Προς το περιεχόμενο

Μαριανα

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    86
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Μαριανα

0

Φήμη

  1. Μαριανα

    εσύ!

    Αυτό το τραγούδι είναι τόσο ωραίο! Από τότε που το άκουσα δε το έχω ξεχάσει. Καλά έκανες elavd. Πολύ χάρηκα που το ξαναείδα!
  2. :) Ναι μάλλον έχω άλλο. Υπάρχει korg juno? Κοίτα να δεις...
  3. Βρήκα τη λύση! Γιουπί!!! ;D Λοιπόν σε περίπτωση που κάποιος αναρωτιέται πώς γίνεται να κάνεις split στο roland juno-g και να επιλέξεις την οκτάβα που θέλεις να βρίσκεται ο κάθε ήχος χωριστά ακολουθείς την παρακάτω διαδρομή: Πηγαίνεις στο MODE> perform (γιατί ο συνδυασμός ήχων γίνεται μόνο σε αυτή τη λειτουργία) στην οθόνη κάτω εμφανίζονται με τη σειρά οι επιλογές: PAT LIST / KBD SW / CONTROL / KEYRANG / PARTVIEW / MIDI (Εμάς μας ενδιαφέρουν τα KEYRANG και PARTVIEW) Από το PAT LIST διαλέγουμε τον ήχο που θέλουμε. Πατώντας enter εμφανίζεται ο ήχος που θέλουμε. Πατάμε το KEYRANG. Στο παραθυράκι που ανοίγει έχει τρία τετραγωνάκια. Διαλέγουμε στο πρώτο τετραγωνάκι το ON, στο δεύτερο σε ποια νότα θα ξεκινάει ο ήχος και στο τρίτο σε ποια θα τελειώνει. Τελειώνοντας πατάμε Exit. Τώρα πατάμε το PARTVIEW. Αμέσως εμφανίζεται ένα παραθυράκι με πολλές μπάρες. Οι αριθμήσεις στα αριστερά αφορούν τους ήχους. (το synth παίρνει μέχρι 16 split έτσι οι ήχοι είναι 16) Εμείς είμαστε στον πρώτο ήχο και στην πρώτη μπάρα. Από εκεί ρυθμίζουμε το ύψος της οκτάβας που θέλουμε να βρίσκεται ο ήχος μας (+/-3 οκτάβες). Τελειώνοντας πατάμε Exit. Για να προχωρήσουμε στον επόμενο ήχο απλά πατάμε το δεξί βελάκι στα δεξιά της οθόνης και ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για τον δεύτερο ήχο.
  4. Κανείς δε ξέρει; :'( Νόμιζα ότι είναι κάτι που λύνεται εύκολα. Ειλικρινά χρειάζομαι άμεση βοήθεια!!!
  5. Αν κάποιος ξέρει πώς μπορώ κάνοντας το split να αλλάξω οκτάβα στην κάθε φωνή στο juno-g. Το πρόλημά μου είναι ότι θέλω να χωρίσω το κλαβιέ πχ. σε strings και πιάνο. Όμως θέλω τα strings στις χαμηλές οκτάβες να ακούγονται σαν να βρίσκονται στις ψηλές. Δυστυχώς αν κάνω transposition (αν κι έχω επιλεγμένη μόνο τη φωνή που θέλω να αλλάξω) κάνει transposition και η άλλη. Έψαξα στο manual για το split αλλά δεν ανέφερε κάτι σχετικό. Μήπως η μόνη λύση είναι να δημιουργήσω ήχο και να τον αποθηκεύσω από πριν με transposition? Ελπίζω να υπάρχει μια ευκολότερη λύση.
  6. ok Wow!. Δεν χρειάζεται να με προσβάλλεις έτσι. Εμένα και τον οποιοδήποτε. Είσαι ότι είσαι, αλλά δεν σε πάω καθόλου. Είσαι υπερβολικά αντιπαθητικός. Απίστευτα αντιπαθητικός. Είσαι τόσο αντιπαθητικός που δε μπορώ να το εκφράσω. Είσαι αντιπαθητικός μέχρι εκεί που δε πάει. Είσαι καρα-αντιπαθητικός. Αντιπαθητικάρας! Αντιπαθητικος-αντιπαθιτηκος-ανειπαθυτεικως!
  7. Wow! παππού Εντάξει παππού. Εμείς θα διασκεδάζουμε όσο εσύ θα πηγαίνεις σε απόσυρση ...μαζί με το δολάριο.
  8. ...Γεια σου Wow!! ...μα είσαι σοβαρός; Τέλος πάντων. Επειδή ο φίλος μου κάνει ένα μπάνιο τώρα, μπορώ να σου απαντήσω εγώ. Ο bluesbreaker είναι όντως απολιτικός. Εσύ βέβαια δεν είσαι. Και αυτό το τετράστιχό σου μου θυμίζει δημοτικό.
  9. Πολύ ενδιαφέρον θέμα, το παρακολουθούσα αυτές τις μέρες. Βέβαια μεταφράζεται ένα πνευματικό αγαθό σε χρήμα; Δε νομίζω. Θεωρώ ότι τα πνευματικά αγαθά πρέπει να διακινούνται ελεύθερα. Όπως τα βιβλία στις βιβλιοθήκες, ή οι πίνακες και η μουσική στο διαδίκτυο. Όλοι ξέρουμε ότι μπορούμε να βγάλουμε φωτοτυπίες σε μια βιβλιοθήκη (κι αυτή χρηματοδοτείται) ή να αποθηκεύσουμε μια εικόνα στο pc μας η οποία δε μας ανήκει (και η σελίδα μπορεί να είναι εταιρεία), ή να ακούσουμε μουσική στο youtube πχ. (αυτό είναι σίγουρα εταιρεία) Ο κόσμος είναι καλύτερος έτσι. Καπιταλισμό έχουμε και αυτό σημαίνει ότι ο παλιός νόμος υποχωρεί στον καινούριο νόμο αγοράς. Οι δισκογραφικές εταιρείες δε μπορούν να ανταπεξέλθουν; ..!@#$! Θα βγουν νέες εταιρείες, νέοι τρόποι. Καταναλωτές είμαστε και κοιτάμε το συμφέρον μας.. και οι εταιρείες το δικό τους.
  10. Φαίνονται πανέμορφα! Άκουσα και κάποια δείγματα. Πάντα ελπίζω να βρω ένα τέτοιο στο σπίτι κάποιου παππού ή γιαγιάς, λες να είναι πολύ δύσκολο; και να μου πουν "Πάρτο, εμείς για πέταμα το είχαμε!!!" :D Πώς να ακούγεται άραγε live αυτό το μικρούλι??
  11. Α να! Και το soundtrack του Dirty Dancing είναι ένα soul (pop)? άκουσμα Έχει μέσα Ronettes, the Zodiacs, Solomon Burke ... :) Πανέμορφη συλλογή κομματιών
  12. Η Ήταν ο Phil Spector αλλά δε νομίζω τόσο με τους Beatles. Έχει συνεργαστεί με πολλούς και τελευταία με την Amy Winehouse στο "Be my baby" το κομμάτι με το οποίο ξεκινάει το soundtrack του Dirty Dancing. Τώρα που το έψαξα είδα ότι με τον Lennon έχει συνεργαστεί.
  13. Πο πο superfunk... είσαι μουσική βιβλιοθήκη! Να προσθέσω κι εγώ κάτι? Ike & Tina Turner Τον δίσκο που έχει και το Proud Mary, ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια Κι αυτή είναι από τις πιο αγαπημένες μου εκτελέσεις. Είναι λίγο παλιό το video βέβαια, δε ξέρω αν αντέξει κάποιος να το δει... :)
  14. Αν ψάχνεις και δε ξέρεις πού μπορείς να βρεις, θέλεις και 2-3 συμβουλές, ο τραγουδιστής μας παίζει με δωδεκάχορδη οπότε αν ενδιαφέρεσαι μπορείτε να έρ8ετε σε τηλεφωνική επικοινωνία.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου