Προς το περιεχόμενο

IraklisZS

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    1.974
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Μπάσο
  • Day job
    -
  • Τόπος
    Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή IraklisZS

Rock Star

Rock Star (3/4)

3

Φήμη

  1. Ευχαριστώ για την απάντηση! Το πρόβλημα το παρατήρησα πρόσφατα, παλιά δεν υπήρχε. Το κάνει είτε ηχογραφήσω κάποιο όργανο καρφί (κιθαρα, μπάσο) είτε ηχογραφήσω με μικρόφωνο (κρουστα, λαουτο κλπ) Δεν είναι ακριβώς χιςςς, δε ξέρω πως να το περιγράψω, μοιάζει λίγο με το θόρυβο που κανει ενα σκουριασμένο βύσμα όταν το στριβεις, αλλα γίνεται με διάφορα καλώδια και διάφορα όργανα και διαφορους τροπους εγγραφής. Το θέμα είναι οτι αμα ηχογραφήσω παιζοντας τίποτα (ανοιχτα βολιουμ ομως) δεν ακουγεται κιχ. Με την πρώτη ατάκα (είτε χτυπημα, ειτε πενια) μαζί με την ατάκα του ήχου κανει και αυτό. Κλιπάρισμα δεν είναι ηχογραφώ σε χαμηλες στάθμες περιπου -15 dbfs Θα κοιτάξω και μερικά απο αυτά που μου προτείνεις και δεν έχω κανει και θα επανέλθω! ευχαριστώ και πάλι!
  2. Γειά και χαρά! Τελευταία σε διάφορες ηχογραφήσεις (m-audio fast track pro---->Ardour) παρατήρησα πως μαζί με το σήμα ηχογραφείται και θόρυβος. Το περίεργο είναι οτι όταν το input της κάρτας είναι πολύ χαμηλό (δηλαδή απλά δε παίζω) δεν ακούγεται κιχ. Με την πρώτη νότα μαζί με το σήμα ακούγεται και χιςςς. Το φαινόμενο μεγεθύνεται στην ηχογράφηση κρουστών που έχουν πιο απότομες μεταβάσεις στο δυναμικό εύρος. Φαίνεται να έχει κάποια εξάρτηση απο το level της εισόδου (ή ακόμα και απο το transient του level), είτε να μεγαλώνει όσο μεγαλώνει η στάθμη του σήματος, είτε απλά να triggάρεται από το σήμα μόλις αυτό ξεπεράσει κάποιο επίπεδο. Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι και δεν έχω εναλλακτικες (αλλη καρτα, αλλο συστημα) για να δοκιμάσω. Δε ξέρω ούτε πως να το ψάξω στο ιντερνετ. Καμιά ιδέα, εστω κάποιο keyword? Eυχαριστώ!
  3. Ρε μάγκες πόση ειρωνία πια? Πόσο κυριλλέ ιντερνετικό "χωσιμο" του-την-ειπα-χοντρα-αλλα-και-πολυ-καθωσπρεπει-ναπουμε.... Καταρχην, ο τεράστιος όγκος γνώσης σε ένα φορουμ, ανηκει σαυτους που συνεισφερανε για να υπαρχει και οχι σαυτους που πληρωνουν τον σερβερ, οπότε (και πριν μου παραθεσει κανεις καποιο κομματι απο τους ορους χρησης) κατεμε και αφου πολλοι εδω μεσα γνωριζεστε κιολας λογω του φορουμ, για μενα τουλαχιστον ρωτα πρώτα τους χρηστες. Ναι, ισως εχεις το "νομιμο" δικαιωμα, αλλα το φορουμ δε θα ηταν τιποτα χωρις την τεραστια γνωση που εχουν συνεισφερει οι χρηστες ΤΣΑΜΠΑ το ιδιο οπως δε θα ηταν τίποτα και αμα δεν ηπηρχε καποιος να το υλοποιει. Μη τα ξεχναμε αυτα. Επισης οσοι αναρωτιέστε για τις διαφημίσεις τι τις φοβομαστε..... Καταρχην κολλάει το σύμπαν. Κατα δευτερον ενοχλουνε την αισθητική μου και τα ματια μου που για οσους δουλευουν στο pc καταλαβινουν τι εννοω, κατα τριτον ενοχλουνε το κεφαλι μου οταν πεταγονται πραματα που ειναι ασχετα με αυτο που σκεφτομαι εκεινη τη στιγμη. Αυτα για μενα. Η δωρεαν εισφορα με ανοιχτους λογαριασμους ειναι πολυ πιο εντιμη κινηση για να στηριχτει ενα ΦΟΡΟΥΜ και αν υπηρχε τετοιο κουμπι θα τοχα πατησει παμπολλες φορες. Οι διαφημισεις ειναι στηριξη στα τυφλα. Που ξερω εγω ποσα δινω στον καθε ιδιοκτητη σαιτ? Δηλαδη θα μπορουσε ο καθε ιδιοκτητης σαιτ απο το να βαζει απο τη τσεπη του για να στηριξει το σαιτ, μεχρι να κερδιζει πολλες χιλιαδες το χρονο, χωρις εγω να καταλαβαινω τιποτα. Αν θες υποστηριξη, γραψε τα εξοδα που πρεπει να καλυψεις και βαλε κουμπι donate. Στην τελικη ηδη στηρίζουμε με τις γνωσεις μας, σιγουρα καποιοι πιο ευαισθητοποιημενοι θα στηριζανε και με τα λεφτα τους, αλλα οχι στα τυφλα. Και ενταξει παιδια, θα το ξαναπω... Τοχετε σκισει μαυτη την ειρωνια εδω μεσα, τελευταιο καιρο ο,τι και να διαβασω στο νοιζ δε κραταει πανω απο 2-3 μηνυματα και να μην αρχισει η ιντερνετικη ειρωνια... αηδια...
  4. IraklisZS

    Bag of Nails πρώτο demo!

    εννοειται, και δεν ηταν ουτε οι πρωτες ουτε οι οι τελευταιες!
  5. IraklisZS

    Bag of Nails πρώτο demo!

    Να'στε καλά παιδιά!!!! Ο κιθαρίστας είναι ενας, που τραγουδαει κιολας! ;D
  6. IraklisZS

    Bag of Nails πρώτο demo!

    Να'στε καλα μάγκες! Διαβαζουμε τα σχόλιά σας και απο τη χαρά μας ανοιξαμε ενα μπουκαλι ουισκυ... ;D
  7. IraklisZS

    Bag of Nails πρώτο demo!

    Jazzjoker σε ευχαριστώ εκ μέρους ολων μας! Οχι μονο για τα καλά σου λογια, αλλα κυριως που μπήκες στον κοπο να ακουσεις και να μοιραστεις τις σκεψεις σου! Η μουσικη ειναι (μεταξυ πολλων) και αλληλεπιδραση! cheers!
  8. IraklisZS

    Bag of Nails πρώτο demo!

    Καλή ακρόαση!! :) https://bagofnails.bandcamp.com/releases
  9. άλλα 2 κομματάκια, το πρώτο είναι tango που μου ακούστηκε σα λαικο οπότε και τόπαιξα ετσι, και το δευτερο το πολύ γνωστό sultani yegah που το έχω ακούσει απο την εκτέλεση της εστουντιαδίνας ν. ιωνίας βόλου. enjoy!
  10. αν ειναι να παρεις το riot δε παιρνεις καλύτερα το US dream της Joyo που ειναι αντιγραφή και πολύ καλή μάλιστα? (Τα έχω ακουσει και τα 2) νομίζω joyo φερνει ο νακας και ισως βρεις να δοκιμάσεις διάφορα. Έχω ακούσει και το hot plexi, Πολυ καλό κι αυτό αλλά άλλου τύπου gain.
  11. paidia thelw na parw kithara kai boro na diatheso 1500 euro ti mou protinetai gia metal?
  12. ο,τι ταυράκι έχω παίξει έχει μεγάλη αποσταση μεταξύ των χορδών
  13. υπάρχει καμιά γνώμη για αυτόν τον ενισχυτή? απο σπεκς και τιμή μου φαίνεται καλή περίπτωση, εκτός αμα μου διαφεύγει κάτι σ'αυτά τα λεφτά (250 περιπου) http://www.thomann.de/gr/peavey_tour_tko_115.htm ευχαριστώ!
  14. φοβερό κομματι! μπράβο! ειμαι και εγώ λάτρης της ατμόσφαιρας, οπότε ο παλιός είναι αλλιώς. ενδιαφέρον και το καινουριο παντως δε μπορώ να πω, ως ριμιξ ομως, οπως ειπε και ο χαρης
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου