρίς προσωπική εμπειρία με τη συγκεκριμένη digitech θα προτεινα το pod x3 ή αν περιμένεις λίγο ακομα το pod hd!!
  9. Παιδιά γεια σας!!Προχτες πήρα το nanopad της korg και απο τότε προσπαθώ να στειλω midi στο mac αλλα μάταια.... Ενώ το X-Y pad στελνει κανονικά σήμα, τα υπολοιπα 12 pads δεν λένε να στείλουν με τπτ (δοκίμασα τα πάντα)! Μήπως είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα?? Δεκτή κάθε συμβουλή!!
  10. Αφού μελετήσεις με τον α) τρόπο αρκετές ώρες, τότε μπορείς να κανεις speed bursts, δλδ να παίζεις scale fragments όγδοα στα 100bpm και κατευθείαν να παίξεις (χωρίς παύση αναμεσα) δεκατα εκτα πάλι στα 100bpm, μετα ανεβάζεις το μετρονόμο κ.ο.κ.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου