Προς το περιεχόμενο

Jester

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    39
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Jester

0

Φήμη

  1. Θα ήθελα να μπορώ να κάνω μια γυναίκα την ώρα που μιλάει να μην ακούγεται. Απλά να κουνιούντε τα χείλια χωρίς να βγαίνει ήχος..... Ζητάω πολλά????? :'(
  2. Jester

    νέο instrumental

    Πωπω φίλε τα ρυθμικά μου θύμισαν λίγο κάτι απο Iced Earth ;D. Μου θήμισε και κάτι απο Primordial δεν ξερω.... :/ Ωραίος φίλε επειδή είμαι και εγώ στα ίδια ακούσματα γουστάρω άσχημα. Keep up the good work.
  3. Όντως πολύ ωραιά διασκευή και δεν περίμενα να είναι τόσο. Πραγματικά και ακόμα καλυτερα να έβλεπα κιόλας ^^. Stay heavy!!! Stay Savatage!!!
  4. Γειά και απο μένα. Εγω πάντος συμφωνώ απόλυτα για τον Cube 30 μιας και τον έχω και είναι πολυ καλό ενυσχιτάκι με αξιόλογες παραμορφώσεις και εφέ. Δλδ και σαν προτάρης δεν υπάρχει λόγος καν για ενα πετάλι αρκεί να ψαχτείς με το Eq και τις παραμορφώσεις. Είναι οτι πρέπει πιστύω.
  5. Και εγώ το Roland θα σου πρότεινα γιατί τον έχω και μπορώ να πω οτι ειναι πολυ καλός ενυσχιτής με πολυ καλά εφε και παρα πολύ καλές παραμορφώσεις. Καλές αγορές ^^.
  6. Dark Tranquillity The Haunted Nevermore Tool (όχι ο καλύτερος ήχος >:( ) Έχω χάσει 2 φορές In Flames μία Bodom. Για την ακρίβεια αμφυβάλω αν θα έρθουν και ποτέ :'( .
  7. Φίλε μου πολύ ωραία η κεφαλή. Πολύ μουράτη ;D. Άντε να πάρω και εγώ το πρώτο μου καλό Combo ^^.
  8. Παιδιά δεν ξέρω αλλά πολύ ομορφούλα η κυρία ;D. Πάντος συμφωνώ με την ιδέα απο χρυσά σε νίκελ.
  9. Εγώ θα συμφωνήσω με τον bouka για την Epiphone LP με τους EMG, καθώς μονο απο τα συγροτήματα που ανέφερες πας σε διαφορετικά πράγματα ^^. Και θα συμφωνήσω και με τον Roland Cub 30 καθώς τον έχω και οι παραμορφώσεις του είναι απίστευτες και εχει πολύ καλό ήχο ο ενυσχιτής αν και δεν είναι και η καλύτερη τιμή που έχει. (αλλο οτι εγώ πιστέυω οτι τα αξίζει τα λεφτά του ^^)
  10. Jester

    Tremolo

    Thnx φίλε μου :D. Αν και στο Καγμ....... δεν το κόβω γιατι ειναι τσουχτερός και απο την άλλη θα μπώ και θα με scannarει με το μάτι απο πάνω μέχρι κάτω χαχαχα ;D. Τώρα στο Νάκα θα πάω να ρώτησω . Thnx και πάλι.
  11. Jester

    Tremolo

    Tremolo που μπαίνει στην κιθάρα ;D. Τώρα για λεφτά φαντάσου οτι απλά το θέλω για μια Gio Ibanez :-[ η οποία έχει ένα τρέμολο ..........
  12. Παιδία συγγνώμη κιόλας αν βρίσκεται σε λάθος μέρος η ερώτηση απλά θα ήθελα να μου πείτε ένα κατάστημα στην Αθήνα για να αγοράσω ένα απλό φτηνό τρέμολο. Δεν προλάβαίνω να ψάξω και αν έχει κάποιος κάτι στο μυαλό του θα το εκτημούσα να μ πεί. Ευχαριστώ.
  13. Παιδία να θέσω και εγώ την άποψη μου γιατί το έχω παράπονο. Δεν ξέρω κατα πόσο κολλάει με το θέμα αλλα δούλευα 3 μήνες πήρα το όργανο 300 ευρό λιγότερο απο έξω . Δεν λέω είμαι υπέρ της Ελληνικής αγοράς αλλά δεν είναι λιγο αδικία να δουλέυω μεροκάματο και αν ήταν να το πάρω απο Ελλάδα να έκανα 5 μήνες αντι για τρείς??
  14. Hello. Λοιπόν και εγώ θα συμφωνήσω με το Roland Cube 30 (καθώς τον έχω) και είναι πολύ καλός ενισχυτάκος και στις μεγάλες εντάσεις του και στις μικρές. Επίσης πιστεύω οι παραμορφώσεις ειναι πολύ οικανοποιητικές και μπρορείς να καλήψεις ένα μεγάλο φάσμα ήχων. Βασικά μόνο το chorus με ξενερώνει αλλα νταξ δεν μπορούμε να τα έχουμε ολά. ;)
  15. Παιδία για μένα τα best ήταν Resident Evil 1, Croc kai Crash Bandicoot. Απίστευτη μουσική ατμόσφαιρα. Πιστέυω όσοι τα έχουν παίξει θα συμφωνήσουν. ;D
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου