Προς το περιεχόμενο

Stevie@

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    269
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Stevie@

  1. Βγάλτε ρε παιδιά αυτήν την ασπρίλα... Ελεος... ??? ??? ???
  2. Για τον φίλο από πάνω. Μάλλον εσύ είσαι ο επικίνδυνος... Εχω δώσει πολλά φράγκα. Τον ήχο μου δεν τον φτάνει καμιά μπάνκα αγαπητε. Ούτε η Mega Banka χαχα 8)
  3. Stevie@

    jeremy - pearl jam cover !!!

    Μπράβο παιδιά.... ΤΕΛΕΙΟ!! Συνεχίστε έτσι.!!!
  4. Εμένα μ'αρεσουν τα τρελιάρικα όπως του φίλου μου του MAtias. Με πήρε τηλ να μου πει ότι θα μπει στους Stratovarious. Ναι και γω του λέω θα μπω στους iron maiden... Και τελικά μπήκε ο τσόχλανος.
  5. Stevie@

    Rock 80s

    ;D Ορίστε και η δικιά μου version. Stevie@_-_80s_nice.wma
  6. Stevie@

    Crazy Train (Amstel version)

    Πλάκα με κανεις? πάτος είμαι φίλε όχι κoρυφή... Thanx πάντως.
  7. Stevie@

    Rock 80s

    Μάστορα πολύ ωραίος αλλά η κιθάρα είναι δυνατά και δεύτερον πικάρει σε μερικά σημεία.. Παντως ωραίος σολιστικά αν και θες λίγο δουλίτσα στην καθαρότητα του σόλο. Σε πειράζει να ανεβάσω και γω μια δικιά μου version? Οχι για να υποδείξω, αλλά γιατί μ'άρεσε το track, θα την ποστάρω εδώ στο post σου.
  8. Μια χαρά παιδιά. Εμενα μ'άρεσε πάρα πολύ. ;D
  9. Stevie@

    Crazy Train (Amstel version)

    Πολύ καλή Ιδέα!!! Με την μόνη προυπόθεση ότι θα τραγουδάει αυτός! Εγώ δεν μπορώ να πίνω να παίζω Και να τραγουδάω όπως καταλαβαίνεις... Nikola what do you say? ;D Θα βάλεις και το Superior Drummer sto Drunk-Mode... δηλαδή μαστερσ οφ ντιζαστερσ θα γινουμε...... ;D
  10. Stevie@

    ροκ τραγούδι ΡΕ! ;D

    Ωραίος ο παίκτης το ευχαριστήθηκα! ;D Αλλά ότι είναι για βραδάκι είναι..
  11. Stevie@

    Crazy Train (Amstel version)

    Οποιος δεν βαριεται. Stevie@_-_Crazy_Train_Amstel_Version..xixi.mp3
  12. Stevie@

    Mr.tambourine man cover:Σταύρος-gkou

    Μπράβο Παιδιά,μου άρεσε πολύ και εμένα μαρεσουν όλα ακόμα και το drumachine!! Μπράβο Μπράβο ΜΠράβο. 8) Γκου η φωνή δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από καμία μεγάλη τραγουδίστρια,Σταύρο πολύ ωραίος και νομίζω τέλειος στις δύσκολες δεύτερες.. τα συγχαρητήρια μου. 8) ;D 8)
  13. Φίλος. Στην ανάλυση είσαι καλός. Εσύ τι γνώσεις έχεις μοιραστεί εδώ στο Forum? Αυτές που έμαθες από τον Superfunk? Κατσε και συ να χασεις από την υγεία σου στα ξενύχτια από τον προσωπικό σου χρόνο να κάνεις ένα κάρο θυσίες να κάνεις χρόνια να βγάλεις 1 καλό ήχο και θα σου πω εγώ.. και στην τελική και να το κάνεις όλοι δεν είμαστε ίδιοι. Εφτιαξα έναν ήχο που είναι για μένα σημαντικός. Αν θέλω δεν στον δίνω. Επιλογή μου είναι. Βγήκατε και μου το παίζετε όλοι κριτικοί: Οποιοι δουλεύουν στα σκυλάδικα είναι κομπλεξικοί.... Εσείς που δεν μπορείτε ή μαλλον δεν ΚΑΘΕΣΤΕ να ασχοληθήτε με το όργανο να φτιάξετε τους ήχους και περιμένετε μασημένη τροφή τι είστε??? Προτείνω λοιπόν να βασίζεστε στον εαυτό σας και αν ήρθατε εδώ να ζητήσετε βοήθεια,να ξέρετε ότι με τέτοια συμπεριφορά ούτε θα ασχοληθούμε.
  14. Ετσι,και γω μετά από 3.000.678 ρυθμίσεις ατελείωτα ξενύχτια και πολύ επιμονή έχω βρει μετά απο χρόνια 3-4 τέλειους ήχους πάνω στην κιθάρα δεν θα δώσω στον άλλον έτοιμη την συνταγή.. αν είναι δυνατόν.... Συμφωνώ με τον απο πάνω 100%.
  15. Stevie@

    The Extremist

    Φίλε αναφέρθηκα στο κομμάτι! Και εκεί που λέω πως δεν είσαι και κουλός εννοώ ότι εφόσον είδαμε ότι παίζει το άτομο και έχεις ικανότητες την επόμενη φορά που θα ανεβάσει να μας βουλωσει τα στόματα παίζοντας το κομμάτι σωστά. Δεν αναφέρθηκα να μελετήσει σαν Παίκτης αλλά το κομμάτι ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ συγκεκριμένα, το οποίο Φαίνεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι δεν το παίζει σωστά. Οταν λέω ότι έχει πολλές παραλήψεις ή πολλές πράσινες τι εννοοώ???? Οτι ο παίκτης είναι ατάλαντος? Το είπα? ΟΧΙ!! Οτι δεν ξερει να παίζει το είπα? ΟΧΙ όταν είπα ότι έχει πολλές παραλήψεις τι νομίζεις ότι εννοούσα οτι ο ΠΑΙΚΤΗΣ έχει πολλές παραλήψεις? Δηλαδή τι? του λείπουν 2 από τα 5 δάκτυλα και είναι παραπληγικό??? Ο_Χ_Ι!!! Γιαυτό αφήνω την ""επιθετικοτητά μου"" που αν ήθελα θα σου εστελνα ενα πμ και θα το τελειωνα εκει... για να μάθουν κάποιοι εδω μέσα ότι άτομα σαν και σένα χαλάνε τα Post εδώ στο νοιζ και επειδή εδω μέσα είμαστε μια οικογενεια και δεν ήρθαμε να μαλώσουμε ο ένας με τον άλλον γιατί κάποιοι ξέρουν οτι ο Stevie είναι λίγο επιθετικός και οξύθυμος και με ανέχονται εδω μέσα. Εγω αυτό το σέβομαι και προσπαθώ να είμαι ήσυχος αλλά με άτομα σαν και σένα ρε φίλε πως να μην τρελαθώ??? Ακομα και ο ίδιοσ ο PickingMan κατάλαβε τι εννοούσα και συ ΕΚΕΙ.... κολλημένος!!!!!!!! Σου προτείνω αν ήρθες εδώ να είσαι επιθετικός και να έχεις αντιδικίες με άλλους να φύγεις από το Forum διότι αν το όνειρό σου είναι να έχεις -4 κάρμα σαν και μένα είσαι πολύ γελασμένος.. Εδώ μόνο ο Stevie έφτασε -7 και άφησε ιστορία. ;D Καλό είναι να μην το συνεχίσεις στείλε pm.
  16. Stevie@

    Sevendust shred

    Welcome to the Shred Club. 8)
  17. Stevie@

    The Extremist

    Ρε εξυπνάκηδες. Αφού σας είπα ότι ο παίκτης ΠΑΙΖΕΙ!! Το κομμάτι ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ έτσι πως πρέπει. Εγώ επιθετικός? Τακτική? :o
  18. Stevie@

    The Extremist

    Ναι ότι μου έρθει λέω. Μπράβο που το βρήκες. Πολύ δυσκολεύονται να με καταλάβουν.. Α! ωστε παίζεις με μετρονόμο. ;D Μάλλον εγώ ακούω τις αξιές διαφορετικές....... :o Εχω πρόβλημα στα αυτιά... Να.. πρόσφατα εγκατέστησα λάθος Asio Drivers και ακούω με delay 18-19ms. Και βέβαια τα πάιζεις όλα ολόσωστα μπράβο μπραβο.
  19. RayDTutto ούτε εγώ σε συμπαθώ αλλά ο yameth με προειδοποίησε με pm. Αλλιώς θα σου είχα σούρει.. Τώρα απλά σε αποφεύγω +1000000000
  20. Stevie@

    The Extremist

    Σόρρυ, αλλά δεν μ'αρεσε.. έχει ένα σωρό πράσσινες.. ειδικά στο (02:06-02:16) ειναι πολύ άσχημα τα πράμματα... επίσης αρκετές παραλήψεις.. σόρρυ μαν θές πολύ δουλειά.. Χώρισε το σε section και μελέτα το κι άλλο.. θέλει επιμονή και υπομονή.. Όι αξίες αν είναι πχ 100 μέσα στο κομμάτι τις 90 τις παίζεις εκτός χρόνου άλλες τις αλλάζεις και κάποιες που τις αλλάζεις επίτιδες δεν κολλάνε καλά.. Σε κόβω τον ενθουσιασμό τώρα, αλλά δεν είσαι και κουλός, την επόμενη φορά θα μας την πεις με πράξεις... Ομως για να γίνει αυτό χρειάζεται μελέτη και ξερό ψωμί.
  21. Stevie@

    Flying in a blue dream

    Πολύ ωραίος,χαίρομαι που το αλλαξες απλά αυτοί που το χουν ακούσει άπειρες φορές θα τους φανεί λίγο μυστήριο. Κατά τα άλλα μια χαρά σε βρίσκω. 8)
  22. Stevie@

    Alison Hell Solo

    Ωραίος ο παίκτης! ;D
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου