Προς το περιεχόμενο

Jim29

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    13
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Jim29

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα! Ένας τόσο μικρός χώρος , έχει πολλά προβλήματα ! Τα υλικά τύπου ricofon , δεν είναι κατάλληλα γιατί δεν προσφέρουν καθόλου απορρόφηση σε χαμηλές συχνότητες! Αντίθετα απορροφούν πολλές από τις μεσαίες και ψηλές συχνότητες με αποτέλεσμα όσο περισσότερα βάζεις τόσο δυσανάλογη να γίνεται η απορρόφηση και "μουντός" χωρίς ζωντάνια ο χώρος! Κάλες λύσεις είναι DIY ακουστικά πάνελ , τα οποία και οικονομικότερα θα σου βγουν αλλά και καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις! Σου παραθέτω ένα link το οποίο έχεις πολλές λεπτομέρειες http://www.gcmstudio.com/acoustics/acoustics.html
  2. Καλησπέρα και καλή αρχή! Το boomarisma που λες είναι από το μικρόφωνο και θα χρειαστείς αν δεν εχεις pop filter! Για να μην μπαίνεις σε έξοδα ομως , δοκίμασε πρώτα να απομακρυνθείς κάπως απο το μικρόφωνο ή όταν μιλάς το στόμα σου να εχει μια μικρή γωνία απο το αυτο για να μην στέλνεις τον αερα ολο και προκαλεις αυτο το "boomarisma"! Επίσης μπορείς και με EQ να διορθώσεις τα πράγματα!(αν εχεις την δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις)! Τέλος ηχομόνωση δεν χρειάζεσαι , ηχοαποροφηση ναι , αλλα παλι μπορεις να την πετύχεις και με απλά πράγματα οπως κουρτίνες ,χαλιά κτλ! Αλλιως θα χρειαστείς αρκετα χρήματα για απορροφητικα!
  3. Νομίζω πως αυτό είναι :) Αν το έβρισκα και κάπου στην Ελλάδα θα ήταν τέλεια! Σε ευχαριστω :)
  4. Καλησπέρα! Προσπαθώ εδω και μέρες να βρω ενα Patch Bay περίπου σαν αυτό ... http://bitsixteen.com/wp-content/uploads/2010/02/Booth-int-angle.JPG Μικρόφωνο, ακουστικά στην ουσία! Αν έχετε κάτι υπόψιν σας θα βοηθούσε πολύ! Thanks!
  5. Καλησπέρα! Θα ήθελα την βοήθεια σας και τις γνώμες σας για την κατασκευή ενος Voice Over Booth! Θέλω λοιπόν να φτιάξω ενα booth με διαστάσεις 1,70 x 2 και έχω 2 θέματα 1ο ποσο ηχομονωμενο θα ειναι και 2ο η ακουστικη του! Για την ηχομόνωση εχω σκεφτει 2πλη γυψοσανιδα με πετροβαμβακα , ξυλινη πορτα και 2πλο παραθυρο! Για την ακουστικη του , το Booth που εχω τωρα το εχω γεμισει με ηχοαπορροφητικο υλικο(ricofon) ! Να κανω το ιδιο και στο καινουργιο?Θα εχω καλυτερο αποτελεσμα αν δεν το γεμισω? Υπαρχει κατι αλλο που θα μπορουσε να γινει ? Σας ευχαριστω εκ των προτερων γαι τον χρονο σας! :)
  6. Δεν νομίζω πως θα μπορούσες να μου προτείνεις τίποτα καλύτερο από τα 2 αυτά μικρόφωνα Νικόδημε! Και τα δυο απ όσο διαβάζω πολύ καλά μικρόφωνα και νομίζω αυτό που ψάχνω! Θα είναι σίγουρα ένα από τα δυο η επιλογή μου , ποιο δεν ξέρω ακόμα! Είμαι λίγο ποιο κοντά στο SM7b αλλά ....πάλι δεν ξέρω! ;D Περιμένω και καινούργιο Channel strip σε λίγες ήμερες , θα ακούσω τι αποτέλεσμα βγαίνει με το TLM103 και μετά ...ψώνια!(είτε το αποτέλεσμα είναι κάλο είτε όχι ;D) Ευχαριστώ πολύ !
  7. Καλημέρα! Θα ήθελα την γνώμη σας για το Audio-Technica AT4047! Για αρκετά χρόνια χρησιμοποιώ το TLM 103 και είμαι αρκετά ικανοποιημένος , θα ήθελα όμως να εμπλουτισω τον ήχο με ενα 2ο μικρόφωνο! Αυτό που ψάχνω είναι ένα ζεστό με ποιο "χοντρό" ήχο μικρόφωνο και απ όσο διάβασα το AT4047 έχει αυτά τα χαρακτηριστικά! Δυστυχώς όμως δεν έχω την δυνατότητα να το ακούσω , γι αυτό θέλω την βοήθεια σας και φυσικά εναλλακτικές προτάσεις αν έχετε ! Ευχαριστώ!
  8. Καλη αλλα παρε και ζωνη ...γιατι θα παιζεισ ορθιος.
  9. Ενα καλο εργαλειο νομιζω ειναι αυτο ... www.licklibrary.com
  10. Jim29

    Φρεσκα πραγματα ...

    Ναι αλλα ο Slash πριν να βγει στα live έπινε .....(τα πάντα) ...και εγώ όταν το έγραφα... zero... ;D Οσο για τα σηκώματα(τι κιθάρας ε ) ...δεν θυμάμαι να έχω παίξει κάτι στην ζωή μου χωρίς φαλτσάρισμα (πάλι στην κιθάρα ) έχεις δίκιο ...απλά άκου να δεις τι γίνεται ...με το που έπιασα πρώτη φορά κιθάρα και έμαθα μια νότα, με την νότα μια αυτή έβγαλα δικό μου τραγούδι(λεμέ τώρα) ...όταν έμαθα και δεύτερη νότα ...έβγαλα 2 δικά μου τραγούδια ...και πάει λέγοντας ...χωρίς ποτέ να μάθω πως όλες αυτές οι νότες πρέπει να παίζονται ...έτσι δεν έμαθα πότε σωστά κιθάρα...τώρα αποφάσισα αν και με τρώει ο δημιουργός μέσα μου να μελετήσω(βαριά σαν λέξη) τεχνικές,νοοτροπίες παιξίματος κτλ από κιθαρίστες που γουστάρω ...να μάθω να μιμούμαι αυτό που παίζουν και μετά να προχωρήσω ..σε δικά μου πράγματα.
  11. Jim29

    Φρεσκα πραγματα ...

    ....Πρόλογος είναι ... ;D Λοιπόν ...κάτι με έπιασε χθες το βράδυ και ηχογράφησα κιθάρες σε ένα backing track που βρήκα του knocking on heavens door ...ε ...να το λοιπόν ...(δεν χρειάζεται νομίζω να μιλήσω για λάθη κτλ ...) το όργανο το είχα παρατήσει ο βλαξ για παρά πολλά χρονιά ...τώρα όμως το έπιασα ξανά και δεν το αφήνω ...το επίπεδο μου σαν κιθαρίστας χαμηλό...αλλά θα το παλέψουμε ... Εδω είναι λοιπόν ...βαράτε όσο θέλετε... http://www.box.net/shared/gb31p2hesc
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου