Προς το περιεχόμενο

freeman

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή freeman

0

Φήμη

  1. Καλησπερα, θα ηθελα τη γνωμη σας για το παρακατω θεμα: Εχω μια Boss GT6. Πριν λιγες μερες κατα λαθος συνδεσα τον ενισχυτη στην εξοδο Phones αντι του κανονικου Output-L/Mono. Tις λιγες φορες που επαιξα αυτες τις μερες ο ηχος φαινοταν αρκετα καλυτερος. Σημερα που ανακαλυψα το ''λαθος'' δοκιμασα αρκετες φορες και τις 2 εξοδους στις ιδιες ρυθμισεις του ενισχυτη και προσεξα οτι ο ηχος στην εξοδο Phones μ'αρεσει περισσοτερο. Να πω εδω οτι το Output Select της GT6 ειναι στο Line/Phones και παιζω στο Input του ενισχυτη. Θα υπαρξει καποιο προβλημα αν χρησιμοποιω την εξοδο Phones? Ευχαριστω!
  2. Καλη σας μερα! Επαναφερω το θεμα, μιας και πριν λιγες μερες πηρα τελικα την Digitech RP355 (μεταχειρισμενη). Μεχρι στιγμης και για το λιγο που την εχω ψαξει εχω πολυ καλες εντυπωσεις τοσο στο σπιτι οσο και στο studio. Τα ετοιμα presets δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασαν, εκτος απο 2-3 που και παλι ηθελαν λιγο πειραγμα. Επισης το ιδιο και με καποια που κατεβασα απο το forum της Digitech. Αν καποιος φιλος εχει να προτεινει κανενα καλο preset για Metal θα ημουν υποχρεος. Σας ευχαριστω και παλι για την βοηθεια!
  3. Κατ' αρχην να ευχαριστησω οσους απαντησαν. Ξερω οτι τα πιο καινουργια μοντελα της Zoom ειναι πολυ καλυτερα απο τα προηγουμενα, οπως κι οτι υπαρχει η G3X με expression pedal. Η Digitech μου φανηκε λιγο πιο ευχρηστη, κι ενας λογος ειναι το stompbox mode, χωρις να ξερω αν η Zoom εχει κατι αναλογο. Τα κομματια εχουν αλλαγες αλλα οχι τιποτα υπερβολικο, οι ηχοι που χρειαζομαι ειναι οι βασικοι: 1 clean, 1 rhythm κι 1 lead (ισως κι 1 lead με περισσοτερο delay). Αυτο που με απασχολει ειναι η ποιοτητα του distortion. Εχω δει καποια βιντεακια στο youtube σχετικα με τη χρηση τους, αλλα απο ηχητικης αποψης δεν τα θεωρω αξιοπιστα. Η Digitech στο λιγο χρονο που την ακουσα και σε μικρο ενισχυτη μου φανηκε αρκετα καλη, τη Zoom δεν την εχω ακουσει. Θα κοιταξω να τις ακουσω καλα και τις 2 και θα τα ξαναπουμε.
  4. Καλη σας μερα! Τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι την αγορα μιας μικρης κι ελαφριας πεταλιερας. Ειμαι λοιπον αναμεσα στις Digitech RP355 και Zoom G3. Εχω ακουσει (κι εχω διαβασει εδω) καλα λογια και για τις 2. Εχω ακουσει λιγο την Digitech σε καποιο μαγαζι κι επισης την Zoom G1N ενος φιλου και κλινω λιγο προς την Digitech. Η χρηση της θα ειναι περισσοτερο για προβες. Το στυλ που παιζουμε ειναι κλασσικο heavy metal σε υφος Iron Maiden – Judas Priest. Eπισης να πω οτι παιζω με μια Jackson PS4 με Seymour Duncan SH6 στη θεση bridge κι ενισχυτη Randall RG100SC. Θα ηθελα λοιπον την γνωμη οσων εχουν παιξει με αυτες τις 2 πεταλιερες. Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου