Προς το περιεχόμενο

DRGs

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    15
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από DRGs

  1. Ευχαριστω korg_Nikos Θα τους τσεκαρω τους ηχους.Να'σαι καλα που ασχοληθηκες.Αυτα τα ωραια τα βιολακια που ακουω ειναι απο την moss? Τωρα εχω παρει την moss και εχω παρει και το εχ5 της yamaha (you know? vl) Θα τα ψαξω κι αν βρω κατι καλο θα σου στειλω Καλη χρονια σε ολους
  2. Χρονια πολλα σε ολους. Επειδη τα τελαυταια 2-3 χρονια εχω βαρεθει να κανω ηχους πια,αγορασα απο το ebay μια moss καρτουλα,αφου τελικα εφτασα σε σημειο να μην θελω να ανοιξω καν το οργανο,μηπως και με πιασει δημιουργικοτητα και ασχοληθω. Δεν το βλεπω ομως!!!Εβαλα την καρτα στο οργανο ισα-ισα για να τσεκαρω οτι δουλευει κανονικα,για να feedbackαρω τον αμερικανο φιλο που μου την πουλησε. Οι ηχοι που μου εστειλε δεν με ενδιαφερουν καθολου αφου το στυλ που μου αρεσει ειναι φυσικοι ηχοι κλαρινου και βιολιου και διαφορα αλλα ετσι ethnick οργανα. (εχω δει στο youtube παρα πολυ ωραιους ηχους βιολιου και κλαρινου) Κανενας χριστιανος να εχει γνωση του θεματος και να θελει να βοηθησει; Exω βρει λυση με χρηση η/υ αλλα εχω βαρεθει να κουβαλαω pcια στα διαφορα live (και αν καποιος χρειαστει την βοηθεια μου για τους η/υ ας ερθει σε επαφη μαζι μου,με χαρα να του πω οτι ξερω κι εχω κανει μεχρι τωρα). Ευχαριστω Γιωργος. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ [email protected] or p.m here!!!!!
  3. Φωτια δεν περνεις αλλα δεν σημαινει οτι ειναι και οκ!!! επειδη τις ειδε το οργανο. Πολυ πι8ανον να μην παιξουν οι μνημες οταν τις φορτωσεις πραγμα που απευχομαι...
  4. πιτιφουρι ολο το ασμα,τρομερη εμπνευση,μπραβο στους εκτελεστες,και στην millenioum. (DRGs)
  5. Σου εστειλα pm(προσωπικο μηνυμα)Ανοιξε τα μηνυματα σου να το δεις.Αληθεια ποσο το πηρες το οργανο γιατι σκεφτομαι να το δωσω? (DRGs)
  6. Και ποια ειναι η τιμη του οργανου ρε παιδια δεν μας λεει κανεις?
  7. Γεια σου λαικε πληκτρα!!!Για πες και σε μας ποσο το πηρες και θεωρεις οτι το πηρες σε καλη τιμη?Το οργανο ειναι μια απο τα ιδια,αν εχεις ασχοληθει καθολου με analog synth.Εχει καποιο ιδιαιτερο ηχο αλλα σε γενικες γραμμες...αυτο ειναι ολο.Το μονο που το κανει να ξεχωριζει απο τα αλλα ειναι το μεγεθος των πληκτρων,και το οτι εχει midi.Και φυσικα και τα καταληλα χερια για να το χειριστουν...Απο που εισαι?Βασικα θα επρεπε να το εχω παρει ηδη εγω αυτο το οργανακι,αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα εδινα αυτα τα λεφτα που ζηταν καποιοι που το πηραν και τωρα το κοιτουν με απογνωση....και δεν ξερουν που να το ακουμπισουν. (DRGs)
  8. Κανεις γνωστης στο τι ακριβως κανει,πως λειτουργει,και πως ακουγετε φυσικα.Εχει κανεις αυτη την επεκταση στα πληκτρα του?Υπαρει πουθενα για αγορα,υπαρχουν ετοιμα presets? Ευχαριστωωωωωωωωωωω. (DRGs)
  9. κανενα site toy καταστηματος υπαρχει? (DRGs)
  10. DRGs

    alesis ION

    Eχει πολλες FX μοναδς και αρκετα καλες που κοστιζουν ποιο λιγο απο τα 300 που δινεις οποτε εχεις αρκετες επιλογες.Αν φυσικα ειχες ενα οργανακι με audio input παλι με μια μοναδα fx ενσωματωμενη θα εκανες την δουλεια σου ανετα. (DRGs)
  11. ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ V-SYNTH GT.Mηπως κανενας ρε παιδια το ξερει το οργανο?Δεν μπορω να φορτωσω δειγματα απο USB.Και γενικα μου φαινεται πολυ δυσχρηστο το οργανο.Ειναι ετσι η εγω ειμαι τελοιος μπουφος? (DRGs).
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου