Προς το περιεχόμενο

sfaku

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    1.318
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Gear List
    Jazzmaster CIJ - Custom Deluxe Tele - 57 AVRI Strat - Martin - Affinity PBass - Koch Studiotone - Soldano Astroverb - αρκετά πετάλια (ποτέ δεν είναι αρκετά) ----------------------------------
  • Day job
    Ιδιωτικός Υπάλληλος
  • Τόπος
    Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή sfaku

Rock Star

Rock Star (3/4)

3

Φήμη

  1. Πάντως πρόσφατα στο steam έβλεπα πολλές κυκλοφορίες (νέες και ported) που ήταν και για linux. Κάτι που παλιά δεν υπήρχε. Για να πέφτουν χρήματα για ανάπτυξη τίτλων, προφανώς υπάρχει πλέον αγορά.
  2. Τα φύλαγα για κερασάκι και με αυτη τη σειρά!
  3. Συγγνώμη αλλά δεν βλέπω πού συνδέεται αυτό με τα γραφόμενά μου. Τι είδους απειλή μπορώ να ασκήσω εγώ; Δεν είμαι μοδ. Η συζήτηση είναι μια ανακύκλωση των ίδιων και των ίδιων. Μηδενικές οι αλλαγές από το Περί επικαιρότητας 1. Σε ένα τέτοιο πλαίσιο ακόμη και οι σοβαρές απόψεις αποκτούν έναν μανδύα γραφικότητας. Όσο για τον ισχυρισμό ότι δεν συμμετέχω γιατί δεν με συμφέρει η κουβέντα (γιατί αφορά κριτική στην κυβέρνηση λέει)... Αν ήταν αυτή η σκοτούρα μου, τότε ήταν που θα συμμετείχα. Δεν είναι αυτή. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν φρίττω με απόψεις που διατυπώνονται ούτε ότι δεν έχω τον οπλισμό να επιχειρήσω την αναίρεσή τους. Επιχειρήματα διαθέτω και αρθρωμένο λόγο επίσης. Όρεξη δεν διαθέτω. Δεν ξέρω για τον σκύλο, πάντως εγώ χόρτασα.
  4. χαμός! Ας στρίψουμε τη βάρκα λίγο κατά τα μέρη μας Τραγούδι της δουλειάς που δίνει ρυθμό στους ψαράδες γιά να τραβούν τα δίχτυα. Από Τσεσμέ Μικράς Ασίας.
  5. Κανείς δεν μου είπε τίποτε εμένα. Αλλά όταν γίνονται τέρατα και σημεία και το νήμα παραμένει ξεκλείδωτο, θα ήταν τουλάχιστον άκομψο να υπονοείς κομψά ότι απαγορεύεται η κριτική.
  6. Εδώ έχεις υποστεί άλλα, σε αυτό θα κολλήσουμε τώρα?
  7. και κάτι με την ανεπιτήδευτη γοητεία του κλασικού
  8. Σε μια κοινότητα όλοι είμαστε δυνητικά θεματοφύλακες ή υπενθυμιστές θεμάτων. Δεύτερον, και έτσι να 'τανε, όταν κάνεις δίαιτα για ζάχαρο και η υπόλοιπη οικογένεια γεμίζει το ψυγείο γλυκά, συγκρατείσαι μεν, αλλά σου δημιουργεί έναν εκνευρισμό να ανοίγεις το ψυγείο για να πάρεις το άπαχο γάλα και να βλέπεις μπροστά σου 9 τριόροφες τούρτες. Και με αυτό εννοώ ότι έχει μια επιφανειακή γλύκα να μπούμε όλοι στο νήμα και να γίνει Αρμαγεδδών (ή αλλιώς ναπολιτάνα όλα) *Γιάννη σε πρόλαβα αλλά στην πραγματικότητα μας βγαίνει ξινό. Είναι κακό για την υγεία.
  9. νομίζω βγαίνει ένα ωραιότατο θεματικό playlist[quote author=theoctapus link=topic=207766.msg868003#msg868003 date=1438526959] Είσαι θεός, σε πάω ;D ;D ;D οφείλω να αναγνωρίσω όμως, η ιδέα ήταν δική σου ;D ;D
  10. Δυστυχώς ένας λόγος που δουλέυαμε τόσο πολύ είναι ότι 5 άτομα έχουν μετατραπεί υποχρεωτικά σε τριήμερους.
  11. Έχεις χάσει τα καλύτερα Ακριβώς αυτό είναι το θέμα. Αν είναι έτσι, που εδράζεις ότι η άποψή μου δεν ενδιαφέρει κανέναν; Όπως ίσως δεν θυμάσαι όχι μόνο έχω συμμετάσχει σε όλες τις συζητήσεις περί επικαιρότητας του νόιζ αλλά και ήμουν από τους πολυγραφότερους. Επομένως αυτό που μου καταλογίζεις ως απολυτοσύνη δεν είναι παρά η ιδία άποψη κάποιου που έχει δοκιμάσει. Το θέμα το εξαντλήσαμε. http://www.noiz.gr/index.php?topic=207766.msg867989;topicseen#new Μπούρδες η κοινότητα έχει κανόνες. http://www.noiz.gr/index.php?topic=207766.msg867989;topicseen#new και επίσης http://www.noiz.gr/index.php?topic=207766.msg867989;topicseen#new Είπε ο στρατηγός Λι σε ένα φόρουμ με θέμα "να σφαχτούμε μεταξύ μας ή όχι"?
  12. Λοιπόν αυτή την εβδομάδα δούλευα μέχρι τα μεσάνυχτα. Στον ιδιωτικό τομέα βέβαια, όπως σε όλη μου τη ζωή. Δεν άνοιξα αυτό το θέμα απλώς για να ενδιαφερθεί για μένα ο Οκτάπους. Ήταν μια αφορμή για να ποστάρω το αγαπημένο μου Slouch Rock σχήμα. Κανά τραγούδι με θέμα τη σκληρή δουλειά κανείς?
  13. THREAD HAS JUST UPGRADED TO "BOXING PUB". Ειδοποιήστε με όταν γίνει upgrade σε ρινγκ. Το box με ξεκουράζει. http://assets.nydailynews.com/polopoly_fs/1.2149480!/img/httpImage/image.jpg_gen/derivatives/article_635/boxing12n-2-web.jpg[/img]
  14. Εννοείς σίγουρα εκεί που κάποιος έψαχνε ένα ΒΡΩΜΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙ για να του σκοτώσει το σόι; Η κομψότητα νομίζω μας τελείωσε εκεί που άρχισε το χοντροβρισίδι, οι χαρακτηρισμοί δεκαετίας του '50 και οι απειλές. physical, όχι λεκτικές. Αυτό που λες, δεν με ενδιαφέρει. Είμαι ένα αρκούντως παλιό μέλος εδώ μέσα για να έχει βάρος η γνώμη μου όσο οποιουδήποτε άλλου. Σιχαίνομαι την απολυτοσύνη απόψεων εδώ μέσα. Θα θυμάστε ίσως επίσης ότι δεν με χαρακτήριζε. Μπαίνω στο φόρουμ μετά από μια πολύ ζόρικη εβδομάδα για να χαζέψω τίποτε και όχι για να χαζέψω με αυτά που διαβάζω. Και με εξοργίζει οι φορείς συγκεκριμένων απόψεων και κάτοχοι συγκεκριμένων θέσεων να απαντούν σε αυτό με το "ναι, αλλά έχουμε δίκιο". Ορατότης μηδέν.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου