Προς το περιεχόμενο

undo_an

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    61
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή undo_an

0

Φήμη

  1. Παιδιά μια χαρά. Κατέβασα απο site οδηγούς συνδεσα το πιανο με το usb και δουλεύει μια χαρά στο ableton και midi in και out. Δεν ήξερα πως με το usb δουλεύει σαν να το είχες βάλει με midi στην κάρτα ήχου. Ευχαριστώ ολους σας...
  2. Ωραία το δοκιμαζω και σας Λεώ τι εκανα.Ευχαριστώ ολους για τις απαντήσεις σας. Εαν κάτι δεν παει Κάλα θα ξανά στείλω.καλό μεσημέρι.
  3. Ηχογραφω με εξ. κάρτα edirol UE-25x ομως.Οκ θα το δοκιμασω.
  4. Γεια σας έχω το P-105 yamaha αλλά δεν ξέρω πως μπορώ να ηχογραφήσει με midi αφου έχει μονο |θσβ |για συνδεση με υπολογιστη? Σε καποια φορουμ διαβασα πως με αυτο http://www.kentonuk.com/products/items/utilities/usb-host.shtml μπορω να ηχογραφησω?ισχυει???
  5. Υ.Γ. Η POST ROCK ΜΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ...ΓΕΝΙΚΑ ΑΓΑΠΗ ΜΕ POST ROCK...
  6. Carte Postale - Karoliina Rubik's Cube]Carte Postale - Karoliina Rubik's Cube Carte postale B613]Carte postale B613 Carte postale Youth in revolt]Carte postale Youth in revolt Υ.Γ. ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ... Υ.Γ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ SIGUR ROS...
  7. Παιδια καλημερα ειδα κ εγω τον Κυνοδοντα πριν απο 2 μηνες περιπου και δεν μου αρεσε. Ο λογος που δεν μου αρεσε σαν ταινια ειναι διοτι δεν μου προκαλεσε καποιο συναισθημα-προβληματισμο-μαγεια που ειναι ο σκοπος της 7' τεχνης, η διαδικασια να σε βαζει μεσα στην οθονη και να μην εχεις καταλαβει ποτε περασαν οι 2 ωρες. Η συγκεκριμενη ταινια δεν μου αφησε κατι.Οκ τα πρωτα λεπτα ειναι αρκετα ενδιαφεροντα με τις απαγγελιες της κασσετας "τι ειναι αυτοκινητοδρομος" κ.τ.λ.π." και η σκεψη οτι ο κοσμος μας ειναι απολυτα κατευθυνομενος,αλλα μεχρι εκει.Στην συνεχεια δεν μου αφησε τιποτα ουτε οι ερμηνιες, ουτε η υπερβολη στους ηθοποιους,ουτε ο χορος στο τελος,ουτε με σοκαραν οι σκηνες σεξ μεταξυ δυο αδελφων ουτε τιποτα. Στην τελικη δεν ειναι αναγκη να θαυμασω εναν σουρεαλ χορο-την κουβεντα δυο μεσιλικων με τα γεννητικα οργανα εξω και το σεξ μεταξυ δυο αδελφων και να το θεωρησω επος. Ολοι γνωριζουμε ολοι πως το περιβαλλον διαμορφωνει το πως συμπεριφοραμαστε σαν ατομα.Αν μας πουν οτι ειναι σωστο να πηδιομαστε με τα αδελφια μας ,θα το καναμε, χωρις αναστολες γιατι οι εικονες μας διαμαρφωνουν(στα ζωα δεν υπαρχουν τετοιοι ηθκοι περιορισμοι) απλα αυτο το σοβαρο θεμα (το ξαναλεω) τελειωνει μετα τα πρωτα 20 λεπτα.Τωρα για το oscar και τα λοιπα καλα εκανε και πηγε (αν και μενα οτι εχω δει τωρα τελαιτευα oscar-ικα τα θεωρω απολυτα μετρια π.χ. slumbog millionare 8 oscar, hurt locker 6 oscar ) η ταινια μπραβο της! θα βοηθησει τον Ελληνικο κινηματογραφο. Αν ηταν ξενη η συγκεκριμενη ταινια τα ιδια θα ελεγα.Δεν τα λεω αυτα γιατι ειναι Ελληνικη. Την ιδια αρνητικη αποψη εχω και για το 'last days" τα αναφερω μιας και ειμαστε μουσικοι και ισως την εχουμε δει οι πιο πολυ. Δεν το παιζω ειδιμων απλα καταθετω την προσωπικη μου αποψη για την συγκεκριμενη ταινια.
  8. Βοyz!!! Τελικος Ultranova ή Ακαι miniak? Ποια απο τα δυο για την φαση μου ειναι καλυτερο?Απεριψα τα αλλα για διαφορετικους λογους. Η σταθερη αξια για τετοιους ειδους synth Akai(μην ξεχναμε πως ειναι ενα micron σε καινουργιο κουτι) η το ultranova με την κληρονομια των novation synth.Ειμαι σε διλημα η αληθεια ειναι :).
  9. Καλημερα! Λογικα ειναι στην Κρητη... Το ειχα αγορασει τοτε μεταχειρισμενο 600 ευρω και μετα το πουλησα πιο πολυ δεν θυμαμαι ομως ποσο...
  10. Αν μου επιτρέπεις, μία ερώτηση: αφού έχεις ήδη ένα korg, δεν θα ήταν καλύτερο να πάρεις και καμια άλλη μάρκα? Ειδικότερα όταν μιλάμε για VA? Φυσικα και σκεφτομαι να αγορασω κατι διαφορετικο απο Korg απο την μια , αλλα απο την αλλη εμεινα 100% ευχαριστημενος απο το Microkorg κυριως για την ευκολια που εφτιαχνες τους ηχους που ηθελες.Φυσικα και με προβληματιζει μην παω και παρω το R3 η το Microkorg xl και ειναι λιγο πιο εξελιγμενο απο το κλασσικο Microkorg αλλα με παρομοιο στυλ-υφος ηχων. Γενικοτερα επειδη με ξερω θα ασχοληθω μεχρι ενα σημειο με το οργανο μετα θα βαριεμαι και μετα απο καμια 2 βδομαδες θα μου σκαει θα καθομαι καμια ωρα θα φτιαχνω ενα ηχο(φαντασου το microkorg το εχω 7 χρονια και ακομα βγαζω πολλα πραγματα)ι.Θελω να ειναι ευχρηστο και διασκεδαστικο(λιγο παιχνιδι) να μην μου σπαει τον... Υ.Γ. To ultra nova μου φαινεται για πιο ηλεκτρονικα πραγματα(ετσι μου φαινεται) Υ.Γ. Καποτε ειχα το Ob 12 και το πουλησα γιατι μου φαινοταν ενα χαος και για να το κουβαλησω εκανα ολοκληρο σχεδιο.Ηταν πολυ καλο Synth αλλα δεν μου εκανε-δεν του εκανα?δεν ξερω δεν ηταν αυτο που ηθελα.
  11. μεχρι 49 πληκτρα και μικρα σε μεγεθος γιατι κουβαλω πολλα μαζι μου. Υ.Γ. Korgius σε ευχαριστω που παντα βοηθας... ;)
  12. Σκεφτομαι να αγορασω ενα ακομα οικονομικο-μικρο synth.Εχω στην κατοχη μου ενα microkorg 7 χρονια και δεν το εχω μετανιωσει ποτε μου.Οι ηχοι που μου αρεσουν να φτιαχνω ειναι ατμοσφαιρικοι(π.χ. σαν ηχητικο αποτελεσμα πλησιαζουν ηχους απο Sigur ros με διαφορα pads και ηχους στυλ. electric piano-vibraphones-retro pads κτλπ.) χωρις να ειναι (σαν αισθητικη) καθαρα ηλεκτρονικοι ηχοι.Ποιο απο τα παραπανω θα μου προτεινατε? Υ.Γ. Δεν με ενδιαφερουν αποψεις για software synth γιατι τα παω βολτες μαζι με αλλα "συμπραγκαλα" και θελω να ειναι και μικρα.
  13. Συνεχιζω και εγω... Σκεφτομαστε με τον ντραμερ της μπαντας μου ,μιας και θα μενουμε απεναντι απο την 1 φεβρουαριου να αγορασουμε ενα σετ ηλεκτρονικα για να παιζουμε λιγο πινοντας τον καφε μας :) και σκεφτομασταν να αγορασουμε τα td-4 mesh head της Roland αλλα βλεποντας το dm-10 της Alesis και την διαφορα στην τιμη που αγγιζει τα 500 ευρω μας κανει να το σκεφτομαστε.Το προβλημα ειναι πως μενουμε Πατρα και δεν το βλεπω να μπορουμε να τα ακουσουμε πουθενα ωστε να κρινουμε. Εσυ μπηκες σε τετοια δηλημματα; Εισαι ευχαριστημενος; Τα ειχες ακουσεις πριν τα παρεις? Δοκιμασες και τα Td-4? Αν ειχαν την ιδια τιμη ποια θα επερνες? Ευχαριστω...
  14. Στο microkorg τα πληκτρα ειναι ολα μαζί ενωμένα δεν γινεται να μπει ξεχωριστα. Στο Ebay δεν βρισκω τιποτα,βρηκα μονο ενα μαγαζι Αμερική http://www.guitar-parts.com/ τους στελνω mail αλλα τιποτα καμια απαντηση. ???
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου