Προς το περιεχόμενο

jddoctor

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή jddoctor

0

Φήμη

  1. jddoctor

    Stella by starlight

    Η προσπάθειά σου και η μελέτη σου φαίνονται άμεσα από το αποτέλεσμα - για μένα, δείχνεις δυναμική να παίξεις ακόμα καλύτερα από το ήδη πολύ καλό σου παίξιμο, γι αυτό πήρα το θάρρος να κάνω τα σχόλια που έκανα (παίζει να ήταν και το πρώτο μου post, πέρα από κάτι αγγελίες). Περιμένω (όπως και πολλοί άλλοι απ ό,τι φαίνεται!) νέα ηχογράφησή σου!
  2. jddoctor

    Stella by starlight

    Γειά χαρά σε όλους! Gianniss, το παίξιμό σου είναι πολύ ωραίο, δείχνεις ότι θες να δίνεις βάση στην μελωδικότητα αυτών που παίζεις. Επίσης, μου άρεσε το ότι προσπαθούσες (και πετύχαινες) να κρατάς ένα συγκεκριμένο pattern μέσα από τις αλλαγές των ακόρντων. Και εφόσον αυτά που παίζεις είναι αυτοσχεδιαστικά, δείχνεις ότι κινείσαι προς τη σωστή (για μένα) κατεύθυνση από πλευράς μελέτης, μπράβο! Αν θα δεχόσουν μερικές προτάσεις που υπάρχει πιθανότητα να φανούν χρήσιμες, θα σου έλεγα ότι στα δικά μου αυτιά, ακούγεσαι κάπως... "προσεκτικός". Δλδ, "κουμπωμένος", χωρίς θάρρος. Λόγω αυτού, νομίζω ότι περιορίζεις τις εκφραστικές σου δυνατότητες. Για μένα, ο πιο αποδοτικός τρόπος να αποκτήσει κανείς θάρρος στο παίξιμό του (= να καταλάβει όσο καλύτερα μπορεί την αρμονία του κομματιού) είναι να απομονώσει το κάθε ακόρντο, και να δουλέψει όσο περισσότερο μπορεί τις κατάλληλες κλίμακες πάνω από κάθε ένα ξεχωριστά, πριν προσπαθήσει να παίξει το σύνολο του κομματιού. Πιστεύω ότι με το να μάθει κανείς να παίζει πολλά και όμορφα πράγματα πάνω από μεμονωμένα ακόρντα, έχει ήδη μελετήσει το μεγαλύτερο μέρος αυτών που απαιτούνται για να παίξει όμορφα πάνω από changes. Καλή συνέχεια στη μελέτη σου, και συνέχισε να ανεβάζεις όμορφα πράγματα να ακούμε!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου