Προς το περιεχόμενο

kebzer

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    15
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από kebzer

  1. Σοβαρά τώρα, παρέθεσες ως "τεκμήρια" τα corporate videos του Youtube εναντίον ενος ζητήματος που βουϊζει εδω και 5 χρόνια? Ως συνδιαχειριστής ενος καναλιού με 56k subs & 31mil views (μιας και σας αρέσουν τα νούμερα - check https://www.youtube.com/c/hxokpatopia ), μπορω να σου επιβεβαιώσω ότι ο JimmyPap ειναι 100% on point στην μέθοδο & ανάλυση του. Αντί όμως να μπείτε στον κόπο να ψαχτείτε με το τι παίζει πίσω απο το YΤ, με αφορμή τα κατεβατά που έκατσε ο άλλος και σας έγραψε, πιάσατε διάφοροι τις ειρωνείες και το ντεμέκ τρολλάρισμα. Τέσπα, κάνε ενα delete και το δικό μου account, τσάμπα το έφτιαξα ελπίζοντας να παρακολουθήσω καμια σοβαρή κουβέντα εδώ μέσα.
  2. Καλημέρα, μήπως ξέρετε κάποιο service για Tech21 Sansamp PSA 1.0 εντός Αττικής? Το πήγα ήδη στον τεχνικό μου αλλά δυστηχώς το πρόβλημα είναι στην πλακέτα (δεν είναι πυκνωτής) και χρειάζομαι κάποιον που να έχει δουλέψει πάνω σε τέτοια, μήπως και το σώσουμε.
  3. Πριν χαλάσεις λεφτά σε εξτρα εξοπλισμό, ξεκίνα με την χρονοβόρα διαδικασία της αποσύνδεσης & επανασυνδεσης σταδιακά όλου του gear σου, μέχρι να εμφανιστεί ξανά ο θόρυβος. Σε πρώτη φάση θα πρέπει απλά το PC+κάρτα ήχου να παίζουν χωρίς θόρυβο στα ηχεία σου κ.α. Είχα παρόμοιο πρόβλημα πριν κάποιους μήνες και η αιτία ήταν το Pin 1 του καλωδίου FW της κάρτα ήχου που έστελνε ρεύμα ενώ η κάρτα ήταν σε εξωτερική τροφοδοσία. Το μόνωσα και το πρόβλημα έφυγε. Επίσης, πέραν απο τις μπρίζες που αναφέρθηκαν ήδη, πρόβλημα είναι πολλές φορές και τα καλώδια.
  4. Μάλλον ψάχνεις κάτι σαν το Stereoping. Δουλεύει με midi SySex και μπορείς να το προγραμματίσεις αναλόγως το μηχάνημα.
  5. Έχοντας ολοκληρώσει στην 'καριέρα' μου +200 αγοραπωλησίες, με κάθε πιθανό αποτέλεσμα, μπορώ να σου πω οτι δεν σε εξασφαλίζει απολύτως τίποτα. Καταρχάς, με όποιο τρόπο και να γίνει η συναλλαγή δεν εξασφαλίζεις την κατάσταση του μηχανήματος/όργανου. Είναι μεταχειρισμένο, τουτέστιν εμπεριέχει ρίσκο. Αν δεν θες ρίσκο, πάρτο καινούργιο (εάν πουλιέται ακόμα). Αυτές οι απίστευτες κουβέντες-περιγραφές για μεταχειρισμένα σε "άριστη κατάσταση" είναι λόγια του αέρα. Όσον αφορά την διαδικασία αγοράς, η αντικαταβολή και πάλι δεν εξασφαλίζει τίποτα. Οι courrier παραδίδουν ΚΛΕΙΣΤΟ το δέμα και πληρώνονται. Εάν το ανοίξεις για να δεις εάν έχει μέσα πέτρες, πρέπει να το πληρώσεις ούτως ή άλλως βάση φορτωτικής. Είναι τα μικρά γράμματα στις αντικαταβολές, όσο εντύπωση και να μου κάνει και μένα (ακόμα). Μόνος γνήσιος τρόπος εξασφάλισης για εξ αποστάσεως αγορά είναι να στείλεις δικό σου άνθρωπο να το πάρει επί τόπου. Με το ρίσκο του μεταχειρισμένου πάντα. Τέλος, ΠΟΤΕ προκαταβολή. Αλλά ΠΟΤΕ ΛΕΜΕ. Ήρεμα το λέω
  6. Αυτο το 2600 το έχεις ακόμα? Στο θεμα του OP: στήνοντας ολόκληρη παραγωγή σε ένα workstation κερδίζεις αυτόματα σε DA summing, δλδ όλοι οι ήχοι θα κάτσουν πολύ πιο εύκολα μαζί. Δυστηχώς βέβαια αυτό είναι περιοριστικό γιατί αν το workstation δεν είναι καλό στο Mixing section, τότε θα είσαι έρμαιο του ή θα πρέπει να ξαναμιξάρεις απο multitrack (και εφόσον το μηχάνημα έχει separate outputs). Επίσης, θα έχεις για ήχο ότι βγάζει το μηχάνημα και τίποτα άλλο. Σε VST domain, κερδίζεις σίγουρα σε επιλογές ήχων & μίξης, αλλά χάνεις σε συνοχή & ευκολία να ολοκληρώσεις το project.
  7. Πολύ κακό αυτό. Περιορίζει δραματικά τις επιλογές σου σε α) χτυπημένη μητρική ή β) χτυπημένη οθόνη. Εφόσον το μοντέλο σου δεν είναι τόσο σπάνιο, ένας πιθανός τρόπος είναι να βρείς ενα δευτέρο που λειτουργεί και να ξεκινήσεις τις τράμπες μέχρι να βρείς τι έχει χτυπήσει στο δικό σου.
  8. Δεν σημαίνει κάτι ότι επειδή δεν φαίνεται κάτι χαλασμένο, δεν είναι κιόλας. Πήγαινε το να δούνε το τροφοδοτικό του, πριν κάνεις κάποια αλλαγή σε chipsets.
  9. Τσέκαρε το τροφοδοτικό. Πιθανόν να έσκασαν κάποια πυκνωτάκια με τα χρόνια.
  10. Το επαναλαμβάνω συνέχεια γιατί στο ιντερνετ δεν στέκεται τίποτα χωρις Moderation. Το ξέρεις, το ξέρω & το ξέρουν όλοι. Στο smart χρειάζεται να μαζευτεί η κατάσταση γιατί δυστηχώς η ποιότητα των αγγελιών είναι σε φθίνουσα πορεία. Αν πάλι θες να αφήσεις τους "ενήλικες" να αυτορυθμιστούν βάση ενος FAQ, πάσο. Εγω προσωπικά δεν το έχω δει ποτέ να συμβαίνει, αλλά προφανώς και δεν μετράει η άποψη μου στην προκειμένη περίπτωση. Τέσπα, nice talking, εύχομαι καλές γιορτές σε όλους και με το καλό το Update στο smart.
  11. Όπως τα λες είναι, απλά το σύνδρομο reverb χτυπάει μόνο όταν είναι ωρα να ανεβάσουν αγγελία στο smart
  12. Εάν κάτι χρειάζεται χρόνια για να πουληθεί, ας πουληθεί του χρόνου πάλι. Με το να βλέπουμε ασταμάτητα τις ίδιες 50 αγγελίες δεν βοηθάμε τις φρέσκες να φαίνονται. Ας μην είναι 10 ανανεώσεις, αλλά στις 20 φορές σημαίνει ότι δεν πάει το πράμα για φέτος.
  13. Και όχι μόνο στα synths. Ο μεγαλύτερος τζερτζελές γίνεται στους samplers. Θα το επαναλάβω: διάφοροι πάσχουν από το σύνδρομο reverb, βλέπουν εκεί τις τιμές στον θεό και ονειρεύονται ότι θα τα πουλήσουν εδώ στα ίδια, με τον αγοραστή να έρχεται και κάτω από το σπίτι τους να το πακετάρει κιόλας ο ίδιος. Οι αγγελίες χρειάζονται επειγόντως moderation. Πρέπει να ξεκαθαριστεί λίγο το πράγμα γιατί το smart οδεύει ολοταχώς προς το ψαρ.γρ.
  14. Βασικά, περιμένω όντως σοβαρή απάντηση. Δεν με ενδιαφέρουν τα έσοδα σας απο το google, καλά κάνετε & δικαιωμά σας στην τελική. Με ενδιαφέρει όμως όταν είμαι στο κινητό να μπορώ να χαζέψω αγγελίες με την ησυχία μου και όχι να προσπαθώ να πατήσω νουμεράκια για να πάω στην επόμενη σελίδα. Το ίδιο ισχύει και στο desktop. Δες το αυτό σαν user feedback. Όσον αφορά τις αγγελίες, μια άλλη πρόταση είναι να μπεί μέγιστος αριθμός ανανεώσεων. Εάν μετά απο π.χ. 10 φορές δεν έχει πουληθεί κάτι, είναι σίγουρο ότι κάτι δεν πάει καλά. Εαν φτάσει η αγγελία σε αυτό το σημείο, να κλειδώνει αναγκαστικά και να πρέπει ο χρήστης να την ξαναφτιάξει απο την αρχή, εάν το θέλει τόσο πολύ. Τώρα είναι πολύ εύκολο να βαράνε ανανεώσεις μέχρι να δύσει ο ήλιος. Επίσης, αναφορικά με το MAKE AN OFFER, είναι σημαντικό αν γίνει, να μπεί ενα script που να μην επιτρέπει προσφορές μικρότερες του 40% της αρχικής αξίας. Θα πρέπει να ειναι αυτοματοποιημένη η διαδικασία και να μπορεί να βάλει κάποιος μόνο σε ένα sub-menu το ποσό της προσφοράς και τίποτα άλλο. Τέλος, οι αγγελίες χρειάζονται επειγόντως MODERATION. Παρατηρώ πολύ συχνά να ανεβάζουν λάθος γραμμένες τις μάρκες, να βάζουν μια μικρή τιμή πώλησης και μετά να γράφουν μέσα μόνο ζήτηση και άλλα μαργαριτάρια. Πρέπει να τσεκάρονται λίγο απο την διαχείρηση. Υπάρχουν και άλλα ζητήματα, όπως π.χ. το feedback scoring που δεν προσφέρει κάποιου είδους ανταμοιβή στους καλούς πωλητές. Είναι γνωστό ότι πουλιούνται πάρα πολλά χαλασμένα μηχανήματα που παρουσιάζονται πάντα σε "άριστη κατάσταση". Αυτοί θα πρέπει με κάποιο τρόπο να τρώνε άκυρο. Αντίστροφα, οι καλοί πωλητές θα πρέπει να ανταμοίβονται, π.χ. να φτιάξετε την αρχική να βγάζει μόνο top picks και εκεί να εμφανίζονται για 2 ημέρες οι νέες αγγελίες μόνο των καλών πωλητών. Και πάλι όμως, για να δουλέψει αυτό θέλει moderation γιατί σίγουρα θα προκύψουν ιστορίες με κακόβουλα feedbacks. +1000 αλλά δυστηχώς μας έφαγε το πολύ reverb και τα όνειρα θερινής νυκτός ότι θα πουλήσουμε σε τιμές εξωτερικού.
  15. Καλησπέρα, αναφορικά με τις μπαγιάτικες αγγελίες, δυστηχώς η αγορά έχει κάτσει εδώ και ένα χρόνο. Γενικά δεν φέυγουν πράγματα, είτε στο smart ή και το reverb ακόμα. Ίσως αυτό να προσθέτει στο πρόβλημα με τις πανάρχαιες αγγελίες. Όσον αφορά γενικά το smart, προτείνω να μπεί ένα γενικό όριο αγγελιών ανά account. Βλέπω συχνά να ανεβάζουν ένα-ένα βιβλία, CD, κομμάτια απο υπολογιστές κλπ. με αποτέλεσμα να υπάρχουν μέρες που θάβονται όλες οι υπόλοιπες αγγελίες επειδή κάποιος ανέβασε μαζεμένες 20 αγγελίες από άκυρα πράγματα. Ναι μεν θα μπορεί να φτιάξει 2ο ή και 3ο account για να ανεβάζει απο εκεί τις υπόλοιπες, αλλά είναι σίγουρο ότι θα κόψει πολλούς λόγω βαρεμάρας. Επίσης, αν μπορεί η διαχείρηση να αυξήσει τον μέγιστο αριθμό αγγελιών ανά σελίδα. Ξέρω ότι θέλετε τα έσοδα απο τις (επαναλαμβανόμενες) διαφημίσεις ανά σελίδα, αλλά για εμάς που απλά σκρολλάρουμε τις πρώτες σελίδες, είναι φοβερά κουραστικό να αλλάζουμε τόσες πολλές σελίδες για να δούμε τις αγγελίες της ημέρας (αυτές συνήθως είναι 20+ σελίδες). Τέλος, σκεφτείτε και το κουμπί MAKE AN OFFER στις αγγελίες πώλησης και βάλτε όριο 30-40%, όπως στο reverb.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου