Προς το περιεχόμενο

radiator

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    186
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από radiator

  1. Ειναι μια κιθαρα με ασχημο ηχο (ειδικα για το συγκεκριμενο κομματι) sorry sf! Τωρα ζητας να μαντεψουμε ,απο μια ηχογραφηση ποια ειναι! Δυσκολο! Αν θα ελεγα κατι , θα συμφωνουσα με τον yann(νομιζω) Δεν ειναι ξυλο! Μια steinberger ισως?
  2. Σε οποιο μαγαζι με ηλεκτρονικα ειδη στο κεντρο της πολης σου, η στον ηλεκτρονικο της γειτονιας σου
  3. Χωρις να διαφωνω ουσιαστικα με τους προλαλησαντες, ειμαι της αποψης οτι η(καθε) κιθαρα αποτελει εμπνευση για τον κιθαριστα ,με αποτελεσμα τουλαχιστον αισθητικα να επηρεαζει το παιξιμο του!
  4. γιατι το λες αυτο? δεν εχω τιποτα μαζι σου! :)(ουτε με κανεναν αλλο) ακαδημαικα μιλησα ο καημενος! ;D
  5. Γαιδουρια!!! θα επρεπε να μπαινει και το αναλογο εικονιδιο στο προφιλ τους!!! ;D
  6. Οντως γαμ*** τους ηχους! η tele δεν με πειραζει αν ειναι λιγο ξεκουρδιστη! Δωσε λιγη προσοχη στο δεξι σου ομως!!!... τετοια ομορφα riffs που παιζεις !!! ;) ΥΓ. εχω ακουσει κι αλλα κλιπακια σου και γι'αυτο το λεω! ... :( πραγματικα φιλικα και συναδελφικα :)
  7. To Small Fry της Barber! O Barber ,ισχυριζεται οτι σε καποια ρυθμιση δινει ηχο dumble! Υπαρχει στην Αθηνα να το δοκιμασεις σε μαγαζι του κεντρου. Εγω το εχω το πεταλι και το χρησιμοποιω, σε αλλη ρυθμιση ομως. Υπαρχουν video στο youtube σχετικα με το small fry και τον ηχο dumble. Γενικως ειναι ενα αρκετα ψαγμενο και ιδιεταιρο πεταλι που προσωπικα μ'αρεσει και το χρησιμοποιω.
  8. Εγω θα σου προτεινω το MI Audio blues pro. Κατα τη γνωμη μου καταπληκτικο overdrive και σχετικα φτηνο! Καμμια σχεση με tubescreamer (ειναι λιγο πιο κομπρεσαρισμενο, με ογκο στα μπασομεσαια) Δουλευει καλα με κομπρεσορα και booster και συνεργαζεται τελεια με μονοπηνιους (αλλα και με διπλους) . Εγω το λατρευω! Ακουσε το πριν αποφασισεις!
  9. :D Μελαγχολικο ισως! Θλιβερο γιατι?
  10. Κανει και το ...Vitam! για ωρα αναγκης! ;D (πλακα πλακα το ειχα δοκιμασει παλια και δουλευει θαυμασια!)
  11. Το wah δεν μπαινει στο loop! Κανενα envelope (phaser κλπ) δεν μπαινει στο loop! Ολα αμεσως μετα την κιθαρα μπροστα απ'τον ενισχυτη.
  12. Καλα εισαι! Να προσεχετε μονο απο που ...φυσαει! ;D
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου