Προς το περιεχόμενο

STAMAYOSHI

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    59
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από STAMAYOSHI

  1. Καλησπερα σε ολους! Εγω απο την δικη μου εμπειρια μπορω να πω οτι ειναι σχετικα καλα τα πραγματα. Θα εβαζα ενα 60% θετικα και το υπολοιπο αρνητικα. Πιστευω παντως οτι ειναι ευγενικο απ ολους μας ν απανταμε κι ας μην συμφωνουμε με την προταση του αλλου, εκτος αν ειναι αγενες ο τροπος του. Αν πεις καλημερα, ειναι ομορφη να στην πει κι αλλος ανθρωπινα, τοσο απλα. Αν καποιος δεν θελει ανταλλαγες μπορει να το γραψει , οπως και το να γραψει οτι η τιμη ειναι ακατεβατη επισης. Εκει εγω προσωπικα, πιστευω και πολλοι αλλοι, δεν παμε να κανουμε ουτε παζαρια, ουτε προτασεις ανταλλαγης σ αυτους που το γραφουν γιατι εκει σεβεσαι αυτο που λεει ξεκαθαρα ο ανθρωπας. Αν η αγγελια ειναι ξεκαθαρη τοτε μενουν μονο καθαροαιμοι σπαστικοι οι οποιοι ειναι λιγοτεροι, στην αλλη περιπτωση φαινεται οτι ο αλλος ειναι ανοιχτος σε προτασεις (μην μου πειτε για τις επιλογες της αγγελιας στη δημιουργια, ολοι το ιδιο πατανε κι ειναι σαν να μην φαινεται). Δεν ειναι δυσκολο γενικα ν απανταμε, δειχνει σεβασμο, δεν χρειαζεται να φοβομαστε να κανουμε μια προταση ή να ρωτησουμε κατι, μην βαραμε ας χαλαρωσουμε παιδια και η αρνητικη απαντηση, με σεβασμο παντα, μες τη ζωη ειναι.
  2. Καλησπερα σε ολους! Παρακαλω πολυ για τη βοηθεια σας ειναι πολυ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Χθες στις 19/12/2010 εκλαπησαν απο το εργαστηριο του οδοντοτεχνιτη και μουσικου Χρηστου Μπινιαρη 4 ΟΡΓΑΝΑ. Το εργαστηριο του βρισκεται στο Παλαιο φαληρο και φυσικα εκλαπησαν κι αλλα πραγματα. Τα οργανα ειναι ολα χειροποιητα. 1) κιθαρα μοντελο Β3 του Χρηστου Βουλαδακη http://www.vouladakis.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=28&Itemid=1 2) Ενα Μπουλγαρι κατασκευης Νικου Κουκουλιτακη 3) Ενα μπουζουκι 4) Ενας τζουρας. Δυστυχως δεν εχω αλλες πληροφοριες για τα οργανα. Το μπουζουκι κι ο τζουρας ειναι τα πρωτα του οργανα που εφτιαξε ο ιδιος και τα αλλα ειναι φτιαγμενα για αυτον απο τους οργανοποιους φιλους του. Οπως καταλαβαινετε δεν εχει να κανει με χρηματικη αξια αλλα με πολυ δυνατη συναισθηματικη αξια. Εγω προσωπικα αν καποιος μου εκλεβε το πρωτο μου οργανο θα τον ξεσκιζα! Νομιζω οτι ειδικα οσοι ασχολουνται με την οργανοποιία με καταλαβαινουν απολυτα κι οχι μονο, για αυτο αλλωστε ζηταω τη βοηθεια σας! Οποιος βρει ή υποψιαστει κατι ,παρακαλω παρα πολυ να επικοινωνησει μαζι μου στο τηλ 6937625368 ή στο μειλ μου [email protected] (Σταθης Μαραγκος) ή με τον ιδιο τον Χρηστο Μπινιαρη στο 6932372212 ή με τον οργανοποιο Χρηστο Βουλαδακη τον κατασκευαστη της κιθαρας στο 6972257238 Ευχαριστω παρα πολυ!
  3. Παντα μ αρεσει το φυσικο χρωμα του ξυλου αλλα περι ορεξεως... ;D
  4. Κανω παραθεση απο το κειμενο μου οχι για να προκαλεσω αλλα επειδη δε μπορουμε να τους βαζουμε ολους σε ενα καζανι και να συζηταμε οτι το εντεχνο κατεστρεψε την μουσικη μας . Αυτη η νοοτροπια μας κατεστρεφει παντα! ΥΓ εσεις απο ποια χωρα ειστε και σνομπαρετε τοσο την Ελληνικη μουσικη ?
  5. Καταλαβαινω απολυτα τον Αλεξανδρο και συμφωνω εν μερει, η εικονα τη απομυθοποιησης ειναι πολυ ασχημο πραγμα. Αλεξανδρε θα σε συμβουλευα ομως πολυ ταπεινα και φιλικα (βαζω και τον εαυτο μου μεσα φυσικα) μην παμε στο αλλο ακρο και γινομαστε τοσο αυστηροι με τους ανθρωπους που εκτιμαμε ειτε ειναι μουσικοι ειτε κρεοπωληδες. Σιγουρα εχουμε απαιτησεις απ αυτους οταν προφανως εχουν μιλησει λιγο πολυ στη καρδια μας και εχουν πει πραγματα που μας εκφραζουν αλλα πρεπει κι εμεις απο μερια μας να ειμαστε πιο ελλαστικοι και να εχουμε απαιτησεις πιο σοβαρες και να ξεχωριζουμε το πολυ σοβαρο λαθος απ το μη. Εμενα προσωπικα δε με πειραξε το Μωρο (κι οχι γκομενακι, που πολυ σωστα λεει ο trolley) γιατι δεν ηταν προκλητικη, σιγουρα συμφωνω και με τον προηγουμενο συμφορουμιτη (Bassbill) για το οτι οι εκπτωσεις εχουν χαλασει την Ελληνικη μουσικη και πρεπει να ειμαστε αυστηροι αλλα στη συγκεκριμενη φαση ειναι ακραιο να το λεμε. Ποιο πολυ μ εχει απογοητευσει ο Μαλαμας που πινει τον ποπο του και χανει τη σοβαροτητα του παρα αυτο ! Τωρα οποιος λεει οτι ο Μαλαμας δεν εχει προσφερει στην Ελληνικη μουσικη απλα ειναι ασχετος ο ιδιος απο μουσικη κι αυτο το λεω γιατι ο ανθρωπος πολυ απλα εχει αντικειμενικα ουσια και στη μουσικη του και στο στιχο του. Τωρα το αν αυτος δε σ αρεσει ειναι σεβαστο και μη κατακριτεο αλλα το να υποβαθμισεις κατι που εχει ουσια μαλλον κανει εσενα ανουσιο. κι εμενα δε μ αρεσει ο ταδε μουσικος αλλα σιγουρα τον σεβομαι εφοσον κανει κατι που εχει αισθητικη αξια και σε καμια περιπτωση δεν εχω δικαιωμα να τον διαγραψω ετσι, αντιθετα προσπαθω να κερδισω και να καταλαβω απ αυτον! Πιστευω οτι θα παμε μπροστα μονο αν σκεφτομαστε με ανοιχτο μυαλο , χωρις ταμπελες και χωρις φασιστικη νοοτροπια! ΥΓ οχι, οχι δεν ειμαι πολιτικος ουτε βγαζω πολιτικο λογο! ;D
  6. Ναι ,ρε παιδια που ηταν? δε μου το λεγατε κι εμενα να μη τρεχω ν αγοραζω? ;D
  7. Πες τα ρε Σταυρο ! συμφωνω με οτι λες ακριβως , + 100000 Πρεπει να κανουμε παρεα εμεις , αλλα εισαι λιγο μακρια ρε φιλε :P Εδω μου τα χαλας!!! Ακους Ρουβα? ;D
  8. Σκηνικο εννοουσα ολη την ανανεωση του Νοιζ! Αχ! δε με καταλαβες! ;)
  9. οk καταλαβα! Δε θελω να μου συγχυζεσαι!!! αν παθεις κατι ποιος θα επιστρεψει πισω τις παλιες αγγελιες ;D αμα δε σου εγραφα αυτο τον παππυρο πως θα σου τραβαγα την προσοχη μου λες? και σιγουρα αυτο το καλοπροθετο βρισιδι που μου εριξες βοηθησε πολλους μαζι και μενα να μην σου πρηζουμε αλλο τα σκωθια ,οποτε σε καλο βγηκε! Εγω που λες για να σου πω τι εκανα σημερα, εμεινα σπιτι και ελιωσα στο Νοιζ (oπως λεμε στο Pro) τα γιορτασα μονος μου χωρις την ομορφη SEXY αεροσυνοδο γυναικα μου (κι αυτο το λεω για τον desaviol πιο πανω) που πεταει αυτη τη στιγμη! :'( και ξενυχταω μονος και αυριο πρεπει να συνεχισω τη κλασικη κιθαρα που φτιανω και θα ειμαι κοματια και πρεπει να κολλησω τις τρεσες και θα τη κανω σκατα γιατι θα κουτουλαω απ την αυπνια! θελεις κι αλλα να σου πω? Ευχαριστω για την ευχη σου ειναι και η μοναδικη! ΥΓ : Ο γιος σου τι μαθημα δινει? ;D
  10. Επειδη θα σκασω θα το πω και μπορει να φανω ο κακος αλλα σιγουρα ειλικρινης πρωτα με τον εαυτο μου και μετα με ολους σας, μπορει βεβαια και να μου πατε και το καρμα μου στο μειον 200 αλλα δε πειραζει οπως ειπα, θα ειμαι ειλικρινης! Αναφερομαι στο συστημα αγγελιων του Νοιζ απο YAMETH http://www.noiz.gr/index.php?topic=176525.100 Και τα ερωτηματα μου λοιπον ειναι με ολο μου το σεβασμο και τη καλη μου προθεση : 1) ΥΑΜΕΤΗ επειδη δε μου φαινεται οτι θα τo τηρησεις αυτο που ειπες απο πανω, μηπως ολο αυτο με τους Xακερ ηταν ενα προσχημα για να γινει ο διαχωρισμος των αγγελιων και κατ επεκταση ολο το σκηνικο? Το λεω αυτο γιατι οντως το μεγαλυτερο ποσοστο δε θελει το διαχωρισμο και παρολα αυτα φαινεται οτι γινεται γιατι το παλιο κατεβηκε ηδη! 2) Μηπως οντως τη πατησαμε με τους Χακερ και επι την ευκαιρια κανατε και το διαχωρισμο που θελατε? 3) Μηπως δε θα γινει ή αλλαγη και θα επιστρεψει το παλιο συστημα οποτε παω πασο? (τη τελευταια ερωτηση τη καναμε 2 ατομα και δε πηραμε ποτε απαντηση για αυτο τη βαζω τελεταια και λιγοτερη πιθανη!) Σιγουρα αυτα τα ερωτηματα θα τα εχουν σκεφτει πολλοι αλλα θα θελουν να τ αποφυγουν να τα ρωτησουν για πολλους λογους. Μακαρι να πεφτω εντελως απ εξω και να φανω κακος της ιστοριας , καποιος πρεπει να το κανει ομως, αλλα αμα ειναι αλλιως (που δυσκολα θα μου το πειτε ετσι απλα) θα εκτιμουσα μια ειλικρινη σταση απο εσας εστω κι αν ηταν απολυτη δηλαδη : "ΠΑΙΔΙΑ, Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ" γιατι ετσι κι αλλιως εσεις φτιαχνετε τους κανονες και μ αυτο το τροπο θα ξεραμε ολοι μεχρι που ειναι τα δικαιωματα μας και μεχρι που μπορουμε να λεμε την αποψη μας! Θελω να ξερετε επισης οτι το υφος μου δεν εχει καμια σχεση με ειρωνια ουτε με κατι προσωπικο! Οπως ειπα με ολο μου το σεβασμο προς τον YAMETH και ολους τους υπευθυνους του Νοιζ Ζηταω πραγματικα συγγνωμη αν εκανα λαθος και αν φαινεται οτι σας προσβαλλω, πραγματικα δεν ειναι αυτος σκοπος μου. Μερικες φορες αυτα που μπορεις να γραψεις μπορουν να φανουν πολυ ασχημα αλλα ο τροπος εκφρασης του καθενος ειναι διαφορετικος και ειδικα γραπτως ευκολα παρεξηγησιμος. Αν ομως δεν εκανα λαθος θα εκτιμουσα τα παραπανω να τα λαβαινατε υποψιν σας και το λιγοτερο να δινατε την απλη απαντηση στην ερωτηση "θα επιστρεψει το παλιο συστημα αγγελιων?!" Ευχαριστω! ΥΓ : μπορειτε να με φατε τωρα αλλα εγω εχω καλη καρδια! :)
  11. ...Καντε υπομονη κι ο ουρανος θα γινει πιο γαλανοοοος!!!!!!!!! (Αντε και μ αυτο τραγουδακι που σας ειπα πηρα και το πρωτο μου Αστερι! Ευχηθειτε μου χρονια πολλααααα!!!!!!! Γιορταζω τα 50α μου)
  12. Αυτο ακριβως λεω! γιατι το ζητημα ειναι να μπορουμε να διαβαζουμε χωρις να εχουμε πονοκεφαλους στο μισαωρο
  13. Ρε παιδια εχετε κολλησει στα μαυρα γραμματα συμφωνω αλλα, οπως ειπα κανα 2-3 σελιδες πιο πριν, ειναι η αντιθεση των γραμματων σε σχεση με ολο το φοντο που κουραζει. Οσο μαυρα και να γινουν τα γραμματα θα διακρινονται πιο ευκολα μεν αλλα και παλι το ασπρο φοντο θα κουραζει! 8) Οσον αφορα καποιες λεπτομερειες του τυπου "πορτοκαλι χρωμα NEW" στα φρεσκα αριστερα, ρε παιδια ειναι ασημαντες και στη τελικη ας αφησουμε να το φτιαξουνε οπως γουσταρουνε!
  14. ...κι εγω το ιδιο θα ηθελα να μαθω! Συμφωνω απολυτα τ οτι κουραζονται τα ματια μας αλλα παιδια δεν νομιζω οτι ειναι μονο τα γραμματα που πρεπει να σκουρηνουν αλλα ολο το σκηνικο . Ολη αυτη η ασπριλα με διαλυει και μαλλον πρεπει να φοραω γυαλια , καπως ετσι ------> 8).
  15. Πω πω μου φτιαξες τη μερα μ αυτους , καλλιτεχναρες , λατρευω!!!!!!!!!! 8)
  16. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ επιτελους πολλοι ολες αυτες τις διαμαχες ,μην ειστε εκτος θεματος και μπειτε στη ΟΥΣΙΑ!!! >:( Ο τιτλος λεει "Γνώμες για το νέο μου κομμάτι" , οχι "μουσικοι, φαγωθειτε μεταξυ σας"! Συμφωνω απολυτα με καποιους που μιλουν για καλοπροαιρετη κριτικη κι εγω θα προσθεσω οτι θελει και ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΤΙΚΗ κριτικη γιατι ο σκοπος ειναι να ενθαρρυνουμε κι οχι καταστρεψουμε καποιον, ειτε ειναι ταλαντουχος ειτε αταλαντος! Σιγουρα πρεπει να εισαι ειλικρινης με τη κριτικη σου και να μη φουσκωνεις μυαλα, με τετοιο τροπο ομως που ο αλλος να το καταλαβει χωρις να τον τσαλακωσεις ψυχικα. ...Και για να μπω κι εγω στην ουσια και να προσθεσω τη καλοπροαιρετη κριτικη μου θα σου λεγα φιλε Αλεξη οτι πρεπει να το δουλεψεις αρκετα απο καθε αποψη! Το οτι μπορει να ειναι απ τη ψυχουλα σου το ξερεις πρωτα εσυ και μετα εμεις αλλα οταν καταφερεις να παντρεψεις ολο αυτο που νιωθεις με αισθητικη , με αρμονια , με λογικη τοτε προσεγγιζεις την τελειοτητα. Αυτο ειναι κατα τη γνωμη μου και το τραγουδι! Δηλαδη πρεπει αυτα που εχεις να πεις στιχουργικα να τα αποδωσεις με τον καλυτερο τροπο χωρις να χασεις το συναισθημα που θελεις να βγαλεις αλλα ταυτοχρονα χωρις αυτο το ιδιο να σε παρασερνει! Η μουσικη με το στιχο οφειλει να γινεται ΕΝΑ με το νοημα και τη καταλληλη στιγμη να παιρνει το χωρο της και ολα αυτα μαζι να απογειωνονται! Υπαρχουν απειροι τροποι να πεις πχ "Σ ΑΓΑΠΩ" αλλα για να ακουστει αυτο ,να σε πεισει και να σε συγκινησει θελει πολλα αρχ..ια , απο ερμηνευτικα μεχρι μουσικα. Με λιγα λογια οτι κανεις πρεπει να εχεις σοβαρο λογο που το κανεις , απο ενα τραγουδιστικο αχ! μεχρι τη μαγεια μιας μουσικης παυσης μες το κομματι! .Το αλλο που θα ηθελα να σου πω ειναι οτι προσπαθησε (ξεκινωντας απ τη φωνη και επειτα στη μουσικη) να ψαχτεις , να αφεθεις και να δημιουργησεις το προσωπικο σου στυλ. Ειδικα στη φωνη να μη μοιαζεις με κανενα ακομα κι αν σ αρεσει! Εμενα πχ μ αρεσει ο Σωκρατης Μαλαμας και εχω πιασει παλιοτερα τον εαυτο μου σε καποιες φασεις να τραγουδαω και να μοιαζω μ αυτον χωρις να θελω. Ολο αυτο λειτουργει υποσυνειδητα και πρεπει να βγει στην επιφανεια για να το αντιμετωπισεις γιατι πιστεψε με μπορει να ειναι οτι χειροτερο για ενα τραγουδιστη να ειναι απομιμηση καποιου εκτος κι αν ειναι επιλογη του να μιμειται γιατι βγαζει καλα λεφτα απ αυτο! Πχ ποσοι μιμουνται τον Παπακωνσταντινου? Οποτε καποιοι που σου ειπαν οτι μοιαζεις με τον ΧατζηJohn (και συμφωνω μαζι τους) καλο ειναι να το λαβεις υποψιν σου και να αποκτησεις ενα πιο προσωπικο ηχοχρωμα. Ολα αυτα στα λεω οχι επειδη ειμαι καποιος αλλα για να τ ακουω κι εγω και να μαθαινω. Ολοι ειμαστε μαθητες ανεξαρτητου ηλικιας και δε μιλαω μονο για τη μουσικη αλλα και για τη ιδια τη ζωη κι οποιος νομιζει το αντιθετο απλα ΝΟΜΙΖΕΙ οτι ξερει! Σου ευχομαι καλη επιτυχια και ολες τις κριτικες, καλες ή κακες, να τις επεξεργαζεσαι, ολες εχουν να σου δωσουν κατι θετικο! ;)
  17. Οσαν ακουστικος κιθαριστας χρησιμοποιω αυτες http://www.thomann.de/gr/harley_benton_guitarpick_medium.htm αλλα τις εχω λιωσει σχεδον ολες και θελω κι αλλες . θα κανουμε μια ομαδικη παραγγελια να παρω κι αλλες ? ;D Μ αυτη τη κριση ουτε λεφτα για πενες δεν υπαρχουν και αν συνεχιστει αυτη η κατασταση με βλεπω να παιζω μ αυτες απο κατω
  18. Ναι αν και πολυ καθυστερημενα , σ ευχαριστω πολυ. :) Εχω παρει πλεον ενα Presonus digimax fs με adat και κανω τη δουλιτσα μου μια χαρα . Για τυμπανα που τον χρειαζομαι ειναι πολυ καλος, αν και εχει χαμηλο gain βεβαια! Tη λατρευω αυτη την εταιρια!
  19. Μην εισαι τοσο σιγουρος ,για δες εδω γιατι το σκεφτομαι : http://www.rme-audio.de/forum/viewtopic.php?id=6727 ??? Με προβληματισε αρκετα αλλα με μπερδεψε κιολας. :P Αμα βγαλεις ψιλοακρη πες μου γιατι και το αγγλικο μου καλο ειναι αλλα οχι και τοσο!
  20. Kι εγω ετσι θελω να πιστευω βρε Φωτη! :-\ Τι να κανω? θα τη παρω κι ο θεος βοηθος! το πολυ πολυ να τη βαλω στον ποπο μου! ;D Σ ευχαριστω πολυ φιλαρακι!
  21. Eυχαριστω πολυ για την απαντηση σου :) αλλα βρε Φωτη μου διαβασε λιγο καλυτερα το αρχικο κειμενο για να καταλαβεις καλυτερα τι ρωταω και ισως να μπορεσεις να με βοηθησεις. Ο τιτλος μου και μονο λεει για την express card , για τη ιδια μιλαμε . Ρωταω αν ειναι συμβατη η express card σ αυτο το λαπτοπ: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909194 , με αυτο το λογισμικο: Windows 7 64bit και μ αυτο το προγραμμα: Cubase 5 Σ ευχαριστω πολυ παντως για τη προθεση σου εστω και αν τα μπερδεψες βρε αδερφε! ;D ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ προς εσενα εννοεται! ;D ΥΓ Δε βλεπω και πολυ διαθεση για βοηθεια απο αλλους οποτε λογικα ειναι και η τελευταια ανανεωση-απαντηση , εκτος αν προκυψει καποιο νεο! Ευχαριστω!
  22. (Ανανεωση) :'( Μηπως τελικα το δει καποιος και βοηθησει!
  23. Τι εγινε βρε παιδια κανεις δεν εχει RME? Κανενας δε ξερει ? δε μπορει!!! ???
  24. Καλησπερα σε ολους! :) Εχω την RME MULTIFACE 1 και τη δουλευω σ ενα παλιο σταθερο υπολογιστη με τη pci καρτα της. Πηρα λοιπον ενα λαπτοπι, αυτο εδω : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909194 με τη διαφορα οτι εχω σκληρο δισκο 500 αρι με 7200 στροφες. Θελω λοιπον απεγνωσμενα να αγορασω την Rme express card για να μπορεσω να δουλεψω την αγαπημενη μου καρτουλα σ αυτο το φορητο μηχανημα. Εχω εγκαταστησει τα Windows 7 64bit και το Cubase 5 . Διαβασα κατι αρνητικα γι αυτο το συνδυασμο απ το φορουμ της RME αλλα δε πολυεβγαλα ακρη! Θα δουλεψει ή θα τα σκασω και τελικα θα μου μεινει η καρτουλα στο χερι? (οπως λεμε το π..λι στο χερι?) :-X Βοηθηστε σας παρακαλω, οτι εχετε ευχαριστηση, γιατι ειμαι ετοιμος να φουνταρω απ το 1ο οροφο! :'( Αμα την εχει καποιος και θελει να με βοηθησει να τη δοκιμασω στο σπιτι του με τη καρτα και το λαπτοπι μου, μπορω να προσφερω καποια χρηματα για τον χρονο του! Θα με σωσει απο σιγουρο εγκεφαλικο και θα τον ευχαριστω για τους επομενους μηνες του χρονου! Ευχαριστω προκαταβολικα! ΥΓ : αμα εχω ξεχασει καποια σημαντικη πληροφορια παρακαλω να μου το πειτε ηρεμα και να μη με κραξετε, ειμαι πολυ ευαισθητος (το λεω για καποια καλα παιδακια που τσαντιζονται ευκολα! ::))
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου