Προς το περιεχόμενο

Infernalgr

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    484
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Infernalgr

  1. Γεια σας, θα ήθελα την βοηθεια σας αν γνωρίζετε περι του θέματος. Εχω εναν Cornford Roadhouse 50wass 2x12 combo (1o χερι) σε άριστη κατάσταση που δεν εχει βγει απ το σπιτι. Ήρθε η ωρα να τον δώσω και δεν εχω ιδέα που βρίσκονται οι τιμες, νομίζω ειδα κάπου τον 30watt (μονο to Head) στα 800-900
  2. Έχω την κιθάρα στην κατοχη μου για περίπου 5 χρόνια, είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, έχει παίξει μόνο σπίτι σε χώρο μη καπνιστών. Έχει έρθει στην κατοχη μου από ανταλλαγή με άλλη κιθάρα. Τώρα ήρθε η ώρα να την δώσω αλλά δεν βρίσκω παραδείγματα πωλήσεων απο το ίδιο μοντέλο στο net, η αρχική τιμή που ειχε στο thomann όταν ήταν σε stock ήταν γύρο στα 3500 άλλα δεν το λαμβάνω υπ όψιν μου διότι πιστεύω πως η τωρινή της αξία είναι αρκετά χαμηλότερη. Η ερώτηση μου είναι μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του για μια ρεαλιστική τιμή?
  3. Infernalgr

    Christmas Noiz impros

    Καλές Γιορτές Noiz :) [flash=200,200]
  4. Παίζει τα Triple Shot Mounting rings με 2 καλά μαγνιτακια να είναι η λύση...
  5. Τους είχα στα υπ όψιν εδω και καιρό, δυστυχώς δεν ακούω κάποια ιδιαίτερη προσωπικότητα στον ήχο τους. Το switching system όμως ειδικά και με τα PU rings "Triple Shot Frame" δίνει πάρα πολλές επιλογές... ενδιαφέρον λειτουργικά αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ΚΑΙ ηχητικά.. ???
  6. Σύντροφε, απο πίσω ειναι σφιχτά τα πράματα... αλλά, υπάρχει διπλή πρόσβαση απο μπροστά, ειδικά αν της κατεβάσεις το pickguard
  7. Δεν υπάρχει πρόσβαση απο πίσω ;D
  8. Αυτό εννοώ (μάλλον). Επειδή η κιθάρα είναι ακριβούτσικη, και σεμι, δεν θέλω να τρυπάω για επιπλέον διακόπτες, γι αυτό κοιτάω να εκμεταλλευτώ τις υπάρχουσες τρύπες δηλαδή το 2ο volume&tone (που ποτέ δεν το συνήθισα σαν configuration)
  9. Βασικά καλησπέρα σας ;D Έχω μια σέμι με 2 humbuckers, 2 volumes 2 tones και 3-way επιλογέα, το σύνηθες δηλαδή. Θέλω να αλλάξω λίγο τα πράματα αλλά χρειάζομαι βοήθεια σχετικά με το αν αυτό που θέλω είναι κατ αρχήν εφικτό, και αν μπορεί κάποιος να με παραπέμψει σε ενα σχεδιάγραμμα για το πως θα το φτιάξω. Αυτό που εχω στο νου μου είναι: 3- way: bridge - both- neck 1 volume 1 tone 2ο volume -> να γίνει ενας 3θεσιος (rotary) επιλογέας : Parallel-series-single 2o Tone -> να γίνει push-push : in Phase - out of phase. Ευχαριστω :) :)
  10. Infernalgr

    Χέσε μας ρε Noel...

    [flash=200,200] ;D ;D ;D ;D ;D ;D
  11. Infernalgr

    Χέσε μας ρε Noel...

    Fight trolling with trolling Το είχα κάνει πριν κάνα χρόνο για πλάκα, αλλά να τελικά που έπιασε τόπο :p Βρηκα τα "naked" φωνητικά στο youtube, και έβαλα όλα τα υπόλοιπα εναρμονισμένα (γύρο πίτα με απ όλα) + video με τις μάπες τους. [flash=200,200]
  12. Kαλύτερα να πάρω ένα μικρο sequencer + μια μύδι κιθάρα που συνοδεύει και realtime, Panigiri here i come! ;D
  13. band in a box, in a box (με απείρως λιγότερες δυνατότητες και ευελιξία) , γι αυτούς που δεν θέλουν να γράφουν Am,F,G στο πληκτρολόγιο αλλά προτιμούν το "τώρα παίζω αυτή, και μετά αυτή και μετά αυτή".
  14. Γεια σας και χαρά σας ;D Θέλω να πάρω μια strat, καινούργια ή μεταχειρισμένη(πιθανότερο). Το Budget μου είναι έως 600 ευρω... η μόνη απαίτηση που έχω όσο αναφορά τα specs, ειναι το radius, το οποίο θέλω να είναι πάνω απο 9.5, αλλά οχι compound, π.χ ενα 11-12αρι σταθερό (αν υπάρχει κάτι τέτοιο). Ζητώ τα φώτα σας για καινούργια μοντέλα με αυτή την ιδιαιτερότητα στο neck ή κάτι στις αγγελίες που δεν πήρε το μάτι μου λογο απειρίας ή λόγο ελλιπούς περιγραφής. Ευχαριστω ;)
  15. Υπαρχει διαφορα, απλα ΙΣΩΣ η ελαφρια φαλτσαδουρα ειναι μερος του ηχοχρωματος και της κουλτουρας του οργανου....
  16. Θελω την κιθαρα του, και το μαλι του... [flash=200,200]
  17. +1, καμια σχεση το multiscale με το temperament... * θα γουσταρα πολυ μια ακουστικη με true temperament :'(
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου