Προς το περιεχόμενο

mikeRORY

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    41
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    engineer
  • Τόπος
    ath

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή mikeRORY

11

Φήμη

  1. Μπάσο με χίλια, εγώ πήρα πέρισυ το κίτ από thomann για p. https://www.thomann.de/gr/harley_benton_bassguitar_kit_pstyle.htm Κόψιμο headstock, βάψιμο "στο φτερό" και αλλαγή χορδών γιατί αυτές που είχε ήταν μάπα και παίζει ωραιότατα. Δεν το έχω βάλει σε ενισχυτή, μόνο σε plugin.
  2. Να αλλάζει άραγε χορδές κάθε 12-15 ώρες;
  3. mikeRORY

    DIY Superfunk Jazzmaster

    Πςςςς...άααααλλο λέβελ λέμε!! Argy, με 2 χιλιοστά ταστιέρα (αν κατάλαβα καλά) και μάλιστα λυγισμένη, δε φοβήθηκες να κόψεις για τάστα; θέλεις γύρω στο 1,5 χιλιοστό βάθος αν θυμάμαι καλά...Λίγο το ψωμί που μένει από κάτω. Τα inlays φαντάζομαι μπήκαν πιο ρηχά. SF μεγειές!!
  4. mikeRORY

    DIY guitar project - custom design

    Ωραίο το καπάκι, με το ανάλογο stain θα γίνει σούπερ! Το μανίκι θα είναι βιδωτό ή κολλητό; με κλίση ή χωρίς; Το χέντστοκ μονοκόμματο; Η γέφυρα της τέλε είναι πολύ χαμηλή και αν πάτε με κλίσεις θα πρέπει να παίξετε πολύ οριακά με ελάχιστα περιθώρια διορθώσεων. Καλή επιτυχία, Αργύρης=εγγύηση!
  5. mikeRORY

    DIY amp (creme brulee)

    Ωραίος και μερακλής ο παίχτης, χίλια μπράβο!!! Μ'αρέσουν πολύ οι γωνίες που έχεις βάλει με το δέρμα.
  6. Thanks guys για την άμεση ανταπόκριση!! Απ' ότι φαίνεται πρέπει να βγουν τα καβούρια και να φύγει κανένα 150άρι...! Επίσης, αν παίζει ρόλο, το κεφάλι υποστηρίζει μεγάφωνα σε διάφορα ωμ, 4,8, 16... Βλέπω ότι "φοριούνται" κυρίως τα 8αρια.
  7. Δεν έχω να συνεισφέρω κάτι ως μη-γνώστης, απλά βλέποντας γνώστες στο παρόν θρεντ και αν μου επιτρέπει ο ΟΡ τη σφήνα, θα ήθελα να ρωτήσω ποια κατά τη γνώμη σας είναι καλή επιλογή μεγαφώνου για έναν 18watt ενισχυτή που έφτιαξα σε κεφάλι της modulus. Έχει 2 τελικές EL84 και παίζω μπλουζ-παλιοροκ κλπ... δε με ενδιαφέρουν λύσεις τύπου 4χ12, θα προτιμούσα ένα 12άρι άν όχι 10άρι. Αυτή τη στιγμή παίζει σε jensen 10άρι.
  8. Πάρε τη Μ4, την πήρα πριν κανένα δίμηνο, μόνο καλά έχω να πω...
  9. mikeRORY

    Oddball guitar build!

    πςςςς!!!! Μπράβο Αργύρη φοβερή! (το μπλε σου είναι όνειρο!)
  10. Χωρίς να ξέρω το βάρος, θα δοκίμαζα να εκμεταλλευτώ τις τρύπες περνώντας μέσα του πλαστικό σωλήνα αποχέτευσης. Βγαίνουν σε διάφορες διατομές, θέλεις να μπει σφηνωτά και να "φρενάρει" στο σημείο που θες είτε με tire-ups είτε με τρύπα και βίδα περαστή. https://www.skroutz.gr/c/3590/solines-apocheteysis.html?page=2 Λύσεις τύπου ταινίες 3μ δε νομίζω να κρατήσουν και πολύ στον αφρό. Επίσης, δεν είναι κακό να πατήσεις και 2-3 τρύπες στον τοίχο. Αν το μετανιώσεις, στοκάρεις και τελείωσες.
  11. Ρε παιδιά αυτές οι λίμες της hosco (η τριάδα) καταργήθηκαν;;;;; Μόνο για ακουστική, μπάσο κλπ βρίσκω πια. Έχουμε εναλλακτική σε παρόμοιο μπάτζετ;
  12. Πολύ καλό! και ωραίο ριφ! Γράφε πράμα φίλε και η παραγωγή θα έρθει! Αφού έχεις το logic, γιατί δεν χρησιμοποιείς τον drummer του logic? Είναι πολύ απλό και ρεαλιστικό και γκρουβάρει. Εσύ του λες μόνο "πιο δυνατά, πιο περίπλοκα, πιο απλά κλπ κλπ", δες κανά tutorial. Αν θες να κάνεις και κανά περίεργο και συγκεκριμένο brake, το επεξεργάζεσαι και σαν midi, κανονικά νότα-νότα. Επίσης, όπως σου είπαν και οι άλλοι, κοίτα στις αγγελίες κανένα μπάσο (80-100 ευρώ), είναι όντως ξενέρωμα το midi για μπάσο.
  13. Έτσι μοιάζει τελικά η παρτιτούρα του μαέστρου απ' ότι φαίνεται
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου