Προς το περιεχόμενο

Vamp_Red

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    33
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Vamp_Red

  1. Τα monitor στην κονσολα τα βαζεις στο Stereo Out ενω στην καρτα ηχου εκει που βαζεις τα ηχεια, στα 5.1 ο κατασκευαστης σου λεει ποια εξοδος ειναι η stereo out. Εγω παντως στην θεση σου θα τα πουλαγα και τα δυο και θα ψωνιζα μια καλη καρτα ηχου με καλους προενησχυτες θα εβαζα πανω και ενα ζευγαρι monitors και μια χαρα η δουλεια. Εσυ αποφασιζεις. cya!!
  2. Φιλος συμφωνω μαζι σου σχετικα με το ραπ, αλλα δεν θα ηταν καλο να φτιαξει το παιδι τις μουσικες του με μια (οχι τελεια) καλη και σωστη ποιοτητα ? κυκλοφωρουν mix tapes απο μεγαλα συγκροτηματα πχ και δεν καταλαβαινεις τι λενε γιατι φυσανε τα παντα. Man εμπνευση να εχεις εσυ και ολα τα αλλα λυνονται. Ετσι κι αλλιως κανεις δεν ξεκινησε σε studio, ολοι στο δωματιο μας με απλα και φτηνα μηχανιματα για να γουσταρουμε. * Phantom Power ειναι η ταση τροφοδωσιας (48V) ενως πυκνοτικου μικροφωνου γιατι χωρις ταση δεν λειτουργουν, αντιθετα με τα δυναμικα δεν χρειαζεσαι κατι τετοιο. Το εχουν ενσωματομενο καποιες κονσολες ακομα και καρτες ηχου αλλιως το αγοραζεις extra.
  3. Man εγω σου προτεινω να ψωνισεις ενα Shure SM58 να κανεις μια αρχη καλη και να το παιρνεις και στα live σου και στην συνεχεια αφου μαθεις κατι παραπανω (σε σχεση με τα οπτικοακουστικα συστηματα) προχωρα σε αγορα ενως πυκνωτικου ετσι ωστε να εχεις μια καλητερη ποιοτητα στα demo σου. Το οτι τα πυκνωτικα ειναι ποιο ευαισθητα και πιανουν και το πεταγμα της μυγας, δεν συμαινει οτι ειναι και καταληλλο για την δουλεια σου γιατι θελουν το καταλληλο στησιμο (χωρο, μηχανιματα) εστω και για home studio. Παντως για τσεκαρε κανα post με σχετικα θεματα recording κτλπ. το Shure ειναι πολυ καλο και πιστευω οτι θα μεινεις ευχαριστημενος. Υ.Γ. ελπιζω να ξερεις τι ειναι το Phantom Power (δεν το λεω ειρωνικα, απλα πρεπει να ασχολιθεις λιγο με τις συσκευες που θα χρησιμοποιησεις και να μαθεις σε γενικες γραμμες τον τροπο λειτουργεια τους, πριν προχωρησεις στο οτιδηποτε) cya!!
  4. Οχι φιλε μου, παιζει ρολο ο τροπος συνδεσμολογιας των 2 αυτων tranzistor. Το αλλο ισως να μην εχει τον ιδιο κωδικο πανω του αλλα να συνδεονται ζευγαρι ωστε να βγαλουν αυτα τα 30W. Το ιδιο είναι? Παντως σου ειπα ποιος ειναι ο πιθανος ενυσχιτης ο οποιος εχει αυτο το κυκλωμα και βγαζει 30W.
  5. http://www.youtube.com/watch?v=r6PAonaP194&hl=en&fs=1&rel=0&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f&border=1 auto einai clip
  6. Αν του κανεις επανεκινηση( menu+ o) και σου κανει τα ιδια τοτε θελει αλλαγη μπαταριας. τιμες δεν ξερω να σου πω. αν εχεις ορεξη και θες μπορεις να την αλλαξεις μονος σου, αλλιως μπορεις να το στειλεις στο service της Rainbow και θα ειναι τζαμι το μηχανηματακι σου. cya!!
  7. Με τα λιγα που ξερω νομιζω οτι ειναι ενα Transistor NPN το οποιο χρισημοποιειται στον Drive CD300B ο οποιος ειναι 30 watt. Δεν παιρνω και ορκο :P :P :P Μην ρωτησεις τι ειναι το NPN πιστευω οτι ειναι περιτο αν δεν σε ενδιαφερει η κατασκευη και ο σχεδιασμος. cya!! ;D
  8. Γεια σου φιλος, μπορεις να γινεις λιγο συγκεκριμενος ? Για τι χρηση το θες (φωνη, ενισχυτη κτλπ)? Παντως καλο θα ηταν να εχεις και αλλα λεφτα πιστευω αν θες κατι καλο και οχι κατι τελευταιο. Επισης πιστευω οτι ηδη ξερεις οτι χρειαζεται fantom power για να τροφοδοτηθει ενα τετοιο μικροφωνο ετσι ?
  9. Δεν πειραζει δεκτο :) Το ονομα μου παντως εχει 3 ηττα και μου πηρε καιρο να το μαθω χαχα
  10. Ρε παιδια, ωραια τα χρωματακια που εχουν τα οργανακια μας, αλλα πως γινονται ? Τι χρώματα χρησιμοποιουνται? Το βερνικι ειναι ειδικο για αντιξοες συνθηκες (συρσιμο χεριων κτλπ)? Πρεπει να ξερουμε κατι ιδιαιτερο για να πριν αρχισουμε να βαφουμε ? Ξυλουργοι-Τεχνιτες Οργανων θελω τα φωτα σας (και πιστευω οτι οχι μονο εγω)
  11. sorry παησα ενα πληκτρο παραπανω και δεν το προσεξα φιλε ηθελα να πω :)
  12. φιλες μου ευχαριστω :) οπως και τα αλλα παιδια :) μια χαρα ειναι οι τιτλοι , τα παιδια προσφερθηκαν να βαλουν videos ευχαριστω για τον χρονο σας :)
  13. πιστευω οτι καταλαβα :) νομιζω :) πολυ καλη δουλεια παντως
  14. τελεια :) μακαρι να ειχα και τα λεφτα για κατι τετοιο. σχεδιο και ιδεες εχω αλλα χωρις λεφτα ουτε να κλασεις δεν μπορεις. :'( και εχω φτιαξει ενα τελειο σχεδιακι. Να σε ρωτησω, το σχεδιο τυπονεται στο ξυλο (μην γελατε ισως να γινεται) ή κανεις αερογραφια ?
  15. Σε μπασακι θα κυκλοφορισει τιποτα ? Σκεφτεσαι κατι ή θα μεινεις στις κυθαρες ?
  16. παιδια ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση :) ειναι ολα τελεια , περιμενω και αλλα :)
  17. εγω ακουω την καρδια μου με το Shure SM58S και εχει φαση , εινα εμπειρια. οπως σου προτεινε και ο boody , ψαξε να βρεις μικροφωνο πλακετας το οποιο και μικρο ειναι για την δουλεια σου και φτηνο και δεν θελει τρελες γνωσεις και εργαλεια για την τοποθετηση, μονο να μην ξεχασεις να βαλεις και εναν προενισχυτη (οι ενισχυτες ειναι το παν και στα οπτικουακουστικα και στα ιατρικα) αν εχεις ιδεα σχεδιαζεις μονος σου εναν με τρανζιστορ, αν δεν εχεις τσεκαρε την Smart Kit ή καποια παρομια εταιρια που θα σου τον δινει ετοιμο (πλακετα, στοιχεια ακομα και κολληση) και συ απλα κανε τις κολλησεις. ευτυχως που δεν εχεις να φτιαξεις ηλεκτροκαρδιογραφο (ΗΚΓ) :P :P με μια σωστη (καλη) ενισχυση παντως θα ακουσεις τα παντα (δοκιμασμενο)
  18. μηπως να βαλεις φιλος ενα προενισχυτη ? λογικα εσυ εφτιαξες εναν ενισχυτη ισχυος, οποτε φτιαξε και εναν κυκλωμα προενισχυτη και θα εισαι οκ πιστευω κατα την ταπεινη μου γνωμη. απο κει και περα , αν εχεις ορεξη μπορεις να σχεδιασεις και ενα EQ η οτιδηποτε αλλο θες να βαλεις. κατι σε μπασακι εχουμε ? ασχοληθηκε κανεις με ενισχυτη μπασου ή εχει κανενα σχεδιο?
  19. παιδες οπως ειπαν και ξαναπαν ποιο πανω , οι τριχες παντα πεφτουν, απλα στο μακρυ μαλλι φενετε εντονα γιατι οι τριχες που πεφτουν μενουν μπλεγμενες στο κεφαλι μεχρι να τις χτενισουμε :) (πρωην μαλλιαγκουρας και γω) να ξερετε οτι και το αγχος κανει την τριχα να πεφτει (μερικοι καραφλιαζουν γιατι αγχωθηκαν γι' αυτο το λογο, ακουγεται γελοιο αλλα συμβαινει) καλο ειναι να τα προσεχετε, να χρισιμοποιητε φυτικα προιοντα, να αλλαζεται συχνα σαμπουαν για να μην το συνηθιζει το κεφαλι και να λουζεστε που και που γιατι υπαρχουν και τετοια προβληματα :P οπως επισης θα πρεπει να αποφευγετε το καθημερινο λουσιμο. Αυτα
  20. Εγω δεν το διαλεξα :) αυτο με διαλεξε και γω το εκανα σταμπα 8)
  21. Γεια σας παιδες, θελω να μου προτεινετε τις ποιο ερωτιαρικες και αγαπησιαρικες μπαλαντες που κανουν τον κοσμο να δακρυζει (δεν θελω να κλαψω, απλα μου αρεσουν ;D) δεκτες με λογια και χωρις (blues) με πιανα σαξοφωνα και διαφορα τετοια. δεν θελω τις μεταλαδικες και γενικα rock μπαλαντες ;D ευχαριστω
  22. Συμφωνω και γω παιδια, γιατι απο αυτο το προγραμμα και περα παυει η μουσικη να ειναι τεχνη διοτι το προγραμμα παιρνει την ιδιοτητα του καλλητεχνη και η τεχνες γενικα εχουν ενα βαθυτερο νοημα, πολλες φορες δεν μετραει μονο το αποτελεσμα αλλα και η δουλεια!!! :) το video ειναι σκετο telemarketing χαχα λες και πουλανε αποχυμοτη
  23. εφοσον δεν εχει βγει στην αγορα και δεν μπορουμε να το βρουμε ,πως εσυ ασχοληθηκες με το MySong :) αυτο δεν καταλαβα. ξερουμε αν ειναι μονο για PC ή θα βγει και για Mac ?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου