Προς το περιεχόμενο

Hil

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    60
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Hil

  1. Φιλανθρωπική Εκδήλωση 2009 Εχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε τη διοργάνωση της ετήσιας ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Δεκεμβρίου 2009, ώρα 16:00, στο KARTODROMO Αφιδνών για το ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ και το ΖΑΝΝΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και ΕΚΑΛΗΣ Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την δυνατότητα συνοδήγησης στην πίστα σε αγωνιστικά αυτοκίνητα και να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία. Προσκεκλημένοι μας όπως πάντα θα είναι πολλοί καταξιωμένοι οδηγοί αγώνων που θα οδηγήσουν με συνοδηγούς τα παιδιά, αλλά και πολλοί ακόμα ανθρώποι του χώρου της αυτοκίνησης. Επίσης φέτος, αγωνιζόμενοι-μέλη του TARMAC θα έχουν τη χαρά να οδηγήσουν με συνοδηγούς τα παιδιά. Σκοπός μας για άλλη μια χρονιά είναι να δούμε τα παιδικά προσωπάκια να χαμογελούν, αλλά και να συγκεντρώσουμε ένα χρηματικό ποσό που θα δοθεί ως βοήθεια για τις ανάγκες λειτουργίας των Ιδρυμάτων. Και γι'αυτό το λόγο στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει ο γνωστός κουμπαράς, για όποιον θελήσει να συνεισφέρει και οικονομικά, αλλά και για να δεχθεί τις πλειοδοσίες της Φιλανθρωπικής Δημοπρασίας που θα γίνει στο διάλειμμα της Εκδήλωσης. Στο τέλος της ημέρας ο κουμπαράς θα ανοιχτεί και το ποσόν που θα συγκεντρωθεί θα προσφερθεί στη διοίκηση των δύο Ιδρυμάτων. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 17:00, ενώ η ώρα προσέλευσης θα είναι η 16:00. Ο χώρος με την πίστα Kartodromo, παραχωρείται στο TARMAC για την τέλεση της φιλανθρωπικής εκδήλωσης από τους κκ. Κ. Μιχαλόπουλο και Γ. Καμιτσάκη. www.tarmac.gr
  2. δυστηχώς δεν θα έρθουν Ελλάδα...
  3. Ωραία... αλλά μόνο λόγια έδειχνε το βίντεο... ούτε ένα μπλαστ... νομίζω πως στο drumstore, αν δεν το χει, θα το φερει οποιος θέλει να το δοκιμάσει!!
  4. παιδιά, κατά βάθος όλα μια ιδέα είναι.... ;) κοιτάξτε να περάσετε όσο καλύτερα γίνεται... ;)
  5. σχεδόν ό,τι black, death metal cd έχω... κάθε φορά που αγοράζω κάτι, το ακούω με λαχτάρα..... κι ας το έχω κατεβάσει πριν... επίσης και η μαγεία του να ξεφυλλίζω το βιλβιαράκι κυρίως αν είναι digipack έκδοση που τις λατρεύω!!!
  6. μπορείς να κοιτάξεις κι εδώ.... ;) ;) το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας να τα δοκιμάσεις.... ;)
  7. Hil

    black metal

    έχουν να έρθουν πολύ καιρό οι Dimmu Borgir, Marduk, Behemoth, Deicide κλπ κάφροι... όσον αφορά το black, στην ενότητα με τις συναυλίες, έχω ποστάρει μερικές καλές ;) για έξω, προσωπικά δε με παίρνει....
  8. Οι νέοι σπόνσορες του Κόλλια είναι η Pearl drums, http://www.pearleurope.com/content/artists/detail.asp?artistid=274 και τα δέρματα Evans!!! ;) ;) ;)
  9. Κάνεις λάθος!! Έχω μεικτή, Εθνική! Για μεικτή καλό είναι να έχεις εταιρία με @ρχίδι@ έτσι ώστε να μπορεί να σε πληρώσει μετά... ;) λοιπόν, όταν έχεις μεικτή, σε αποζημειώνει ακόμα κι αν πέσεις μόνο σου σε κωλόνα!! Η αποζημείωση εξαρτάται από το πόσο δίνεις κάθε εξάμηνο.. πχ, δίνω 530 ευρώ το εξάμηνο και έχω απαλλαγή 200 ευρώ, δηλαδή όταν η ζημιά είναι 300, μου δίνουν τα 100!! Όταν θέλεις να έχεις 100% απαλλαγή, τότε θα πληρώνεις μεγαλύτερο ποσό κάνε εξάμηνο!! Βέβαια η μεικτή είναι και αναλόγως το αμάξι έτσι;; πχ, στο δικό μου μόνο κάνα 200 έχουν τα φανάρια... χαχα..... οπότε συμφέρει!!
  10. βρε παιδιά... δεν ρίχνετε μια ματιά εδώ;;;; http://www.noiz.gr/index.php?topic=164518.0 ;) εδώ και 5 χρόνια το κάνουμε κάθε χρόνο.... http://www.tarmac.gr/portal/ ό,τι θέλετε μπορείτε να ρωτήσετε... ;)
  11. μετά από αυτό, ίσως υπάρξουν αρκετοί άνεργοι τυμπανιστές!!!! ;D
  12. χαχα... πολύ καλό.... ρε με το Εφάκι...... ;D ;D ;D
  13. Οι κούριερ συνήθως δεν ειδοποιούν παρά μόνο όταν έρθουν σπίτι σου για την παράδοση και δε νσε βρουν εκεί, οπότε σου αφήνουν σημείωμα ;) !! Επίσης δεν παραδίδουν πουθενά αλλού παρά μόνο στον τόπο παράδοσης που αναγράφεται στην συσκευασία και με υπογραφή και όνομα στο σκάνερ που έχουν μαζί τους!
  14. επειδή εργάζομαι στην UPS σαν οδηγός, καθημερινά κι εγώ και συνάδελφοί μου, παραδίδουμε δέματα από τον "Θωμά"!! Επίσης έχω δει δέματα και στις "Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ"!! μήπως επιλέγει ο πελάτης τον τρόπο αποστολής;;
  15. επεισή κάποια στιγμή σκέφτομαι να πάρω σετάκι και μένω σε διαμέρισμα, οι επιλογές είναι: επάνω στα δέρματα και στα πιατίνια βάζεις pads στα οποία μειώνεται ο θόρυβος αλλά δεν έχεις καλό feeling! Aλλιώς βγάζεις τα κανονικά δέρματα και βάζεις trigger heads στα οποία δεν χάνεις πολύ σε feeling και μειώνει τον θόρυβο! Το θέμα είναι όμως να παίζεις σε ώρες μη κοινής ησυχίας! Βέβαια αν οι γείτονες είναι κομπλεξικοί, ό,τι και να κάνεις θα σου διαμαρτύρονται! Καλή τύχη φίλε... ;)
  16. ανάλογο παλιό θέμα υπάρχει εδώ... ;) ;) http://www.noiz.gr/index.php?topic=162795.0
  17. χαχα..... μάλιστα..... :D :D ;D ;D Ν. Κόσμο, Μετς, Υμμητό είναι το δρομολόγιό μου!!! Που είσαι???
  18. Courier στην UPS στην Αθήνα!! Σχεδόν κάθε μέρα παραδίδω δέματα από το thomann, κιθάρες, μπάσα, πλήκτρα προφανώς!!
  19. καινούριο ή μεταχειρισμένο;; προσωπικά θα έλεγα μεταχειρισμένο παρακάτω θα βρεις λινκς με αγγελίες www.car.gr ww.cars.gr www.tpauto.gr www.carnet.gr από κει πούλησα το Swift μου και αγόρασα την Bmw μου!! α και κάτι άλλο.... Japan and German rules!!!!! ;) ;) ;)
  20. καλησπέρα φίλε μου!! Καλή αρχή για το ξεκίνημά σου!! Λοιπόν, αν και δεν ξέρω και πολλά, θα σου πω τη γνώμη μου!! 1) Τα ηλεκτρονικά είναι ιδανικά για διαμέρισμα αλλά δεν θα έχεις το τέλειο feeling!! Επίσης είναι και λίγο πιο ακριβά από τα κανονικα, αναλόγως και τι θα πάρεις! Επίσης συμφωνώ και με τους φίλους που έγραψαν παραπάνω!! 2) Όσων αφορά τα μαθήματα τώρα... Κατ'αρχήν διάλεξε τι είδος θέλεις να παίξεις!! Το ωδείο παρέχει και αίθουσες πρακτικής και διάφορα σεμινάρια! Τα μαθήματα είναι συνήθως εβδομαδιαία και 45'! Τα ιδιαίτερα είναι όποτε θες εσυ και όση ώρα συμφωνήσεις με τον καθηγητή σου! 3-4)θα σου πω με πμ!! ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο.... ;)
  21. τελικά δεν θα παίξουν Θεσ/κη λόγω του ότι δεν πήγαινε κόσμος στις συναυλίες και οι διοργανωτές έμπαιναν μέσα κι έτσι δεν ενδιαφέρθηκαν για τους Nile!!!
  22. δυστηχώς, κατά πάσα πιθανότητα, μόνο Αθήνα θα παίξουν... ο Κόλλιας δεν μου είχε αναφέρει κάτι για Θεσ/κη.... πάντως κρίμα που κάποιες μπάντες έρχονται κάθε τόσο ή αργούν να έρθουν, όπως οι Βelphegor!!
  23. Hil

    Οχι αλλους μαλλιαδες

    καλά, άπαιχτος ο τύπος.... αλλά.... καραplayback έτσι;; ;D κι ο ντραμμερ, όρθιος κοπάναγε..... ;D ;D
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου