Προς το περιεχόμενο

distortion

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    429
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από distortion

  1. distortion

    Sparila Track

    'Eνα δίλεπτο take πάνω σ' ένα backing track. Sparila_Track.mp3
  2. Απολαυστικό,μπράβο Γιώργο!
  3. distortion

    Smooth'n'Groovy BT impro

    Ωραίος όπως πάντα! Η "πλάκα" με τον Longshadow είναι πως σε real time συνθήκες μπάντας είναι ακόμα καλύτερος. :D
  4. Του δείχνεις αφτό και του επισημαίνεις πόσο χάλια ήχο έχουν τα φθηνά όργανα.
  5. Τ ακσύλα παίζουν ρόλο,γενικώς. Το ταίριασμα τους παίζει ρόλο σημαντικότατο. Όχι τόσο αν είναι ακριβά,φθηνά,επώνυμα ή μι (καντίνι). :P Αν υπάρχει καλή "συχνοτική" σχέση το αποτέλεσμα είναι καλό.
  6. distortion

    Κωστής Παλαμάς (cover)

    Ενδιαφέρον,έχει!
  7. Η Ana η Popovic έχει,συνήθως,πολύ καλούς μουσικούς που την πλαισιώνουν. Καλά παίζει κι ίδια.. Όμως το "gomina that plays the blues" κόνσεπτ που πλασάρει είναι για κλαύματα..
  8. Ο Kerry Ray King..αλλά δεν γράφει σ΄αυτό το Forum. :'(
  9. Ένας από τους αγαπημένους μου "bedroom players" σ΄ένα Πρωταπριλιάτικο take.
  10. Τα "κενά" αν ξέρεις να τα διαχειριστείς είναι τα μισά λεφτά (στο όποιο νόμισμα).
  11. Θα ήθελα να εφχαριστήσω πολύ όσους και όσες με ψηφίσουν αν θελήσω να δηλώσω συμμετοχή σ' αυτί την εξαιρετικά σπουδαία καλλιτεχνική αναμέτρηση. Πολλά μπράβο στην διοργανώτρια αρχή και σ' όλους εσάς,καπνίζοντες και μη!
  12. Καλησπέρα και σόρυ για την ασάφεια μου. Γράφοντας "Call at a less" κάτω από την παράθεση του φίλου Longshadow ήθελα να πω "καλά τα λες". :)
  13. distortion

    george avramidis shadowman

    Ωραίο! :) (Μου ήρθε Fela στον λογισμό).
  14. Πιροσκί με πατάτες Βάζουμε σε αντικολλητική κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια. Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις πατάμε με το πηρούνι και τις βάζουμε στην κατσαρόλα να σοταριστούν και να ενσωματωθούν με τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε το μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, αφήνουμε να κρυώσει το μείγμα, γεμίζουμε τα πιροσκί. Και τα τηγανίζουμε. Συστατικά 1 ½ κιλό βρασμένες πατάτες 3 κρεμμύδια τριμμένα στον τρίφτη 1 φλυτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό αλάτι-πιπέρι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου