Προς το περιεχόμενο

pantelis51

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    84
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή pantelis51

0

Φήμη

  1. Τα πράγματα είναι απλά: Στη θυρίδα σου θα βρεις ένα πράσινο χαρτάκι με το οποίο θα παραλάβεις το δέμα σου από την αποθήκη του ΕΛΤΑ. Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση επί χρόνια αυτό γινότανε.
  2. Συγνώμη, αλλά γιατί να έχει μεγαλύτερη αξία για τα ΜΜΕ το κάθε μπάζο που το παίζει τραγουδίστρια από το να ενημερωνόμαστε για κάτι τέτοια χαράτσια;
  3. Παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω πως όλοι αυτοί οι κωλονόμοι έρχονται σε ισχύ χωρίς να ενημερωνόμαστε για το παραμικρό!!! Μας έχουνε μαμήσει από παντού και πάνω στην υποτιθέμενη "οικονομική κρίση" (λες και λίγη είχαμε από αυτήν) όπου αξία έχουνε μόνο οι γαμωτράπεζες και βρίσκονται ως δια μαγείας από το πουθενά ΔΙΣ ευρώ για αυτούς... Εμένα μου στείλανε δωρεάν από μια εταιρεία ηλεκτρονικών ένα δεματάκι με εξαρτήματα που έγραφε επάνω 10$ και ζήτησαν 3 ευρώ στο ταχυδρομείο!!! Αν είναι ποτέ δυνατόν! Στις επόμενες εκλογές μη διανοηθεί κανείς σας να ψηφήσει!
  4. ΜΟΥΦΑ τα "vista drivers". Δεν κάνουνε απολύτως τίποτα!!!!! Πάω για αλλαγή.
  5. Θα το δοκιμάσω και θα σας γράψω. Όπως και να 'χει όφειλε να βάλει ένα μικρό χαρτάκι στα ελληνικά ή ένα αυτοκόλλητο που να γράφει "Για windows vista μπείστε στο www.tascam.de" ....
  6. DRIVERS ΓΙΑ VISTA VER 1.1: http://www.tascam.de/en/index.html Το tascam.com ΔΕΝ είναι ενημερωμένο. Άρα καλά έγραφε η Elina στο βιβλιαράκι. Θα το δοκιμάσω το βράδυ να σας πω αν λειτουργεί όπως πρέπει.
  7. Πάντα κατεβάζω manual πριν την αγορά και δεν είδα πουθενά να γράφει πως δεν είναι συμβατό με vista. Αντ' αυτού μπήκα και στο επίσημο website να δω αν υπάρχει driver για vista. Συγκεκριμένα διάβασα (υπάρχει ακόμα): 6. Vista Support: (download) Που να φανταστώ ο άνθρωπος πως αν πατούσα πάνω θα μου άνοιγε ένα PDF που θα έγραφε πως τα VISTA δεν υποστηρίζονται! Μ' αρέσει η κάρτα αλλά από τη στιγμή που μου είναι άχρηστη θα την επιστρέψω και θα πάρω κάποια άλλη. Αυτή τη φορά όμως δεν πρόκειται να τη ξαναπατήσω! ::)
  8. Το να βάλω XP στο laptop μου μόνο λύση δεν είναι. Τι να πω. Αύριο θα τηλεφωνήσω στην αντιπροσωπεία. Και το μοναδικό πρόγραμμα που λειτουργεί η ηχογράφηση (κι αυτό στα 44.1 ΚΗΖ) μου κάνει ηχογραφήσεις με "τικ τικ τικ τικ τικ". Άχρηστη κάρτα χωρίς νόημα στα Vista. Ούτε λαλάει ούτε τίποτα... :-X
  9. Την πάτησα ή έπεσα σε ηλίθιους ανθρώπους;;;; Δείτε τι γράφει το Πλαίσιο: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&product=1052470&keyword=fireone ("Λειτουργικό σύστημαMac OS X Windows Vista 32bit Windows XP") Επίσης στο manual της ELINA γράφει "Απαιτήσεις συστήματος windows XP/VISTA" Έλεος δηλαδή! Ούτε καν εγγραφή μπορώ να κάνω στο music creator!!!!!!!
  10. Σήμερα αγόρασα την Tascam fireone όμως έχω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Συγκεκριμένα δεν λειτουργεί ΚΑΘΟΛΟΥ η αναπαραγωγή από την εν λόγω συσκευή δηλαδή δεν ακούγεται καθόλου ήχος χωρίς όμως να μου εμφανίζει κάποιο μήνυμα λάθους . Επίσης όταν ανοίγω το windows media player δείχνει πατημένο το PLAY χωρίς όμως να "ρολάρει" ο δείκτης. Το λειτουργικό μου σύστημα είναι windows vista και η ELINA γράφει και στο manual της και σε διάφορα ελληνικά eshops πως παίζει σε vista.... όμως όταν μπήκα στο www.tascam.com αντί για vista driver έχει ένα PDF που λέει πως οι drivers είναι υποκατασκευή... Ξέρει κανείς τι συμβαίνει; Η ηχογράφηση πάλι λειτουργεί κανονικά.
  11. Κάπου μέσα στο site είχα δει μια διαφήμιση ενός στούντιο που αναλαμβάνει εκφωνήσεις / παραγωγή ραδιοφωνικού σποτ και μάλιστα έδινε τη δυνατότητα πρώτα να το ακούσεις σε ποιότητα lo-fi μέσω διαδικτύου, να ζητήσεις αλλαγές - αν θες - και έπειτα να προχωρήσεις σε αγορά.... Μάλιστα είχε καλές τιμές! Επειδή έχω πρόβλημα με τα μηχανήματα μου και χρειάζομαι όσο το δυνατόν γρηγορότερα κάποιον επαγγελματία - όπως αυτόν που αναφέρω παραπάνω και δεν μπορώ να βρω το site του - να μου ετοιμάσει 5 συγκεκριμένα waves... μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον; Παρακαλώ μόνο μέσω PM για να αποφύγουμε τη μαύρη διαφήμιση. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
  12. Νομίζω πως έχει παρεξηγηθεί λίγο το θέμα εξ' επίτηδες (όπως πάντα δηλαδή) από τα ΜΜΕ. Από ότι διαβάζω στο άρθρο, γράφει: "Οι ιδιοκτήτες θα υποχρεώνονται να διαθέτουν ειδικούς χώρους για τους καπνιστές, πλήρως διαχωρισμένους από τους υπόλοιπους. Όσοι δεν συμμορφώνονται, θα πληρώνουν πρόστιμο 3.000 ευρώ." Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα υπάρχει ότι υπάρχει και τώρα σε πολλά γνωστά καταστήματα που πηγαίνω. Ειδικός χώρος καπνιστών και μη. Α, και όσο αφορά τους μη καπνιστές, ναι, υπάρχουνε και καταστήματα όπου ΔΕΝ επιτρέπεται το κάπνισμα πχ. στα φλο. Και με την ίδια λογική ΑΠΑΙΤΩ την απαγόρευση των αυτοκινήτων ή την αντικατάσταση τους με φωτοβολταικά, των ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ γιατί είναι αποδεδειγμένο πως προκαλεί καρκίνο κλπ κλπ κλπ Δεν νομίζω πως ξαφνικά η πολιτεία σκέφτηκε την υγεία μας... Πλέον με όλα αυτά είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ το τι θέλουνε να κάνουνε.
  13. Τελικά τι έγινε, δεν μας είπατε. Τα παρατήσατε;
  14. pantelis51

    TASCAM FireOne

    Ευχαριστώ για τη πληροφορία. Με μπέρδεψε αυτό το combo, νόμιζα πως είναι αποκλειστικά για μικρόφωνο, στη πρώτη περίπτωση αν το μικρόφωνο σου έχει βύσμα XLR και στη δεύτερη TRS... Οπότε δεν θα έχω πρόβλημα!
  15. pantelis51

    TASCAM FireOne

    Ξέρω πως το θέμα είναι λίγο παλιό αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι για τη συγκεκριμένη κάρτα ήχου: Μπορώ να ηχογραφήσω με τη συγκεκριμένη stereo synthesizer;;; Έχεις στερεοφωνική είσοδο;;
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου