Προς το περιεχόμενο

BARoN

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    102
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή BARoN

Artist

Artist (1/4)

0

Φήμη

  1. Εχω την POD X3 Live ...και μπορώ να σου πώ.. πάρτην!!Κάνει απολύτως για αυτό που θές!Δεν θα απογοητευτείς!!!Παίζεις ΌΤΙ θες.Τα Gain της είναι άριστα.Τα καθαρά της επισης.Έχει τόσα πράγματα μέσα ,που γυρίζεις τα κουμπάκια και όλο και κάτι καλό θα βγει!! Παίζει απο jazz και country μέχρι thrash και power metal..και το κάνει καλά!
  2. Γεια σας.Απο χτές είμαι ένας ευτυχισμένος κάτοχος της POD X3 Live.Εχω όμως ένα προβληματάκι. Κατέβασα το POD Farm (το standalone) και το έβαλα να τρέξει με συνδεδεμενη την πεταλιερα πανω στο usb ,με περασμένους τους drivers για Vista.Και δεν μπορεί να το εντοπίσει.Απότι ομως βλέπω στην λίστα με τα διαθέσιμα μηχανάκια..δεν υπάρχει το POD X3! Χρειάζομαι το pod farm για να περάσω στο pod τους ηχους απο το CustomTone.com. Ξερει κανεις τι φταίει?Μπας και δεν παιζει με το POD Farm το customtone?
  3. Βασικά..στην ίδια κατηγορία είναι ο Spider Valve.Έχω και ένα Z.Vex Fuzz Factory DIY..Θέλω κάποιον που να παίζει καλά μαυτό..! o cube και ο Valve..ποιος σας αρέσει!?
  4. Εχει δοκιμασει κανεις αυτόν τον ενισχυτή??Ποια είναι η άποψή σας? Τι αλλο θα προτίνατε στα ίδια χρήματα!?300-400 ευρώ..
  5. Tα sonor 505 έχουν τα πάντα και είναι μια χαρα!
  6. Και ο bro μου τα sonor έχει που μου φάνηκαν μια χαρα!
  7. http://www.thomann.de/gr/maudio_jamlab.htm http://www.thomann.de/gr/behringer_ucg102.htm Αυτές οι 2 κάρτες κάνουν δουλεία?Τι διαφορα εχουν απο αλλες ακριβότερες?
  8. Το pocket pod είναι ότι καλύτερο..καλύτερο και απο το 2 και μερικοί λένε και απο το Xt!
  9. Για τον Flextone τι έχετε να πείτε;Έχω παίξει και μου άρεσε ενώ με τον Randall όχι..γιαυτό θέλω και τα κλιπακια αλλιως θα πάω καρφί στον Flextone. Θυμιθείτε οτι είναι κυρίως για σπιτίσια χρήση!Μην τρελαθώ με τα 75 watt! Τελος θελω να ξέρω αν κανει για την μουσική που παίζω!
  10. Ουτε ένα καλό δεν έχω ακούσει..ολα με χάλια μικρόφωνα και με καφρικες συγχορδίες που εγώ δεν συμπαθώ ιδιαίτερα.. η κιθάρα είναι μελωδικό όργανο.. σιγά τα samples.. Αν είχα μείνει στα vids του youtube δεν θα τον σκεφτόμουν κάν..απλά ακουσα παρα πολύ καλά λόγια..
  11. Γεια σας.Λογω γενεθλίων θα πάρω εναν ενισχυτή.Σκεφτομαι τον Randall RG75.Παίζω Rock(Π.χ. Placebo-Arctic Monkeys)/Hard Rock(AC/DC ,Nickelback,Led Zeppelin)/Grunge (Nirvana)/Indie(3 Days Grace)και λιγάκι Heavy Metal(Maiden ,Metallica ,Megadeth) α)Μου κάνει; Οπως βλέπετε θέλω εναν ευέλικτο ενισχυτή που να μου δίνει τα πάντα! β)Τον έχει κανεις και μηπως μπορεί να μου κάνει κάποιο sample (καθαρό και τα 2 βρώμικα) γτ μένω επαρχία και δεν΄μπορώ να τον ακούσω..! γ)Πόσο τον έχει ο Διαμαντόπουλος; δ)Έχετε να αντιπροτίνετε κάτι (οτιδήποτε..ακόμα και πεταλιέρα με active monitors..οτι να ναι!) στα ίδια χρήματα που να μου δίνει αυτή την ηχιτική ευελιξία; (300-400 ευρώ!?) Η χρήση του θα είναι κυρίως στο δωμάτιό μου και μπορεί σε καμια πρόβα με το συγκρότημα..! Έχω επισης σκεφτεί την λύση Line 6 Flextone III αλλά και Spider IV που είναι στα ίδια χρήματα..
  12. Εχω εναν αδερφο..που θελει να παρει drums Μιας και κάνει μαθήματα τρεις περιπου μηνες.Φανταστήτε οτι θέλει να συνεχισει και θελει ενα αξιοπρεπές set. Δίνει γύρω στα +/- 400 ευρώ.(να εχει και throne καλυτερα) και πιατινια εννοείται. Τι προτείνετε?
  13. Ατμοσφαιρικό μπορώ να πώ.. ωραίο ήταν. :)
  14. Καμπύλες = Les Paul.. Κυρίλλα. ;D
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου