Προς το περιεχόμενο

pbarbalias

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    8
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή pbarbalias

0

Φήμη

  1. Γεια σας, την προηγούμενη εβδομάδα ενώ έπαιζα Live η πεταλιέρα άρχισε να μπαίνει στο κουρδιστήρι και μετά να επανέρχεται στα πετάλια. Έβγαλα το ρεύμα, το ξανάβαλα κ σε 2 λέπτα άρχισε να αναβοσβήνει σαν παλαβή. Την έκλεισα μην καει και ψάχνω να βρω τι φταίει. Ο ηχολήπτης που ήταν εκεί μου είπε ότι πιθανόν να είναι θέμα τροφοδοσίας, οπότε προσπαθώ να μιλήσω με κάποιον από τον Στόλλα που έχει τα αντίστοιχα ανταλλακτικά. Είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα? Μήπως έχει φάει τα ψωμιά της κ θα πρέπει να μαζεψω χρήματα για καινούργια? Πάντως δεν έχει πάνω από 150 ώρες παιξίματος (δεν είμαι επαγγελματίας) και την λυπάμαι να την στείλω έτσι.. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας!
  2. Φίλε έχεις απόλυτο δίκιο! Το ανακάλυψα κατα τύχη δοκιμάζοντας διάφορα μόλις γύρισα. Τώρα διάβασα και το post σου και επιβεβαιώθηκα. Είναι εύκολο να το βάλω σε μπαλαντέζα που να μην έχει γείωση. Εντάξει δεν νομίζω να καει επειδή δεν έχει γείωση. Αλλά σκεφτόμουν αύριο να πάω να πάρω έναν σταθεροποιητή τάσης, ή έστω μικρό ups και να δοκιμάσω. Έτσι κι αλλιώς το ups το θέλω για το router οπότε δεν πάει χαμένο.. Μιλάμε πάντως για πολύ θόρυβο! Να δω πως θα καταφέρω τώρα να τον ησυχάσω!... Ευχαριστώ και πάλι..
  3. Καλησπέρα, θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: Έχω laptop acer με midi controler και το fruity loops. Στο στούντιο που πάω όταν το συνδέσαμε έβγαζε αρκετό θόρυβο που γινόταν ενοχλητικό όταν δεν παίζαμε με την μπάντα. Νόμιζα ότι φταίει η κάρτα ήχου γιατί δεν έκανε πολύ καλή επαφή και πήρα ένα φθηνό usb audio ανταπτοράκι να δοκιμάσω. Εξακολουθεί να κάνει τα ίδια οπότε καταλήγω σε δύο συμπεράσματα: Είτε φταίει το καλώδιο (δοκίμασα 1-2 που είχα) είτε οι φθηνές κάρτες ήχου που έχω. Θα πάρω ένα καινούργιο καλώδιο για δοκιμή, αλλά μήπως να πάρω μια καλύτερη κάρτα ήχου (πάντα usb για να την παίρνω μαζί..) Δεν είμαι επαγγελματίας θα ήθελα να δώσω το πολύ 50-60 ευρώ. Έχει συναντήσει κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα? Τί μου προτείνετε?
  4. Χάρη ευχαριστώ πολύ!!! Το κομμάτι με την επιλογή οκτάβας το είχα ψιλιαστεί, αλλά αυτό με το Layer δεν έπεσε το μάτι μου.. Παίζει σούπερ! Ευχαριστώ ΠΑΑΑΡΑ πολύ που μπήκες στον κόπο για τα screenshots!! Καθόμουν κ διάβαζα το manual του FL Studio αλλά δεν έβρισκα κάτι για split. Προφανώς υλοποιείται αλλιώς κ γι αυτό δεν το βρισκα! Να σαι καλά!
  5. Ναι αρκετά καλά. Έψαξα για split keys όπως το ανεφέρει και στο glossary του manual, αλλά δεν βρήκα κάτι..
  6. Καλημέρα σε όλους! Πήρα πριν λίγο καιρό ένα midi keyboard, και ο βασικός στόχος είναι να παίζω πλήκτρα live. Τελικά δοκίμασα διάφορα προγράμματα και κατέληξα στο FL Studio. Χρειάζομαι τα εξής αν γίνονται: 1) Μπορώ να βάλω 2 όργανα ταυτόχρονα όταν παίζω? Πχ ένα πιανο και κάποιο synth? 2) Μπορώ να κάνω split? Εννοώ μέχρι ένα σημείο των πλήκτρων να έχω τον Α ήχο και από εκεί και πέρα τον Β? Διαβάζω το manual και δεν βγάζω άκρη. Έψαξα και στο google αλλά δεν βρήκα τίποτα.. Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη!! Ευχαριστώ!
  7. Φιλαράκι με πρόλαβες! Κι εμένα στο 1ο μου live, σε φάση που έχω βγεί και παίζω κιθάρα, τραγουδάει μια κοπέλα τον "Φάνη" των κατσιμιχαίων, ο προβολέας επάνω μας, και υπόλοιπη μπάντα εκτός σκηνής.. Περνάει ένα λεπτό, και βγαίνει η ζώνη από το σιδεράκι (από τότε χρησιμοποιώ straps!) το παίρνω είδηση και πιάνω την κιθάρα με το αριστερό, όμως συνεχίζεται η πτώση και χτυπάει κάτω το ένα μέρος! Ταυτόχρονα τα δάχτυλα μου είχαν πιάσει την Μι μπάσσο, η οποία με την πτώση σαν να χτύπησε και ακούστηκε ένα ήχος σαν slide! Καταννοείτε ότι για 10 δευτερόλεπτα κοίταγα το κοινό σαν χαζός! Κανείς πάντως δεν γέλασε..
  8. Φίλε Στρατοκαστεράκια, λύση δεν υπάρχει αλλά να ξέρεις ότι πολλοί έχουν ζήσει αντίστοιχες καταστάσεις με την δικιά σου. Ελπίζω λίγο να σου απαλύνει τον πόνο αυτό! Η ταπεινή μου άποψη για το ποιος φταίει που διαλύονται οι μπάντες είναι η ίδια η φύση του μουσικού. Δυστυχώς οι πιο πολλοί είμαστε γκάου, θέλουμε να παίξουμε αυτό που μας έχει κολλήσει, και δεν κάνουμε υποχωρήσεις. Πολλοί είναι αυτοί που αντί να παίζουν με μπάντα κάτι που δεν τους αρέσει, προτιμάνε να παίζουν σπίτι μόνοι τους κάτι που τους αρέσει. Αυτά πάντα σε επίπεδο χόμπυ. Σε επαγγελματικό παίζουν άλλα.. Δεν θα βρεις ποτέ μια μπαντα που να είναι όπως την θες. Προσπάθησε να βρεις κάτι που να είναι κοντά στις ορέξεις σου. Και επειδή τα πιο πολλά γίνονται στόμα με στόμα, θα σου συνιστούσα να παίζεις με όσο πιο πολλές μπάντες γίνεται. Γνωρίζεις κόσμο ετσι, και όταν σε έχουν δεί και είσαι καλός, θετικός και ομαδικός, όταν θα βγεί μια ανάγκη θα σε προτείνουν. Και θα περάσεις καλά. Βέβαια αν γνωρίζεις πολυ κόσμο μπορείς να κάνεις μια προσπάθεια να στήσεις ένα γκρουπ από δικές σου επιλογές... ΥΣ: Για το κίνημα μεταλ κλπ, απλά με αφήνει αδιάφορο. Πολύ βαβούρα για το τίποτα..
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου