Προς το περιεχόμενο

metalandrew

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Gear List
    Ibanez Guitars
  • My Band(s)
    Dustynation
  • Day job
    Ηχολήπτης
  • Τόπος
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή metalandrew

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όλους, ονομάζομαι Ανδρέας και είμαι κιθάριστας στους Dustynation. Η μπάντα υπάρχει από το 2001 κ μετά από πολλές περιπέτειες καταφέραμε να έχουμε τον πρώτο μας δίσκο "Echoing Lullabies" στη διάθεση όποιου ενδιαφέρεται!!!Το μουσικό μας ύφος είναι METAL με μια έφεση στον Death/Prog ήχο συνδιάζοντας ισόποσα στοιχεία από μπαντες όπως Opeth/Pain Of Salvation/Psychotic Waltz/Death κτλ. Η μίξη και το mastering του δίσκου καθως και η ηχογράφηση των ρυθμικών heavy κιθάρων έγινε στα Black Lounge Studios στη Σουηδία (πρώην Abyss Studios/Peter Tagtren) με μηχανικό ήχου τον Jonas Kjellgren (Scar Symmetry)...Είμαστε σε αναζήτηση εταιρίας αλλα παρόλαυτα έχουμε "κόψει" 1000 αντίτυπα που τα διαθέτουμε στις συναυλίες μας κ για Promotional σκοπούς. Δείγμα της δουλειάς μας (που στο Metal Hammer (GR) τεύχος Μαίου 2010 ήταν πρόταση του μήνα στην Ελληνική σκηνή με βαθμό 9/10) μπορείτε να ακούσετε στο myspace μας: www.myspace.com/dustynation Περιμένουμε την γνώμη σας κ ελπίζουμε να σας δούμε/γνωρίσουμε όλους σε κάποιο Live μας στο άμεσο μέλλον!!!
  2. Καλησπέρα σε όλους, ονομάζομαι Ανδρέας και είμαι κιθάριστας στους Dustynation. Η μπάντα υπάρχει από το 2001 κ μετά από πολλές περιπέτειες καταφέραμε να έχουμε τον πρώτο μας δίσκο "Echoing Lullabies" στη διάθεση όποιου ενδιαφέρεται!!!Το μουσικό μας ύφος είναι METAL με μια έφεση στον Death/Prog ήχο συνδιάζοντας ισόποσα στοιχεία από μπαντες όπως Opeth/Pain Of Salvation/Psychotic Waltz/Death κτλ. Η μίξη και το mastering του δίσκου καθως και η ηχογράφηση των ρυθμικών heavy κιθάρων έγινε στα Black Lounge Studios στη Σουηδία (πρώην Abyss Studios/Peter Tagtren) με μηχανικό ήχου τον Jonas Kjellgren (Scar Symmetry)...Είμαστε σε αναζήτηση εταιρίας αλλα παρόλαυτα έχουμε "κόψει" 1000 αντίτυπα που τα διαθέτουμε στις συναυλίες μας κ για Promotional σκοπούς. Δείγμα της δουλειάς μας (που στο Metal Hammer (GR) τεύχος Μαίου 2010 ήταν πρόταση του μήνα στην Ελληνική σκηνή με βαθμό 9/10) μπορείτε να ακούσετε στο myspace μας: www.myspace.com/dustynation Περιμένουμε την γνώμη σας κ ελπίζουμε να σας δούμε/γνωρίσουμε όλους σε κάποιο Live μας στο άμεσο μέλλον!!!
  3. εχω τον ενισχυτη προφανως κ εχει παρουσιασει τα εξης προβληματα: 1)δεν λειτουργει το gain καναλι σωστα..δλδ χανει απο ενταση, ανεβαζει ενταση απο μονο του η δεν λειτουργει γενικα,και που κ που το κανει κ το Clean καναλι... 2)οταν το ακουμπαω κανει εναν δυνατο κροτο απο το ηχειο... υποπτευομαι οτι μαλλον παιζει προβλημα με τις ηλεκτρονικες κολλησεις..αν εχει καποιος ιδεα τι μπορει να ειναι...ας στειλει!ευχαριστω!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου