Προς το περιεχόμενο

Rockfeller

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    27
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Rockfeller

  1. Σ' ευχαριστω που με επανεφερες στην ταξη φιλε μου. Ειλικρινα ζηλευω την εξυπναδα που εμπνευστηκε ενα τετοιο σχολιο σαν το δικο σου. Πρεπει να μπει σαν παραδειγμα εμπνευσμενης στιγμης. (τετοια λες βρε μουλικο στα κοριτσακια και πεφτουνε με τη μια ε? ;D)
  2. Η αληθεια ειναι παντως οτι και στα πανεπιστημια δε λενε παντα την αληθεια, εξαρταται παντα απο το συμφερον και το σκοπο που εξυπηρετει ο καθενας. Το οτι στο ειπε το πανεπιστημιο δε σημαινει οτι ειναι και 100% αληθες γιατι στο ονομα του ακαδημαισμου εχουν γινει και πολλα "εγκληματα" (βλ. ιατρικη) sorry, offtopic αλλα θα εσκαγα αν δεν το ελεγα...
  3. Αφηρημενη Ξ-αφηρημενη, προκειται για κατι που εχει βιωσει ο καθε μουσικος με το δικο του τροπο. Το προβλημα αρχιζει οταν βαζεις τα πρεπει στην ιστορια (πχ περιπατος στη φυση, ταξιδια, ναρκωτικα, γυναικες) και μπουρδουκλωνεσαι μετα γιατι δε σου ηρθε το χιτ ::) Δεν υπαρχει καμια συνταγη ουτε κανενα δεκανικι για την εμπευση και καλο ειναι να μην αισθανεται καποιος ενοχες η αγχος οταν δεν του βγαινει, απλα μην το ζοριζεις βρε αδερφε και ασχολησου με κατι αλλο μεχρι να σου ξαναρθει(η εμπνευση...) Και ειναι σιγουρο οτι θα σου ξαναρθει... Ειχαμε την ιδια κουβεντα περι εμπνευσης προχτες και θυμηθηκαμε ενα παλιο γνωστο που ειχε πεσει για ενα διαστημα στην ηρωινη για να βρει την εμπευση (ευτυχως ξεμπλεξε),ο Leonard Cohen μαλωνε με την γυναικα του επειδη καπνιζε μαριχουανα για να του "ερθει", ενας αλλος κλεινοτανε με καφε και τσιγαρο για μερες στο studio και τα παραδειγματα τελος δεν εχουν. Το συμπερασμα ειναι οτι απ' τους παραπανω, ο Leonard Cohen σαν να ηταν καπως πιο ταλαντουχος και δουλευταρας...
  4. art tube mp , τα κανει ολα και συμφερει! http://www.thomann.de/gr/art_tube_mp.htm απλα, το προβλημα ειναι οτι η soundblaster δεν εχει balanced inputs για DI,οποτε δεν εχεις να κερδισεις κατι αν δεν αλλαξεις audio interface!
  5. Μαλλον δεν ηταν σφραγισμενο απο την εταιρεια...αλλα απο τον Αντωνακη τον τζαναμπετη. Πανε και βρες τα μαζι του, αν και πιστευω οτι μπορεις να βρεις τα factory patches και να τα ξαναπερασεις. Παντως εχουν πλακα οι λαικοι! Solo volanis,pipilaris,:D
  6. Η μπορεις με αυτα τα λεφτα (και κατι ψιλα για midi controller) να παρεις το evolver του Dave Smith. Μακραν το καλυτερο αναλογικο στα λεφτα του και με πανεξυπνο σχεδιασμο. Απο τοτε που το πηρα, ο ηχος του virus μου φαινεται λιγος.... (λεμε τωρα)
  7. Για την ιστορια, το κινημα electro-break dance ξεκινησε τη δεκαετια 80 απο τη Νεα Υορκη με πρωτεργατη τον Africa baambata(βλ. και το planet rock) οπως επισης ενα κομματι σταθμος της electro σκηνης ηταν και το rock it του Hancock. Το electro - funk -breakdance κινημα ειναι διαφορετικη ιστορια απο το σημερινο electro - clash - punk η οπως -αλλιως -θελετε - να - λεγεται, αλλα στο κατω κατω το μπερδεμα με τις πολλες ταμπελες στη μουσικη το δημιουργησαν οι δισκογραφικες, για να κατατασουν ευκολοτερα τις ολοενα αυξανομενες προσμιξεις μουσικων ειδων και να ψαρωνει και ο πελατης με το περιτυλιγμα. Ειναι βεβαια κι ενας διασκεδαστικος λογος για συζητηση, πχ τι μουσικη παιζουν οι future sound of london; μην ειναι electroambient cuber punk ;D Μην ειν' οι καμποι ,τα βουνα...
  8. Εαν το κανει και με τη μπαταρια τοτε ειναι κατι αλλο, αλλα για να σιγουρευτεις πρεπει να κοιταξεις απο τα καλωδια και προς τα πισω. Τα παντα μπορει να παιζουν.Τι εννοεις οταν λες παρασιτα?
  9. Ειναι γνωστο προβλημα και συμβαινει με ολα σχεδον τα λαπτοπ που δεν εχουν σωστη γειωση στο τροφοδοτικο . Δοκιμασε να βγαλεις το τροφοδοτικο για να δουλεψει απο τη μπαταρια και να δεις εαν συνεχιζεται. Το προβλημα λυνεται μονο εαν συνδεσεις την καρτα ηχου με balεanced (τα λεγομενα στερεο jack ή trs) καλωδια σε balanced φυσικα εισοδο κονσολας η μονιτορ.
  10. Rockfeller

    REAKTOR X-Y

    Παντως απ' οτι φαινεται εσυ φιλε ξερεις πολλα. Μου κανει εντυπωση που ασχολεισαι με εναν ασχετο... Και πανω απ' ολα σου βγαζω το καπελο στα συμπερασματα και τις προβλεψεις σου.
  11. Αν ποτε στερησεις απ' τον Ελληνα το δικαιωμα να τρωγεται με τα ρουχα του , ειναι σα να του στερεις το δικαιωμα να αναπνεει. Αφου ρε μπαγασηδες σας "φτιαχνει" ο καυγας, γιατι πατε να τον αφορισετε? Ακομα κι αυτο το thread αυτοαναιρειται απο τον τιτλο του και μονο. Μολις διαβαζεις την πρωτη λεξη αρχιζει να σφυριζει το feedback.... Καλη διασκεδαση συμπατριωτες! ;D
  12. Ετσι ειναι , οπως τα λες φιλε, ρωτησα και τον πληκτρα του Γονιδη,μου ειπε για να μην κουβαλαει ολα τα πληκτρα του μαζι τα κανει μουλτισαμπλε και τα περναει στον Τριτωνα τον μεγα. Μια σοβαρη ερωτηση μπαι δε γουει, γιατι στο 99.99 των ορχεστρων εν ελλαδι βλεπεις Τριτωνες ? Ειναι μηπως γιατι φορτωνει την κασετα με τα αραβικα του κολλητου?
  13. Katarxas to filaraki soy na to peis oti einai asxeto, to ei ar pi 2600 einai mana gia panigiria , exei kai megala andrika moria na kathontai oi theies epanw kai extra mantiles ama piasoyne oi megales oi klapses. Allh fora na rotate ki mena giati KAI 3erw apo analogika KAI paizw gia ta panygyria kai panw ap ola eimai ELLHNARA!!!!
  14. +1 , μαζι με infowar, αληθεια πως τη βλεπετε την περιπτωση του σκαι;Ανεξαρτητος "προοδευτικος" σταθμος και καλα, αλλα βγαζει το λαδι στους εργαζομενους του. Παρολ' αυτα πιστεω οτι ειναι απο τους λιγοτερο σαπιους οσον αφορα τις εκπομπες του, βλεπεις και κατι της προκοπης που και που..
  15. Περα απο το τι ειναι ελληνικο, το θεμα μπορει να διατυπωθει πιο γενικα:Μουσικη, υπαρχει αραγε; Και αν υπαρχει, που τη βρισκετε να τη βρω κι εγω.
  16. Δοκιμασε το sounddiver της emagic. Απ' οτι θυμαμαι, ειχα κανει καμποσα .syx μετατροπη μ' αυτο.
  17. Απο περιεργεια, το χεις τσεκαρει το wave? Εχω μεινει και λιγο πισω και δεν ξερω αν εχει βγει κανονικα στην αγορα. Γραψε καμια αποψη αν δεν βαριεσαι... Δυστυχως δεν το εχω τσεκαρει, λες να υπαρχει δηλαδη κανα demo εδω Θεσσαλονικη(ωραιο ανεκδοτο ε;) [flash=200,200] Τι θα καναμε χωρις το youtube εμεις εδω στα χωρια....
  18. Το ΤΙ desktop δεν εχει την παραμικρη διαφορα σε δυνατοτητες απο το polar η το keyboard,η μονη διαφορα ειναι στο κλαβιε και στην εμφανιση. Παντως τσεκαρε και τη σελιδα της access, απο τοτε που το αγορασα εχουν κανει συνολικα 3 major updates που ουσιαστικα ηταν σα να μου χαρισαν ενα synth ακομα... Αντικειμενικα απο αποψη "ιπποδυναμης" και ευελιξιας το TI υπερτερει κατα πολυ του nord wave. Απο κει και περα ειναι και το προσωπικο γουστο, αλλα για το ειδος της μουσικης σου το ΤΙ μαλλον θα σε βολεψει περισσοτερο...
  19. Απιστευτος!! ;D ;D ;D Αθανατο Ελληνικο Δαιμονιο θριαμβευσες γι' ακομα μια φορα! Μ' αυτο που απορω περισσοτερο ειναι πως εστησε ολοκληρο site για την κομπινα με συμβουλες και π@@ιες! Χαρα στο κουραγιο του ;D ;D ;D edit, εχει και λινκ στα site των κατασκευαστων, αλλα το καλυτερο ειναι που εχει λινκ μια μπαντα με φωτο και στοιχεια!!Μαλλον μυριζομαι εναν απ' αυτους ::) Ο αθεοφοβος!!!
  20. Και συνεχιζοντας τις ερωτησεις ,τι ειναι αμερικανικη μουσικη ; Ακομα και με την παραδοση να το ψαξεις, η μουσικη αλληλοεπηρεαζεται πολυ περισσοτερο απ' τη γλωσσα μιας και γινεται κατανοητη από τον καθενα. Οποτε τετοιες ερωτησεις μαλλον καταδικαζονται σε βραχυκυλωμα μιας και κανενας δεν μπορει να βαλει "προστατευομενη ονομασια προελευσης" σε εργα τεχνης, μπορεις να πεις οτι μονο ο Μπαχ ητανε μπαροκ αφου ητανε και ο Βιβαλντι, το οποιο μπαροκ ηταν εξελιξη αλλου ρευματος κλπ; Αν παλι η ερωτηση αναφερεται στην κριση ταυτοτητας που υπαρχει στην τεχνη ειδικα στην εμπορευσιμη (ελληνικης προελευσης και μη), τοτε μπορω να απαντησω πως μαλλον ειμαστε στην εποχη που δεν υπαρχουν "ρευματα" μουσικης που να δειχνουν μια εξελιξη στην ιδια την τεχνη οπως σε αλλες εποχες, η όποια εξελιξη συνανταται μονο στα μεσα παραγωγης και αναπαραγωγης της μουσικης και αντιστοιχα στον τροπο που την εμπορευομαστε. Ειμαι πολυ περιεργος να μαθω καποιο μαζικο μουσικο κινημα απο το 2000 και μετα.
  21. Δεν ειπα φιλτατε να γκρινιαξουμε,εχει μπολικα threads γι αυτο. Ισα ισα το αντιθετο περιμενω. Θελω να δω κατι θετικο απο μια συζητηση!
  22. Θα ηθελα την αποψη σας, τελικα συνεισφερεις σε τιποτα γκρινιαζοντας για μια κατασταση δεδομενη,(για την ελληνικη μουσικη σκηνη επι του παροντος) η τελικα πρεπει να κανεις αυτο που αφορα μονο εσενα, οσο το δυνατον καλυτερα;
  23. Ακομα και στο ραδιοφωνο πλεον η αγορα περιοριστηκε λογω αυτοματισμων. Ετσι μειναν μονο τα ειδησεογραφικα-αθλητικα που απασχολουν ηχοληπτες, αντε και λιγα "σοβαρα" μουσικα ραδιοφωνα. Οσο για τα P.A ,ειναι πολυ κλειστος χωρος που απαιτει χρονια κουβαλημα και ιδρωτα για να φτασεις καποτε στην κονσολα γιατι αυτο παθανε και αυτοι που χειριζονται τωρα τις κονσολες, οσο για τα studios εκει ειναι και θεμα τυχης -γνωριμιων αν θα σε προτιμησουνε γιατι παντα η εμπειρια μετραει! Που θα τη βρεις την εμπειρια τωρα ειναι δικο σου θεμα , μ' αυτα τα δεδομενα μπορεις να δουλεψεις σκληρα στο δικο σου home studio και να κανεις αρκετα θεληματα-αγγαρειες ως επι το πλειστον τζαμπα για να μπεις στο παιχνιδι. Συμπερασμα, θελει αρκετη τρελλα-μερακι για να φτασεις σε καποιο σημειο και φυσικα γνωριζεις τη μουσικη βιοτεχνια της χωρας μας οποτε μην περιμενεις να συνεργαστεις με τιποτα σοβαρες προσωπικοτητες, λιγες ειναι οι εξαιρεσεις και ακομα αυτοι που αυτοαποκαλουνται επαγγελματιες ειναι στην πλειοψηφια ημιμαθεις με το κυριο χαρακτηριστικο της φυλης :τα ξερω ολα, ποιος εισαι εσυ μικρε , τι ηρθες να κανεις εδω, θα μου φας τη δουλεια κτλ. Αυτη τη στιγμη παντος μπορω να δηλωσω ευχαριστημενος με το επαγγελμα μου και τους συνεργατες μου,πραγμα που μου πηρε πολλα χρονια για να το πω.... ;)
  24. Εχουν κυκλοφορησει official εδω και κανα μηνα αλλα φοβαμαι να τους βαλω, οι φιλοι μας οι αγγλοι λενε if it ain't broke don't fix it. Αλλα επειδη κατι ψιλοκουλα μου κανει παντα με τον μυδια πλεηερ και το κιουμπεις εχω μια περιεργεια να δω πως ειναι. Αν και ψυλλιαζομαι οτι το προβλημα το δημιουργει ο μυδια πλεηερ και οχι η emu. Για την ιστορια εχω emu 1820m σε gigabyte p35-ds3 και μια uad . Αν καποιος με παρομοιο set -up ειχε επιτυχια τον παρακαλω πολυ να μας το πει.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου