Προς το περιεχόμενο

nikodemos

Guru
  • Αναρτήσεις

    1.498
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Track Σχόλια από nikodemos

  1. Στις 18/11/2022 στις 10:24 ΜΜ, npap είπε

    ΝD μου, η  εν λόγω καλλιτεχνική σου έκφραση, μουσικά ξεπερνά κατά πολύ τα συνήθη μου ακούσματα οπότε η γνώμη μου δεν μετρά ιδιαίτερα αν και η αίσθηση μου είναι ότι το είδος υπηρετείται ποιοτικότατα από αυτήν...

     

    τώρα η παραγωγή (με την υψηλού βαθμού δυσκολία της να προσπαθεί εξελισσόμενη να φέρνει συνεχώς στο προσκήνιο μια εναλλασσόμενη νέα πληροφορία με τεράστια ποικιλία σε συχνοτικό και δυναμικό περιεχόμενο) άριστη... όχι ότι περίμενα κάτι διαφορετικό από σένα φυσικά...👏


    Νίκο η γνώμη σου έχει πάντα ιδιαίτερη βαρύτητα για μένα...ευχαριστώ!

  2. Στις 15/11/2022 στις 2:57 ΜΜ, Andrew Wires είπε

    Εμπειρία πραγματικά, το επίπεδο είναι αλλού.

    Θα πρότεινα να το σπάσεις τμηματικά και να ανεβάζεις το κάθε κομμάτι ξεχωριστά ανα εβδομάδα-10ήμερο. Καθαρά από την άποψη ότι είναι αποθαρρυντικό για κάποιον το να ακούσει 57 λεπτά μουσικής. Οι περισσότεροι δεν ακούνε δίσκο απο την αρχή ως το τέλος ούτε από τις αγαπημένες τους μπάντες.

    Πέρα από αυτό, όταν ανεβάζεις συχνά ο αλγόριθμος του youtube, spotify κλπ σε προτείνει σε περισσότερο κόσμο. Φιλικά το λέω

    thanks!

    ναι σκεφτομαι να ανεβασω κάποια κομμάτια μεμονωμενα ανα τακτα διαστηματα
    ευχαριστώ για το tip

     

  3. 21 ώρες πριν, Alex Raptakis είπε

    Είναι πολύ ωραίο! Η μείξη καλή, και τα κομμάτια έχουν πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες και εκτέλεση. Μόνο το overture και το coda με κούρασαν ηχητικά λιγάκι, νομίζω παραείναι φορτωμένο για τα δικά μου γούστα.

     

    Τιπ: Στην περιγραφή του βίντεο στο YouTube, αν βάλεις τα timestamps πρώτα, το YouTube δημιουργεί "κεφάλαια" μόνο του, που βοηθάνε εμφανισιακά στο να ξέρει ο χρήστης πότε αρχίζει και πότε τελειώνει ένα κομμάτι. Δηλαδή αντί για "1. in sync (overture) 00:00" > "00:00: 1. in sync (overture)".

     

    Επίσης σαν τυπογραφική λεπτομέρια, κάθε μη συνδετική λέξη σε ένα τίτλο θέλει κεφαλαίο, αλλά ίσως να το ήθελες έτσι για στυλιστικούς λόγους.


    thanks!

    αυτό με τα κεφάλαια (και αντίστοιχα με τις πολυ βοηθητικές και ευχαριστες μικρογραφίες που δημιουργεί το youtube) αρχικά δούλεψε αλλά δυστυχώς μετά από μια μέρα εξαφανίστηκε...δοκίμασα και το να βάλω τα timestamps στην αρχή όπως γραφεις αλλα δεν επανηλθε....μυστηριαι οι βουλαί του youtube....thanks πάντως!

    20 ώρες πριν, Panos Kostagiannis είπε

    Αμα την κατεχεις την τεχνη την κατεχεις.Ωραια δουλεια μαγκες μου μπραβο


    thanks!

    • Like 1
  4. 10 ώρες πριν, fusiongtr είπε

    Να κάνω εγώ τον κακό, και να πω ότι εδώ ανεβαίνει μόνο original υλικό και όχι covers, πράγμα που σίγουρα ο Νικόδημος δεν είχε πάρει χαμπάρι.

     

    Από εκεί και πέρα, και ως φαν του ρόκυ, θα πω ότι η άποψή σας είναι πάρα πολύ καλή, γιατί στέκεται και παράλληλα με το original.

    Δεν είναι εύκολο να αποτυπώσει κάποιος την τρέλα του Έρικσον, και το καταφέρατε πολύ καλά, και μάλιστα την μεταφέρατε σε ένα διαφορετικό περιβάλλον, πιο σύγχρονο.

     

    Πολύ καλό.

     

    ooops!
    ναι δεν το σκεφτηκα καν...αν και ειναι πολύ λογικό. αν θέλετε να διαγραφεί νο προμπ...εχω πολλα ακόμη για να σας πρήξω 🙂

    merci beaucoup για την κριτική 🙂

    11 ώρες πριν, Nestoras είπε

    Η εκδοχή σας μ’ άρεσε πιο πολύ από του Roky. Μου θύμισε την εποχή που άκουγα τον σκοτεινό ήχο της ανεξάρτητης σκηνής της δεκαετίας του ‘80. . Μου θύμισες επίσης το γέλιο που έχω ρίξει ακούγοντας τον περίεργο ήχο που είχαν οι 13th floor elevators στους δίσκους τους. ( Τους οποίους έχω πουλήσει πλην του 1ου γιατί δεν τον άντεχα). 

     

    χαίρομαι που σου άρεσε!
    Ναι η αλήθεια είναι πως οι 13th Floor Elevators ήταν πολύ ιδιάζουσα περίπτωση με την φαιδρότητα να κυριαρχεί της όποιας ουσίας...ίσως η εποχή, τα ναρκωτικά...τραγελαφική φάση εκ των υστέρων.

    Ο Roky θεωρώ πως ήταν πολύ διαφορετική περίπτωση πάλι...φυσικά κομμάτι και γέννημα αυτής της κατάστασης αλλά ταυτόχρονα το προσωπικό του δράμα τον έκανε έναν απίστευτο δημιουργό, από τα εντελώς χαμένα στην παράνοια του μεμονωμένα singles με την βαμπιρική οτι ναναι θεματολογία ως τις τρυφερές στιγμές του goodbye sweet dreams νομίζω δεν υπάρχει άλλος δημιουργός που να κατάφερε να εξωτερικέυσει και να "τραγουδήσει" τους δαίμονες του τόσο εκφραστικά....ίσως γιατί υπήρχαν. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι όταν τραγουδούσε το εμμονικό i walked with a zombie το εννοουσε, αυτός ο τύπος σίγουρα βόλταρε με τα ζόμπι, τους βρικόλακες και τους υπόλοιπους δαίμονες του παρέα.

    • Like 2
  5. 3 ώρες πριν, Superfunk είπε

    ΕΚσΕΧΑΣΑ να ρωτηΞω για τον ΥΠΕΡΟΧΟ ηχο τσι κιθαρας....ειναι ονΤως Gretsch σε TR ή τα αΦτια μου κανουν πΛακια?

     

    thanks for the compliment!

    Ναι, το θεματάκι της κιθάρας είναι ηχογραφημένο πριν πολλαααά χρόνια όταν ακόμη είχα μια Reverend Horton Heat signature Gretch...αλλά οχι σε Twin...είναι ένα dc5 BOOGIE το οποίο μετατρέψαμε σε head και εβγαινε από μια πρασινη 1960TV 
     

  6. 7 ώρες πριν, npap είπε

    μπράβο Νικ... όμορφο και μελωδικά και ενορχηστρωτικά και σαν παραγωγή... μου άρεσαν πολύ οι χώροι και ο τρόπος που αλληλεπιδρούν οι κιθάρες.... για το μόνο που θα μπορούσα να "γκρινιάξω" είναι ένα harshness στην φωνή που προσωπικά πάντα με χαλάει κάπως... για την ένταση όμως συμφωνώ απόλυτα με την έννοια της αντιμετώπισης ως layer στο συγκεκριμένο είδος (που παρεμπιπτόντως για μένα προσθέτει στην γοητεία του)... 👏

     

    σε ευχαριστώ Νίκο!
    Ναι για το harshness έχεις απόλυτο δίκιο...δυστυχώς (ή ευτυχώς...depends on the point of view) το συγκεκριμένο project είναι εντελώς bedroom φάση, με απλά λόγια χωρίς τη δυνατότητα να διαλέξω μικρόφωνο, signal chain κλπ που να "κολακέψει" την πηγή (...κάτι που είναι και επιστημονικά σδύνατο για την συγκεκριμένη φωνή χαχαχα) και αρκέστηκα σε ότι υπήρχε μπροστά μου. Αλλά όντως ακούγεται πολύ το harsh high mid του μικροφώνου ενώ και η IC προενίσχυση της κάρτας ήχου δεν κολακευει καθόλου τα transients (ειδικά σε αυτή τη φωνή καραμούζα). Υπό κανονικες συνθήκες ένας συνδυασμός SM7b + Great River + συνδυασμός 9098 pre eq, Manley mu post EQ θα μπορουσε (ίσως) να το σώσει

    • Like 1
  7. 9 λεπτά πριν, matawan είπε

    Εμένα μου αρέσει πολύ το πώς κάθονται οι φωνές στη μίξη, οτιδήποτε άλλο νομίζω θα υπονόμευε την αίσθηση του τραγουδιού. Μου φέρε στο μυαλο Yo La Tengo, νομίζω είναι υποδειγματικό γι αυτό που είναι!


    ❤️

  8. ναι ναι καταλαβαίνω τι λες 🙂
    ...συμβαίνουν δύο πράγματα εδώ από τα οποία δεν μπορώ να ξεφύγω...το ένα είναι μια προσωπική εμμονή με τις θαμένες στο μιξ φωνές σε διαφορες μουσικές που μου αρέσουν πολυ, δλδ η λογική η φωνή να είναι απλά ένα layer μέσα στο μιξ...δεύτερο και πιο σημαντικό το ότι δεν αντέχω να ακούω τη φωνή μου πιο δυνατά χαχαχαχα....δλδ όσο και να θέλω να την βάλω σε μια πιο σωστή θέση δεν γίνεται...δεν παει το χέρι, κάτι σα να προσπαθεις να φας μπάμιες ας πουμε.

    • Like 1
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου