Προς το περιεχόμενο

oly

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από oly

  1. παρε μια yamaha pacifica που ειναι και φτηνη και εχει και ωραιο ηχο και για αρχη ειναι οτι πρεπει.την εχει και ενας φιλος μου και πολλες φορες πεζει μαυτη παρολο που εχει και μια gibson;)
  2. oly

    65 Days Of Static

    το πιο γνωστο και παλιο ελληνικο post-rock σχημα ειναι οι gardenbox(μεχρι στιγμης). ;)στο live των red sparrowes περσι στο αν ειχε ανοιξει ενα ελληνικο συγκροτημα οι since time(εξαιρετικοι και αυτοι 8)) http://www.myspace.com/gardenbox http://www.myspace.com/venerateindustries
  3. oly

    65 Days Of Static

    εννοεις dvd απο καποιο live τους; :o :P
  4. oly

    65 Days Of Static

    απλα εντυπωσιακοι.τους ειχα δει σε live στη γερμανια το νοεμβριο μαζι με τους Cougar (τσεκαρε τους αν σαρεσει αυτη η μουσικη στο myspace).επαιζαν και support στους Cure στο τελευταιο τους Tour;)
  5. για ενα επιτυχημενο dropped D κουρδισμα χρησιμοποιειται πιο χοντρες χορδες;
  6. oly

    Gear List

    http://www.eastwoodguitars.com/GTRs/airline/images/airline2P-big/AIR2pdlxredFINAL.jpg <3 Synthesizer:korg x-50 Bass:Ibanez GSR 200 Bass Distortion Behringer amp Vox ad5vt Electroharmonix Memory Man deluxe.... to be continued ;)
  7. εγω προσωπικα τσεκαρα καποια βιντεο μολις ξεκινησα να πρωτοασχολουμαι κυριως απο youtube και αυτο που καταλαβα μετα απο συγκριση ειναι οτι τα screams δε βγαινουνε απο το στομαχι αλλα απτο διαφραγμα και απο το σημειο κατω απτο λαιμο που κανει βαθουλωμα..δε ξερω πως λεγεται sorry..επισης ειμαι της αποψης οτι κανεις μπορει να μαθει να κανει screams και δε χρειαζεται καποιο ιδιεταιρο χαρισμα.οποιος εχει το χαρισμα θα γινει απλως καλυτερος.και οταν λεμε χαρισμα εννουμε καλυτερη χροια φωνης πιθανοτατα και περισσοτερη διαρκεια.δες αυτα τα βιντεο μπορει να σε βοηθησουν.η σειρα δεν ειναι τυχαια http://www.youtube.com/watch?v=xi9t9K-gC8c&hl=en&fs=1 ο τυπος με τ παραξενα μουσι ειναι επισης αρκετα καλος ελπιζω να βοηθησα..
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου