Προς το περιεχόμενο

Mikko

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    118
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Mikko

  1. Γεια χαρά σε όλους.. Λοιπόν έχω ένα μικρο ερώτημα.. Έχω τον ενισχυτή LaneyVh100r ο οποίος για το footswitch έχει midi(όχι για να συνεργαστεί με κάποια midi συσκευή είναι συμβατό μόνο με το footswitch του laney).Για κάποιο λογο εγώ χρειάζομαι να το μετατρέψω σε jack footswitch. http://www.thomann.de/gb/midi_solutions_dual_footswitch_converter.htm γίνετε τίποτα με αυτό το μηχανηματάκι.?.
  2. φίλε μου if it is το έψαξα αυτό που μου είπες σχετικά με τη θέση του πεταλιού.. αλλά αν η πηγή της βρωμιάς σου είναι ο ενισχυτής σου.?. χωρίς πεταλακι η έστω με ένα πεταλακι distortion να δίνει λίγο gain.??
  3. Ναι έχει..αλλα δεν θα το χρησιμοποιώ αποκλειστικά με έναν ενισχυτή..
  4. Παιδιά έψαξα αλλά δεν βρήκα τίποτα που να ανεβάζει καθαρά και μονό την ένταση της κιθάρας άντε με λίγο gain παραπάνω.. όλα δίνουν gain αλλά η ένταση δεν έχει διαφορά και αν έχει θα είναι ελαχίστη.. εγώ θέλω να έχει αισθητή διαφορά..
  5. Γεια χαρά παιδιά σε όλους, ελπίζω να είμαστε όλοι καλά.. Λοιπόν όπως λέει και ο τίτλος χρειάζομαι ένα πεταλακι.δεν ξέρω αν χρειάζομαι ακριβώς booster. αυτό που θέλω είναι μόλις ενεργοποιώ το πεταλακι να αυξάνετε η ένταση τις κιθάρας μου.. ακούω γνώμες..
  6. Γεια χαρα σε ολους παιδια..θα ηθελα απλα τη γνωμη σας για αυτο το πεταλι..σκεφτομαι να το αγορασω και για αυτο σας ρωταω.!.!
  7. Αθηνα μενω..πως θα ερθω σε επαφη με τον κυριο Μανωλη..?
  8. γεια σας παιδεια...!!προσφατα επεσε στα χερια μου το Roland E-15..το οποιο πρεπει να ειναι αρκετα παλιο..δεν ξερω γιατι αλλα θελω να το ακουσω πολυ..το προβλημα ειναι οτι δεν εχω το μετασχηματιστή του..ξερει κανεις τιποτα να με βοηθησει.?.
  9. οχι..!!!!εμενα μου εστειλε με τη μια το παιδι..αλλα δεν γνωριζε και αυτος γιατι ειναι ενος φιλου του.. οποτε..?.. ???
  10. γεια χαρα σε ολους παιδια...λοιπον ενα παλικαρι απο το Forum πουλαει το εξης http://smart.noiz.gr/details.php?id=15553 . .. .εχει κανεις καμια ιδεα να μου πει κανα information για αυτο.?. thanks εκ των προτερων...
  11. Προτεινετε VST για bass τυπου guitar rig..thanks!!!!
  12. HIM-Sweet Pandemonium 3:48 απλα ειναι το feeling.. http://www.youtube.com/watch?v=zi5AE9LKX04
  13. Γεια χαρα παιδια...!!!εχω ενα εξωτερικο σκληρο usb..του εκανα κατα λαθος Format..απο τοτε το συνδεω τον βρισκει κανονικα το pc αλλα δεν μπορω να τον ανοιξω απο πουθενα..ενω τον βρισκει ανοιγω το my computer και δεν υπαρχει.!!!!ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
  14. γεια σας και παλι!!!!!!!λοιπον εχω τον Laney vh100r..και μια boss gt8.αυτο που θελω να κανω ειναι να συνδεσω με καποιο τροπο την gt8 στον laney και να λειτουργησω μονο τα effe κλπ...ξερει κανεις πως μπορει να γινει αυτο.?..ευχαρηστω!!!!!
  15. φιλε audiokosta τον ανοιγο κατευθειαν απλα με το standby στο on..?
  16. παιδια!!!!!!δηλαδη ανοιγω το power το ενισχυτη..και τον αφηνω με τον standby ανοιχτο..μετα απο ενα τσιγαρο κλεινω τον standby και παιζω..?...!!!
  17. Γεια χαρα σε ολους..θα ηθελα για αλλη μια φορα τα φωτα σας..εχουμε μια λαμπατη κεφαλη πως την ανοιγουμε για να ζεσταθουν οι λαμπες.?..εννοω ολο αυτο το θεμα με το standby..ανοιγεις το power και τον βαζεις standby..?ας με βοηθησει καποιος!!!!!! :'(
  18. Mikko

    Train to SpinaLonga-Mikko(live)

    να σαι καλα thanks!!!!
  19. Mikko

    Train to SpinaLonga-Mikko(live)

    το κομματι ειναι δικο μου...με το οποιο ειχα προκριθει σε εναν διαγωνισμο...ακους εντυπωσεις... Mikko-Train To Spinalonga (live cover)
  20. γεια χαρα και παλι σε ολους..αφου λυσαμε το προβλημα με το midi controller με τον εν λογο ενισχυτη..τωρα ερχομαι να ρωτησω εαν καποιο εχει τον ενισχυτη και αν κανει ο ενισχυτης για progresive σε φαση dream theater...!!!!
  21. οπα ρε παιδια...παιζουν αρκετοι κιθαριστες με αυτον τον ενισχυτη και εχουν μονο ενα midi controller χωρις το footswitch του ενισχυτη..και με ενα πατημα αλλαζουν και καναλι και εφε απο το rack..
  22. οκ...λοιπον εχω παραγγειλει τον Laney Vh100r και θελω να καταφερω το εξης,με ενα πατημα ενος κουμπιου να αλλαζω και καναλι στον ενισχυτη απο καθαρο σε βρωμικο ας πουμε αλλα και να ανοιγουν καποια εφφε απο την Boss gt8.πος θα γινει αυτο..?
  23. γεια χαρα σε ολους...θα ηθελα να μου δωσετε τα φωτα σας...θα ηθελα να το παρω απο την αρχη το πραγμα..μπορειτε να μου εξηγησετε τι ακριβως κανει αυτο εδω.?..?.. http://www.thomann.de/gr/behringer_fcb_1010.htm ευχαρηστω εκ των προτερων....
  24. παιδια τη γνωμη σας ηθελα μονο....οκ θα πατησω στο google ¨γνωμες μελων του noiz για τους Blacksta"
  25. Γεια χαρα σε ολους παιδια...ανακαλυψα τυχαια καποιους ενισχυτες που εγω προσωπικα δεν τους γνωριζα...Blackstar..και ειδικα μου αρεσε ενα μοντελο blackstar series one 200watt...και σας δινω και καποια link για να μου πειτε και εσεις τη γνωμη σας... http://www.blackstaramps.co.uk/
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου