Προς το περιεχόμενο

Evilnye

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6.387
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Evilnye

  1. Evilnye

    Keith Richards - Life

    Το βιβλίο μεταφράστηκε και στα Ελληνικά και θα γίνει και μια παρουσίαση της κυκλοφορίας στις 23/6. http://www.avopolis.gr/details/9617-keith-richards-qlifeq-live-party
  2. Evilnye

    Ωδή στο χαμένο GameBoy

    Άψογο. Στείλτο για κανένα remake castlevania!
  3. Evilnye

    Lower Cut - 3.3

    Ωραία αλλαγή η καινούρια φωνή. Έδωσε νέα ζωή στα κομμάτια που ήδη μου άρεσαν ούτως ή άλλως! Καλή συνέχεια!
  4. Evilnye

    Snoozeloop & Π. Στόικος - eksi

    Είναι το βαθύτερο νόημα από το κομμάτι που διάβασα. Άμα δε καταλαβαίνεις είσαι ελιτιστής.
  5. Evilnye

    Snoozeloop & Π. Στόικος - eksi

    Πάρα πολύ ωραία δουλειά και συγχαρητήρια για τη συνεργασία! ΤΖΟΥ ΧΑΧΙΚΑ!
  6. Evilnye

    Open Wound + The Glacier (Spyrosch)

    Θέλω αποκλειστικότητα για τη δημιουργία fan club.-
  7. Χρόνια πολλά σε όλους και στον admin ειδικότερα :D
  8. Ουρά ξε ουρά το απόγευμα αργά πήρα τα φτηνότερα εισιτήρια μέσω νετ κ είχε ακόμα. :)
  9. Evilnye

    Louisa + Nikolas at the Noiz Circus

    Συγχαρητήρια! Φοβερή φωνή η κοπέλα! Πρέπει να περάσατε σούπερ στο λάιβ. Στα επόμενα αν και όταν :)
  10. Λονδίνο, Σάββατο, 2 μέρες φτάνουν κι ας βρέχει :)
  11. Evilnye

    Don't Say Forever - Blue Side Band

    Επαναλαμβάνω ότι είναι μάλλον ότι καλύτερο έχω ακούσει από εσάς ως ώρας :)
  12. Evilnye

    Hinder (SpyrosCh)

    Φόρεσα τα ακουστικά μου και κατευχαριστήθηκα και πάλι ακούγοντας άλλο ένα κομμάτι σου που μου αρέσει. +1 Μην το επισπεύσεις πάντως. Ψήνομαι να το ακούσω ακριβως όπως θα είναι όταν θεωρήσεις εσύ πως είναι έτοιμο! :) ΥΓ: Κερδίζω κάτι που κατάλαβα ότι δεν ήταν γυναικεία τα 2α φωνητικά;
  13. Μπράβο!! Πολύ χάρηκα που το πήρατε τελικά!!!
  14. Φίλη μου που παρακολούθησε τη συναυλία, σχολίασε το συγκεκριμένο σχήμα κάπως έτσι ;D (Δεν έχω προλάβει να ακούσω εγώ ακόμα)
  15. Να σαι καλά για το ρηβιού, λυπάμε που τους έχασα. Για το alter ego τους δεν είχα προσέξει καν πως υπήρχε, θα πάω να ακούσω από περιέργεια...! Συγχαρητήρια Μίλτο.
  16. Σοκαριστική περίπτωση ;D Αλλά ωραίο τραγούδι κ γκρουπ ;D
  17. Μπάντα μέταλ με γυναίκα τραγουδίστρια αρκτετά γεμάτη, ήταν οι Sinergy, αλλά δε μου φαίνεται να θες αυτούς μιας και δεν έχουν κάτι το ιστορικό σαν γκρουπ.
  18. lol το λένε κ πουθενά αλλού αυτό εκτός από την Κύπρο; (+1 κατά τ άλλα) Απάντησα στη ψηφοφορία αλλά θα διατηρήσω το απόρρητο της απάντησής μου. Να πάρεις το jaguar.
  19. Evilnye

    Entry Wound (SpyrosCh)

    Σ αρέσουν πολύ οι PoS :) Μου άρεσε πολύ το θέμα. Αναμένω την ολοκληρωμένη δουλειά :)
  20. Χτες το βράδυ κίνησα για τα νότια της Ρόδου από περιέργεια να δω τον Θανάση Παπακωνσταντίνου. Θα παραδεχθώ με μεγαλύτερη περιέργεια να ακούσω το μουσικό του σχήμα από ότι τον ίδιο. Η συναυλία έγινε στην πλατεία μικρού ορεινού χωριού, την Ίστριο, με όλα τα ωραία μιας τέτοιας φάσης. Δενδρόφυτη πλατεία, η πανσέληνος να φωτίζει, σουβλάκια παγωτά και ποπκορν όπως και ντόπια σουμάδα για συντροφιά. Τη συναυλία άνοιξαν οι ντόπιοι Moodswings που έχω τιμήσει 2 3 φορές λόγω της εξαιρετικής παρουσίας τους με διάφορες διακευές από Χιώτη μέχρι γυφτιές ;D Στη συνέχεια βγήκε ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με τους κοντά δέκα μουσικούς που τον συνόδευαν. Πολύ καλές εντυπώσεις όπως και περίμενα μου προκάλεσαν οι Σιώτας, Μυστακίδης, Ντούβας και ακόμα καλύτερες ο Παντελής στην άρρωστη ηλεκτρική κιθάρα και οι δυο νεαροί πνευστοί Πολυζωγόπουλος και Αντωνιάδης. Έπαιξε γύρω στις 3 ώρες κάτι το εξοντωτικό τουλάχιστον για μένα, δεδομένου ότι ξεκίνησε η συναυλία με το πρώτο γκρουπ στις 10, οπότε και τελικά τελείωσε στις 2:30 το βράδυ (σημειωτέων η απόσταση από την πόλη είναι μιαμιση ώρα δρόμο). Η συναυλία είχε μερικές πολύ εντυπωσιακές και ατμοσφαιρικές στιγμές και άλλες τις οποίες έσωζε το σχήμα. Ο ίδιος άφηνε την ομάδα να αναλαμβάνει τραγούδια, με ιδιαίτερο highlight όσα τραγούδια αναλάμβανε ο Σιώτας, και πήγαινε στο πλάι ενώ μόνο προς το encore είπε κάποια μόνος του χωρίς ιδιαίτερη συνοδεία. Θα μπορούσα να πω πως από τους σύγχρονους Έλληνες καλλιτέχνες έχει σημαντικό ενδιαφέρον. Συνολικά εντυπωσιάστηκα από τη συναυλία και τη διοργάνωση του πολιτιστικού συλλόγου και χάρηκα που μια τέτοια βραδιά βρέθηκα εκεί.
  21. χαχα έχω λιώσει με τα θεατρικά ;D Καλή συνέχεια :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου