Προς το περιεχόμενο

kokonut0

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από kokonut0

  1. Δυστυχως δεν βγαζω ακρη με τον τυπο που εχει το online store.Του εχω στειλει κανα πενταρι mail ρωτωντας τον αν προκειται να το στειλει με EMS για να μην παρω τον ενισχυτη στα χερια μου μετα απο κανα τριμηνο,αλλα μου απανταει αλλα αντι αλλων.Σε περιπτωση που ρωτησει για EMS Ground η Air mail τι του λεω?
  2. Παιδια ευχαριστω για τις γρηγορες οσο και αναλυτικες απαντησεις.Σημερα η αυριο θα κανω την παραγγελια και μετα ξεκιναω τις...προσευχες 8)
  3. Καλησπερα παλικαροι και καλως σας βρηκα.Ειμαι νεο μελος αν και παρακουθω εδω και καιρο το forum.Εχω μαζεψει λοιπον ενα μπογιοκο στην ακρη και λεω να το επενδυσω 8).Μετα απο πολυ ψαξιμο στο τι θα ηταν αυτο που θα με καλυπτε περισσοτερο(δεδομενου οτι ο ενισχυτης ειναι για το σπιτι και για recording)κατεληξα στον VICTORIA 5112.Δυστυχως στην ελλαδα δεν τον βρισκεις οποτε θα αναγκαστω να παραγγειλω απο online store του e-bay.H τιμη του ειναι στα 950 δολλαρια.Τους εστειλα ενα mail και μου ειπαν οτι μπορουν να το στειλουν και με USPS και οτι το κοστος γι'αυτο ειναι 125$.Αρα μεχρι στιγμης εχουμε συνολο 1075$.Τι αλλα εξοδα να περιμενω απο τελωνεια,φορους και λοιπες καρμανιολες..?Επισης επειδη μιλαμε για μεγαλο ποσο και για ενισχυτη πως γινεται να ασφαλισω το μηχανημα για τυχον φθορες κατα την μεταφορα?Καθε βοηθεια δεκτη παιδια :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου