Προς το περιεχόμενο

SpyrosCh

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    812
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Ότι δημοσιεύτηκε από SpyrosCh

  1. SpyrosCh

    dear beetroot : 2, a.m.

    Α ρε blue. Απίθανο. Πόσο 2am είναι όλος ο δίσκος! Όλα είναι ακριβώς όπως πρέπει (και ήθελε ο δημιουργός του) να είναι. Μπράβο.
  2. Σωστός! (Και το παντελονάκι-πυτζαμουλα δεν πάει πίσω)
  3. Απίθανη! (Αν και το επεισόδιο με τον Albini παραμένει από τα κορυφαία)
  4. SpyrosCh

    None Other live LP

    Για να μην ανοίγω καινούριο θρεντ, αφήνω αυτό εδώ για όποιον ενδιαφέρεται: https://www.youtube.com/watch?v=yQfG94RoR6s Είναι το τρίτο κατά σειρά (και τελευταίο) βίντεο από το εν λόγω LP, σας ευχαριστώ και πάλι! Σπύρος.
  5. SpyrosCh

    None Other live LP

    Τι λες, τα ευχαριστώ είναι όλα δικά μου! Μακράν το πιο ενδιαφέρον τραπέζι το δικό σας :D:D:D Μακράν το πιο ενδιαφέρον στασίδι εκει που άραξε ο μπλου. Ευχαριστώ και πάλι
  6. SpyrosCh

    None Other live LP

    Χάρη να'σαι καλά! Καλημέρα
  7. SpyrosCh

    None Other live LP

    Mustafank δεν έχουμε κάποιο σχέδιο, θα σε ενοχλήσω όμως - αφού προσφέρεσαι Σε ευχαριστώ πολύ!
  8. SpyrosCh

    None Other live LP

    Καλησπέρα στο φόρουμ, Με χαρά (αλλά και μετά από πολύ κόπο) έχω αυτό εδώ: https://spyroscharmanis.bandcamp.com/album/none-other Δείγματα του οποίου είχα ποστάρει στη μορφή των λαιβ βιντεοζ λίγο παλαιότερα. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τα αυτιά και τις γνώμες σας και θα χαρώ πολύ να τα πούμε από κοντά, Σάββατο 11 Μαίου στο ΙΛΙΟΝ plus εδώ: https://www.facebook.com/events/339361736581971/?event_time_id=339361739915304 Σόρρυ για τυχόν σπαμ, Ευχαριστώ και πάλι - Σπύρος :)
  9. Και επανέρχομαι με πολλά συγχαρητήρια. Σπύρο, αν θες, πες μας περισσότερα για τα περί της ηχογράφησης (gear, mics κλπ). Ο ήχος σου world class, όπως πάντα! Προσωπικό highlight το μαγικό σόλο σου (υποθέτω ότι είσαι ο αριστερά όπως ακούμε;) στο "I ain't your man", ήταν τύπου 'αράξτε παλικάρια λίγο, αναλαμβάνω'. Ξαναγύρισα να το ακούσω Και ξανά μπράβο για το της live ηχογράφησης, καλή συνέχεια!
  10. Γράφω πολλα συγχαρητήρια πριν καν ακούσω γιατί: 1) κατά καιρούς ο,τι ανεβάζει ο φιλτατος έχουν αξιοζήλευτα παιξιματα και πάντα εξαιρετικά εύστοχο ήχο, οπότε εμπιστεύομαι μια ευθεία αναλογία και εδώ 2) Live ηχογράφηση. Θα επανέλθω με περισσότερα συγχαρητήρια, είμαι σίγουρος!
  11. +1 για το καταπληκτικό echo shifter!! Εμπειρία με *boutique* πετάλια έχω προσωπικά απειροελάχιστη, προσφάτως όμως η αναζήτηση για ήχους πέραν του αναμενόμενου με οδήγησε στο Transmisser της EQD. Πανάκριβο πετάλι για αυτόν τον 1 ήχο που κάνει, παρόλα αυτά το κάνει τόσο μα τόσο καλά που δεν το μετάνιωσα στιγμή...σκεπτόμενος κιόλας ότι μετά από Χ χρόνο μπορεί και να ξεχάσω πόσα έδωσα - το πετάλι όμως εκει θα παραμένει
  12. Έι, ευχαριστώ για τα πανέμορφα σχόλιά σας! Η αλήθεια είναι ότι προσπαθούμε να παίξουμε μαζί περίπου 2 χρόνια τώρα, με σποραδικές πρόβες όποτε επιτρέπει ο χρόνος μας...Η αλήθεια είναι ότι πάντα με γοήτευαν τα power trio's, συν του ότι ήτανε μεγάλη πρόκληση να απογυμνωθούν οι ήδη υπάρχουσες ενορχηστρώσεις που έχουν μέσα την Άρτα και τα Γιάννενα :) Και έχουμε πολύ δρόμο ακόμα!
  13. Μια σημείωση και από μένα προς τους εκάστοτε OP's των κλιψ, αν και αναφέρθηκε ήδη: Θεωρώ πως πρέπει να κρατάμε πάντα και μόνο τα αρνητικά σχόλια, ενίοτε ΚΑΙ αυτά που μπορεί να φαίνονται σε πρώτη ανάγνωση περιπαικτικά, μπορεί να θίγεται ο εγωισμός το οποίο είναι και λίγο αναπόφευκτο (ναρκισσισμός και καλλιτεχνία πάνε λίγο πολύ χέρι χέρι άλλωστε και ΙΣΩΣ πρέπει), αλλά στο τέλος αυτά είναι που θα μας κάνουν να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε (έστω και από αντίδραση), το οποίο είναι και εν τέλει το ζητούμενο!
  14. Καλημέρα και συγνώμη για το καθυστερημένο της απάντησης, Νέστορα, npap, alpatman σας ευχαριστώ πολύ! Νικόλα, θα σε ενημερώσω όταν είναι Καλό σ/κ σε όλους
  15. Να' σαι καλά φιούζιε, αλλά προς θεού! Η αλήθεια είναι ότι δεν το έβαλα εκει μιας και είναι βίντεο, σκέφτηκα...λάθος ίσως;
  16. Μόνο βινύλιο αυτή τη φορά (πέρα από το digital), μην μου πεις ότι δεν έχεις πικάπ!! Bafta winner άνθρωπας
  17. Lord Goumis (πέρασαν 10 χρόνια - άστα!), Earendil (!), Jazzjoker, Nikolas (ε όχι και ζήλεια εσύ!!), gkourmou (αυτοί οι τραγουδιάρηδες όλο πόζα και πρόζα είναι, δεν τα βλέπεις;), panorios, yameth (υπερβάλλεις αφεντικό!!), Μίλτο και gvour σας ευχαριστώ για τα πανέμορφα σχόλιά σας, με τιμούν πάρα πολύ once again...Άλλο ένα βίντεο έμεινε στο ράφι, όταν θα παραλάβουμε τα βινύλια στα χέρια μας θα σας ενοχλήσω και με τούτο
  18. Ευχαριστώ πολύ για τα υπέροχα σχόλιά σας! Άριε, έτσι το νιώθω κιεγώ...σαν να μπήκε το κομμάτι στην εφηβεία ένα πράμα! Το ότι κάποτε μπήκες στη διαδικασία να το βγάλεις και μπράβο σου που ίδρωσες, δεν μπορώ να το σχολιάσω επί ίσοις όροις...ας πούμε εγώ δεν έχω καταφέρει να παίξω Low Budget Orchestra Να'στε καλά και πάλι!
  19. Αν δεν με απατά η μνήμη μου, το original πρέπει να ήτανε το πρώτο κομμάτι που είχα ποστάρει στο αγαπητό φόρουμ, στο μακρινό 2008...:) Δέκα χρόνια μετά, ήρθαν έτσι τα πράματα και πλέον το ντύνουμε ως power trio (σε ευθεία συνέχεια από το προηγούμενο video), κάπως έτσι: Ευχαριστώ για το χρόνο, τα αυτιά και τα σχόλια που θα (αν) του δώσετε και καλή συνέχεια! Σπύρος
  20. SpyrosCh

    None Other - Closure (live recording)

    Σε ευχαριστώ ταμταμ, δεν τίθεται θέμα υποτίμησης :) Συμφωνώ με yameth σαφώς, περισσότερο γενίκευα στο προηγούμενό μου ποστ παρά εξέφραζα την άποψή μου για τη φωνή/προφορά μου - που εννοείται πως χρήζει βελτίωσης, μην παρεξηγηθώ :)
  21. SpyrosCh

    None Other - Closure (live recording)

    Thanks αφεντικό! Μεγάλη κουβέντα πάμε να ανοίξουμε :). Τη φωνή αυστηρώς προσωπικά τη θεωρώ μέρος του συνολικού ηχοτοπίου (δεν τίθεται θέμα δηλαδή η μουσική να υπηρετεί το τραγούδι ή το αντίθετο, εκτός και αν μιλάμε για κάτι προφανώς εξαιρετικό - π.χ. δεν θα περίμενα να ακούσω τον Lanegan στην ίδια στάθμη με την ορχήστρα του), οι στίχοι είναι ένα added bonus ας πούμε. Το intelligible της υπόθεσης είναι κάτι που οι μη φυσικώς ομιλούμενοι την αγγλικήν πάντα θα το ξεκινάμε με γκολ από τα αποδυτήρια ;D Η ισορροπία είναι η λέξη κλειδί φυσικά, αν και κάτι κατά τι υποκειμενικό kateme :laugh:
  22. SpyrosCh

    None Other - Closure (live recording)

    Καλημέρα σας και ευχαριστώ για όλα τα σχόλια και τον χρόνο σας, Νίκο, gvour, geodimitri, gkourmoul, dimsonic, Νικόλα και harilatron, κάνουμε ό,τι μπορούμε! Μακάρι να προλαβαίναμε να κάναμε και περισσότερα. Η αλήθεια είναι ότι η μόνη αλλεργία που έχω (πέρα από την αδυναμία που τρέφω για την χαμηλομεσαία περιοχή όπως σωστά επεσήμανε ο dimsonic) είναι στα φωνητικά όταν είναι δυνατότερα της ορχήστρας >:D Πάω να βάλω και τους εφηβικούς στίχοι στην περιγραφή όπως ζήτησε ο Νίκος :) Ευχαριστώ και πάλι, και εκ των προτέρων να ξέρετε θα σπαμάρω εν καιρώ και με άλλα 2 βίντεο από το ίδιο σέσσιον 8)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου