Προς το περιεχόμενο

MenelaosT

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    17
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από MenelaosT

  1. Ειναι μικρος 12 χρονων αλλα νομιζω οτι παντα το προβλημα ειναι το μπατζετ οχι τοσο τα χρονια. Το να την παρει απο internet ειναι πολυ πιθανον γιατι ειμαι εγω στη μεση :P Βλεπω ομως μια συμπαθεια γα cort. Αυτη http://www.thomann.de/gr/cort_earth_70_ns.htm μου αρεσε και μενα. Αν ομως κολησουμε στο μπατζετ αυτη http://www.thomann.de/gr/fender_cd60_na.htm την εχει παιξει κανεις??????? ΥΓ: Αντε να μεγαλωσει λιγο και να ανεβουμε κατηγορια. Οχι τιποτα να χαιρομαι κι εγω :P
  2. Επειδη δεν εχω ιδεα τι παιζει με μαθητικες κιθαρες, θελω αν μου πει αν ξερει καποιος ποια κιθαρα να προτιμησω για τον μικρο ξαδερφο μου που ξεκιναει τωρα. Απο λεφτα δεν ξερω τι μπορει να δωσει αλλα ας πουμε το πολυ 150 ευρω.
  3. Το wire and wood χρεωνει περιπου 120-140 ευρω για αλλαγη ταστων (δεν θυμαμαι ακριβως περασε καιρος, ρωτα καλυτερα για "σημερινη" τιμη), που ειναι πολυ και δεν το ηξερα τοτε. Επισης δεν ξερω αν εχει κανει κανεις αλλος αλλαγη ταστων εκει ομως εγω ΔΕΝ εμεινα 100% ευχαριστημενος. Ευγενικος ο τυπος εκει και τα ταστα δεν ειχαν προβλημα και τα περασε σωστα αλλα... μαλλον οπως εβγαζε τα παλια εκανε μικρα λακακια πανω στο ξυλο εκει που τελειωνει το ταστο και επισης μου αφησε ταστα με ιχνη κολλας επανω. Η κιθαρα δεν ηταν η πιο ακριβη αλλα δεν δικαιολογειται να σου τρωει ξυλο. Η δουλεια πρεπει να γινει με προσοχη και να μεινει η ταστιερα αθικτη. Τεσπα εγω για αλλαγη ταστων τουλαχιστον δεν θα τον ξαναπροτιμησω.
  4. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Με βοηθησαν πολυ. Παροτι σε οτι φορουμ διαβασα, τις G&L (ασατ) τις αποθεωναν παντα κατι δεν μου καθοταν καλα (οχι οτι δεν ειναι καλες εννοειται). Συμφωνω απολυτα!! Τοσο που παω τωρα να παρω χορδες για τη σκουπα μου!! ;D Ειναι αληθεια οτι πολλα πραγματα τα μελεταμε πολυ περισσοτερο απο οτι θα επρεπε, αλλά ειναι κατι που μας αρεσει οπότε....
  5. Μια ερωτηση για τους Telecaster fans του forum. Ειμαι μεταξυ G&L ASAT classic και fender am deluxe telecaster και θα ηθελα γνωμες. Απο ποιοτητα ξερω οτι ειναι πολυ καλες και οι δυο αλλα η μεν "ασατ" δεν εχει και το twang του αιωνα και ροκιζει λιγο (θελω κατι να "μιλαει" σε chicken picking) και η δε "φεντερ" δεν εχει και τους καλυτερους με χαρακτηρα μαγνητες (απο οτι λενε). Τι προτεινετε? Ανοιχτη και η πιθανοτητα να αλαχτουν οι μαγνητες και αν εχει κανεις την ευγενη καλοσυνη να μου πει ποσο δυσκολο ειναι να αλαχτουν (σιγουρα σε τεχνιτη αλλα ποσο πολυπλοκο) ποσο χρονο χρειαζεται ο τεχνιτης να το κανει πανω κατω και τι κοστιζει περιπου? Ευχαριστω. (Παντως μυριζω g&l καταιγιδα... ;D)
  6. Αλουστραριστη μαρτιν? χμμ ποια τα μειον τις "αλουστραριστης κιθαρας"? με επιασες αδιαβαστο εδω. marathon πολυ καλη ιδεα και οικονομικη φανταζομαι αλλα δεν εχω την υπομονη τις γνωσεις (τι θα προσεξω, σε ποιον μαστορα θα παω) και τον αερα (τον ακουστικο :)) για κατι τετοιο. Αισθανομαι μια σιγουρια με κατι "στανταρ"
  7. Θα προτιμουσα καινουργια καθως δεν εχω μεγαλη εμπειρια με ακουστικες και δεν θα μπορουσα να κρινω 100% αν ειναι ενταξει ή αν η κιθαρα εχει καποιο προβλημα. Για τις guild εχω ακουσει καλες κριτικες και ειναι και η μαρκα που χρησιμοποιει ο θεος Kelly Joe Phelps (ασχετο). Ευχαριστω για τις ως τωρα γνωμες σας. Ελπιζω για περισσοτερες.
  8. Χελοου! Θελω ακουστικη (η πρωτη μου) και δινω περιπου 700ευρω (με το πολυ ζορι 800). Ξερω οτι μαλλον εχει ξανασυζητηθει το θεμα, αλλα επειδη η αναζητηση στο φορυμ εχει αλλαξει και δεν ειναι το ιδιο με παλια δεν καταφερα να βρω κατι που με βοηθαει. Εχω ψαξει (στο νετ) για Lakewood αλλα ξεφεύγουν σε τιμή. Εχω ψαξει Tanglewood αλλα ειναι απειρες και δεν ξερω απο που να αρχισω! Οι martin μαλλον αξιζουν περισσοτερο για κατι πιο ακριβο... κουραστικα. Θα ηθελα καπως να περιορισω τις επιλογες για να τις δω απο κοντα και να καταληξω. Αν εχει κανεις καποια προταση θα με βοηθησει πολυ. Δεκτες και παραπομπες σε παλιοτερα post.
  9. Ειναι αληθεια οτι τον συγκεκριμενο μαστορα που αναφερατε δεν τον ξερω και δεν τον εχω δοκιμασει ποτέ, αλλα δυο αλλους στη Θεσσνικη που δοκιμασα ηταν χαλια. Μαλιστα τον εναν (το ονομα του ουτε το θυμαμαι καπου κοντα στο βαφοπουλειο εχει μαγαζι) μου τον συστησε ενας τυπος που δουλευει στο νακα και μου τον παινεψε παρα πολυ. Η δουλεια του.... ιδια με αυτη στην ESP του φιλου. Μπορω να πω οτι τα ταστα ηταν καλά στη θεση τους, αλλά σκαψιματα και κολλα/μπογια στα ταστα ηταν πολλα και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ. Ευτυχως η κιθαρα δεν ηταν ακριβη αλλα ηταν η πρωτη κιθαρα μου και "ακριβη για μενα". Τεσπα βλεπω να πηγαινω την κιθαρα Γιαννενα στον Στολα που εχω ακουσει πολλα καλα ή να την πηγαινω Αγγλια. Ευχαριστω παντως για τις γνωμες σας.
  10. Hello Θελω να αλλαξω ταστα σε μια κιθαρα μου και θα ηθελα να μου πει αν ξερει κανεις καποιο καλο μαγαζι που να κανει τετοια δουλεια στη Θεσσαλονικη. Η κιθαρα ειναι πολυ μεγαλης αξιας και θελω να μου την παραδωσει "ΑΘΙΚΤΗ" αλλα και να κανει λεπτομερη δουλεια. Υπαρχει καποιος εμπιστος? Ευχαριστω
  11. Koukakis distorion kai Atsalinas overdrive. Fat Mpetis boost kai pali koukakis!
  12. Μια και εχω κανενα χρονο (και...) να αλλαξω χορδες (βαριεμαι αισχρα και το floyd rose δεν βοηθαει) ειπα να δω τι παιζει γενικως με το θεμα. Για πειτε λοιπον...
  13. Πειτε μου ρε παιδια, αξιζει ωα ρισκαρει να αγορασει κανεις μια καλη κιθαρα απο το ιντερνετ οπως πχ απο thomann? Ας πουμε οτι η τιμη ειναι καλη, αν σου ερθει και ειναι χτυπημενη η εχει προβλημα π.χ. με τον ενα μαγνητη γινεται μετα? Ενα χτυπημα π.χ. για μια prs 513 ειναι κακουργημα οποτε μην ακουσω "ελα μωρε δεν πειραζει!" θενγκ γιου!
  14. Δεν μου κανει buzz καθολου χωρις την πεταλιερα. Μολις εβαλα την πεταλιερα, εβαλα τον ενισχυτη σε καθαρο ηχο και αρχησαν τα οργανα! οχι σε ολα τα amps αλλα σε μερικα ειναι... κλαψε με μανα. Αν παιζω σταματα το buzz αλλα το λεπτο που θα κανω παυση ξεκιναει παλι. Αυτο γινεται μονο αν επιλεξω amp. Mε effects, delay modulation kai reverb ολα ειναι τελεια. Στους amp ειναι το προβλημα.
  15. Γεια χαρα Πηρα την tonelab le και ακουγεται χαλια με χιλια δυο buzz στον αισχρο ενισχυτη μου bd -25 της washburn. Τι ενισχυτη να παρω για να ακουγουνται ολα τζαμι? Line-6, fender, marshall... και τι ειδος? Προτασεις?
  16. Δηλαδη αν με ενδιαφερει "ποιοτικος" ηχος να σκεφτομαι για πεταλια? Ποσο μεγαλη διαφορα μπορει να εχει? Ειναι αυτο που λεγεται οτι η πεταλιερες εχουν πιο "ψηφιακο" ηχο? ΥΓ-Σορυ για τα αγγλικα και σορυ για τισ απανωτες ερωτησεις
  17. Hello! Psaxno edo kai ligo kairo effects gia ilektriki kithara. Ekeino pou den mporo na katalavo einai tin diafora tis "petalieras" kai ton "independent petalion". Pos ginetai re paidia kai i boss gia paradeigma exei tin ME-50 fortomeni me ena soro pragmata kai me timi 250 euro peripou otan to ena to petalaki tis kanei as poume 90 euro meso oro? Mipos to DS-1 tis petalieras den einai to idio (poiotika gia paradeigma) me auto tou idiou tou petaliou? Distortion chorus phaser flanger delay ktl ktl. I analogia einai terastia lamvanontas ipopsi poso tha kanane ola auta ksexorista kai apo tin idia tin boss! As mou pei kapoios please gia na do pou tha ependiso. Thanks!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου