Προς το περιεχόμενο

katsanos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από katsanos

  1. Ακυρο.. Τελικά το έλυσα μόνος μου. Παραθέτω όμως τη λύση για όποιον (ασχετο σαν εμενα) συναντήσει το ίδιο πρόβλημα.. Στο Cubase Πηγα στο devices -> device setup Μετά πήγα στην επιλογή ASIO Multimedia Driver και πάτησα control panel. Στη συνέχεια πάτησα Advanced Options και επέλεξα το E-DSP Wave [A000] στο Input και Output ports και απεπέλεξα το Realtek HD Audio input / Output. Απλό και χαζό. Sorry για το χώρο και το χρόνο σας..
  2. Μπορεί καποιος να με βοηθήσει? Πηρα την ΕΜU 1212m σήμερα και ακόμα τη μαθαίνω... Το προβλημα μου είναι ότι δεν έχω ήχο στο Cubase. Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω?
  3. Chris: At age 61 you will be blown up by the pyrotechnics rigged at one of your "Still Not Dead" concerts. ;D Ωραία πράγματα..!
  4. Για ρίξε μια ματιά εδώ Μου φάνηκε καλή προσφορά! αλλά θέλω και μια δεύτερη γνώμη. Τωρα θα μου πείς αυτό κανει 200 ευρώ.. Υπάρχει και μια λιγο πιο κουτσουρεμένη έκδοση στα 150, απλά αυτό μου φάνηκε καλή ευκαιρία γιατί έχει πιο πολλές δυνατότητες.. Επίσης υπάρχουν και τα σκέτα Midi όπως αυτό M-Audio Εσείς ποιο θα μου προτείνατε? A! και μηπως ξέρετε πόσο καιρό κάνουν να έρθουν από το εξωτερικό? Κάνουν πάνω από μήνα?
  5. Μπα θα αρκεστώ μόνο σε πλήκτρα.. 150 ευρω δεν είναι και τρομερά λεφτά! Ευχαριστώ!
  6. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω στο προσεχές μέλλον πληκτρα midi.. Εχω ήδη ένα synth (Roland Fandom Xa). Οι απορίες μου είναι οι εξής: 1) Ποσο θα πληρώσω για ένα τέτοιο μηχάνημα με 88 βαρυκεντρισμένα πλήκτρα; Ποια είναι η φτηνότερη λύση που θα μου προτείνατε? 2) Μπορώ να το συνδέσω με το synth μου και να παίζω με τους ήχους του Fandom αλλά με 88 πλήκτρα? Αν ναι πώς? 3) Εχω αποφασίσει να αγοράσω την emu 1212m θα συνεργάζεται καλα με το midi πλήκτρο?
  7. Γεια σας.. Εχοντας διαβασει και έχοντας ακούσει διάφορα σχετικά με κάρτες ήχου αποφάσισα να αγοράσω την emu 1212m. Τη χρειάζομαι πιο πολύ για ηχογραφήσεις (έχω μια κιθάρα και ένα synth (Roland Fandom Xa) ) και όχι τόσο για midi προς το παρόν.. Ο υπολογιστής μου είναι σχετικά καινούριος (Core2 duo @2.13, 2Gb Ram). Εχω λοιπόν ορισμένες απορίες και θέλω τη βοηθειά σας μιας και είμαι ψιλοάσχετος. 1) Διαβασα ότι η συγκεκριμένη κάρτα έχει λιγο δύσχρηστους drivers και κακογραμμένο manual, κατα πόσο αληθεύει αυτό και τι προβλήματα μπορεί να μου δημιουργήσει; 2) Εχω ακόυσει ότι γενικά οι PCI κάρτες ήχου ενδέχεται να έχουν πρόβλημα θορύβου από το εσωτερικό του κουτιού του υπολογιστή, υπάρχει τέτοια περίπτωση; 3) Χρησιμοποιώ και Windows XP και Linux (Mandriva) θα μπορέσω να βρώ drivers για τα Linux? (αν και δε με απασχολεί ιδιαίτερα γιατι δουλέυω στα XP με Qubase SX..) 4) Από που μπορώ να αγοράσω την κάρτα με 150 ευρώ? (Δεν έχω πιστωτική, ούτε θέλω να μπλέξω με τραπεζες αν είναι δυνατόν, οπότε ξέρετε κάποιο μαγαζί στην Ελλάδα που να τη δίνει σ αυτή την τιμή?) 5) Tι Latency έχει? 6) Σκέφτομαι αργότερα να πάρω και ένα Midi keyboard, Θα με βολέψει η καρτα αυτή? 7) Θα θελα αν γίνεται όσοι έχετε αυτή την κάρτα να μου πείτε γενικότερα εντυπώσεις, κατα πόσο είστε ικανοποιημένοι και άν δεν είστε να μου προτείνετε κάτι άλλο αλλά όχι πάνω από 200 ευρώ.. Ευχαριστώ!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου