Προς το περιεχόμενο

dean v

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    45
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Μαρούσι

Συμμετοχή dean v

0

Φήμη

  1. φιλε Gear Acquisition Syndrome τελειωσα με τα vst στις κιθαρες .. ειμαι περηφανος κατοχος ενος bugera 333xl head 120 watt (beast) οποτε ο ηχος στις κιθαρες σε δοκιμαστικο που εφτιαξα track ειναι απλα πολυ ανωτερος.. μου αρεσουν οι soilwork και καταλαβα την τεχνικη του κολυμπαμε στα tracks vocals, απλα δν εχω καταφερει να απομονωσω τις ανακλασεις με αποτελεσμα να μν μπορω να τοποθετησω τα φωνητικα σωστα on the top of the mix.. μια ερωτηση .. μου φαινεται οτι συχνοτικα ακουγονται πραγματα σε επιπεδο δυναμικων μετα απο μια βδομαδα που ακουω το κομματι νομιζω πως δν εχω αφησει καθολου δυναμικη κινηση και μου ακουγεται νεκρο... ισως υπερβολικη χρηση του compressor στο master bus... :-\?????
  2. και μενα οι ακουστικες μου αρεσουν πιο πολυ απο ολα.. ειναι ηχογραφημενες ως εξης ακουστικη - rode nt1a - tubepre -emu studiophile εχουν πιο πολυ ογκο απο τις ηλεκτρικες ελεος ηλεκτρικες με tube pre - amplitube 3 φωνητικα με rode nt1a -tubepre απλα εχω πολυ ηχο δωματιου στα φωνητικα οταν γραφω με αυτο το μικροφωνο μπασο tube pre-amplitube (α ξεχασα 4 κιθαρες βρωμικα και drums superior drummer, the metal foundry)
  3. αυτη ειναι μια παραγωγη σε μια μεταλ μπαντα που επιχειρησα προσφατα...δεκτα ολα τα σχολια περι παραγωγης να τονιστουν αν υπαρχουν καποια προφανη λαθη.. ευχαριστω προκαταβολικα.. stay metal!!!! stone_in_my_chest.mp3
  4. Thanx Παιδιά!! Είμαι υποχρεωμένος βαθύτατα!!!!!!! ;)
  5. Το ίδιο πράγμα δεν είναι ? Απλά είναι και η καμπίνα πάνω... (Κι εγώ 2*12 καμπίνα έχω οπότε περίππου αυτό που θα ακούσω από τον combo περιμένω να βγάλω και στο σπίτι..., έχω κάπου λάθος?)
  6. Παιδιά, σορρυ για το νέο thread ενώ υπάρχουν πολλά αλλά είναι επιτακτική ανάγκη να παίξω με έναν Bugera 333XL επειδή πρόκειται να γίνει αγορά άμεσα και με την βία μπορώ να συγκρατήσω επαναστατημένους εφήβους που μόλις τσεπώσανε το χαρτζιλίκι τους!!! Λοιπόν , ξέρει κανείς μαγαζί στην Αθήνα ή προάστια που να παίξω με τον συγκεκριμένο ενισχυτή? Επίσης κάποιο μικρό αλλά περιεκτικό tip για το αν είναι μια καλή αγορά ή όχι θα ήταν καταπληκτικό (Ο ενισχυτής προορίζεται για Metal)!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις και συγγνώμη για το ανεπίσημο ύφος του Thread..!
  7. darshan πανω κατω με τν ιδιο τροο σκεφτομαστε.. εδω και 4 χρονια εχω μια epiphone les paul custom με emg 81 85 και ειμαι πανευτυχης καθως οπως ολοι οι κιθαριστες δν ειναι λιγες οι φορες που εχω μπει σε μαγαζι για να δοκιμασω κιθαρα που εχω βρει και εχω ξενερωσει..θα την δοκιμασω και αυτη ομως γιατι μου εχει κανει κλικ η ασπρη... :P sevaroth τις εχεις και τις δυο??καλο..πολυ πολυ καλο!!!!
  8. thanks for the info Ritchie77.. θα τα κοιταξω...
  9. καλησπερα παιδες... βασικα τελευταια εχει πεσει το ματι μου στην ibanez mtm2.. μηπως τυχαινει καποιος συνφορουμιτης να εχει παιξει με την κιθαρα η και να εχει αποψη για το ποσο καλη ειναι...η και αν τελικα ειναι καλυτερη η mtm1...? θα μου πειτε.... τραβα παιξε.. μηπως ξερει και καποιος που μπορω να βρω τα παραπανω ιbanezakia??? :) ευχαριστω προκαταβολικα ;)..
  10. dean v

    new clip...

    κανεις προθυμος προς σχολιασμον???? ???
  11. dean v

    new clip...

    γεια χαρα σας παιδες!! μολις τελειωσα την πρωτη ολοκληρωμενη μου μιξη και οπως καταλαβαινετε θα ηθελα αποψεις για την παραγωγη καθως και το κομματακι ;)!!! το κομματι ειναι metal με brutal vocals :D.. τα φωτα σας παιδια... cold_and_red.mp3
  12. ομολογω οτι δν εχω διαβασει ολοκληρη την συζητηση αλλα μου εχουν δημιουργηθει καποιες αποριες ρε παιδια... 1.για ποια τρις μιλαμε τοση ωρα που ΧΑΡΙΣΤΙΚΑΝ κιολας στην ελλαδα απο την Ε.Ε? Δηλαδη θα αρχιζω να πιστευω οτι μας δινουν λεφτα για το καλο της καρδιας τους.. :-\ 2.σε ποιο θεμα ακριβως εχει η αριστερα ταμπου?? γιατι οταν σου προτεινει να φορολογησεις τις τραπεζες σαν Α.Ε με 50 τοις εκατο συντελεστη μαλλον δν φαινεται να εχει ταμπου...(στο δικο μ ταπεινο μυαλο παντα) 3.δεν θυμαμαι καλα αλλα με ποιανου νομοσχεδιο ανοιξαν τα συνορα και γιναμε αποθηκη μεταναστων της ευρωπης...? μηπως ηταν χρονια αναπτυξης Π.Α.Σ.Ο.Κ..?? :o Ο δρομος που μας εχει οδηγησει σε αυτο το σημειο γενικοτερης παρακμης σαν κοινωνια δεν ειναι γενικοτητες ουτε λογια του αερα.. ειναι νομοσχεδια και νομοι που ψηφιστικαν απο τα κομματα της εξουσιας απο την μεταπολιτευση και μετα.. παρολλα ταυτα κανενας ποτε δν πληρωσε τιποτα και ουτε θα πληρωσει.. ο ενοχος υπαρχει και σιγουρα δν ειναι τ 7 τα εκατο του εκλογικου σωματος... φιλικα
  13. Αυτο που θελω να πω silot ειναι οτι οι μεγαλες εταιριες ενισχυτων κιθαρας φροντιζει να περναει στον κοσμο την αντιληψη οτι οι καλοι ενισχυτες ειναι οι λαμπατοι και δυστυχως θα πρεπει να πληρωσουν για να αποκτησουν σωστο ηχο.. 8) δηλαδη.. ο petrucci παιζει με mesa,το ιδιο και οι metallica οι in flames παιζουν με peavey 6505 και marchall jvm και γενικοτερα μια αντιληψη οπως "οι καλυτεροι κατασκευαστες συνιστουν skip" ;D , η οποια περναει στις αγορες και συνεπως η βιομηχανια συνεχιζει να το στηριζει.. τι εννοεις οταν λες ,"το κόστος του R&D για τους tube ενισχυτές είναι αγκαθι για τους 9 απο τους 10 κατασκευαστές."? Eχουν φθηνο κοστος παραγωγης??
  14. Genius Loci αφου το ηχοχρωμα των λαμπατων μπορει να επιτευχθει(με solid state amps προφανως με πιο πολυπολοκα κυκλωματα βασισμενα σε διαταξεις mosfet),γιατι ολοκληρη η βιομηχανια που κινειται γυρω απο τις κιθαρες προωθει τον λαμπατο ηχο..? την απαντηση μπορει να την δωσει ο καθενας μας.. π.χ τουσ ενισχυτες που ανεφερες δν τους ειχα ακουσει,οπως και πολλοι αλλωστε,αλλα ολοι ξερουν τους boogie ::)
  15. λοιπον... ευχαριστουμε για τα links θα αποτελεσουν τροφη τον επομενο καιρο..γιορτες ερχονται :P!! ενας γνωστος φτιαχνει ενισχυτικες μοναδες κυριως audio και απο οτι θυμαμαι υποστηριζε οτι οι χαρακτηριστικες των τρανζιστορ ειναι "καλυτερες" για ενισχυτικα κυκλωματα..θεωρητικα και πρακτικα. ???
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου