Προς το περιεχόμενο

JR

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    73
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    Ιδιωτικός υπάλληλος
  • Τόπος
    Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή JR

0

Φήμη

  1. Δηλαδη αν παρω το μικροφωνο και δεν παρω προενισχυτη και το βαλω στην κονσολα δεν θα εχω καλο αποτελεσμα?
  2. Καλησπερα νοιζαδες θελω μια ερωτηση να κανω.Εχω μια lakewood m 32 cp και την τελευταια εβδομαδα εχω κανει 2 live.Εχω προβλημα με τον ηχο της.Ξερω οτι στις ηλεκτρακουστικες ειναι πολυ δυσκολο να βγαλεις καλο ηχο και γλυκο αλλα θελω να το πετυχω.Θελω να την ακουω οπως ειναι χωρις βυσμα καθαροτατη.Οπως πχ σαν να ακουω την κιθαρα του Περιδη στην συναυλια του.Επειδη ειμαι νεος σε αυτα τι νομιζεται οτι φταιει?Ο χωρος,η κονσολα,ο ηχοληπτης,κατι αλλο?
  3. Καλησπερα δεν ξερω αν εχει ξανασυζητηθει,αλλα ενδιαφερομαι για επανεκτυπωση cd.Εχουμε ενα cd που δεν κυκλοφορει πλεον και θελουμε να βγαλουμε περιπου 200 αντιτυπα με τα εξωφυλλα τους και την επιγραφη στην επιφανεια του cd.Που μπορουμε να απευθυνθουμε και αν ξερει καποιος να μας πει περιπου το κοστος.Στειλτε και pm.Ευχαριστω εκ των προτερων
  4. Καλο ταξιδι σε αυτον τον απιθανο καλλιτεχνη
  5. Γιατι να παραιτηθεις? Οχι δεν εχω δοκιμασει ολες τις κιθαρες των 700 ευρω και θα το κανω μολις βρω χρονο με βολτα στην αθηνα στα μαγαζια.Πραγματικα μακαρι να βρω κατι σε αυτα τα λεφτα ή λιγοτερο.Νομιζω οτι στις ακουστικες ισχυει πολυ περισσοτερο το οτι πληρωνεις παιρνεις παρα στις ηλεκτρικες.Απο τις λιγες που εχω δοκιμασει σε αυτες τις τιμες των 700 ευρω δεν με ικανοποιησε κατι.Μακαρι να βρω μια σε τετοια τιμη.Εσυ ποιες θεωρεις καλες να παω να τις δοκιμασω?σε οποιαδηποτε τιμη <2000 ευρω.
  6. Για την D28 εκανα λαθος δεν διατυπωσα σωστα οτι μου αρεσει περιπου αυτος ο ηχος.Δεν ξερω πολλα για ηλεκτρακουστικες και για αυτο ρωτω.Ξερω ομως τι ηχο θελω μολις τον ακουσω θα πω οκ.Οποιαδηποτε κιθαρα πρωτα θα την δοκιμασω εννοειται απλα εγω ζητω μια γνωμη διοτι εχω περιορισμενη γνωση γυρω απο τις ακουστικες.Σας λεω οτι μου αρεσει ο ηχος της Lakewood M 32-CP πχ.Εσυ μπορεις να μου πεις με την πειρα σου πχ μην παρεις αυτην εχει αυτο και αυτο ή παρε την αλλη που ειναι καλυτερη σε αυτο και σε αυτο ή αυτη που εχει καλυτερο ηχο.Δειχνω τις προτιμησεις μου οπως και οτι δεν μου αρεσουν οι gibson οι ακουστικες.Ρωτω για να μαθω και για τις ηλεκτρικες ετσι εκανα.Αλλο ηχο εχει η Prs,αλλο η fender,η gibson,η ibanez κτλ κτλ.Και τα λεφτα οριζονται απο την ποιοτητα που θες.Αν ελεγα διαθετω 1500 θα ελεγαν παρε με 1000.Αν ελεγα 1000 θα μου ελεγαν παρε με 500 κτλ κτλ.Ρωτω απλα στην ποιοτητα ηχου,κατασκευης,τιμης κτλ της Lakewood M 32-CP υπαρχει καλυτερη?
  7. Κοιταξε να δεις προσπαθω να βρω και αναλογη ποιοτητα.Και στις ηλεκτρικες που τον ηχο τον διαμορφωνεις οπως θες και με μια κιθαρα των 300 ευρω υπαρχει πολυ μεγαλη διαφορα.Μια ακουστικη που την θελω και για ηχογραφησεις και για live την θελω πολυ καλη.Δεν ξερω για μαρκες ομως ξερω περιπου τι ηχο θελω και αυτο ψαχνω και αυτον τον ηχο μου τον δινει πχ η Lakewood M 32-CP.Αν την βρω αυτην την ποιοτητα και με 50 ευρω θα την αγορασω δεν θελω να δωσω 2,5 μισθους μου ετσι. grorig καινουργια εχει 2400 αν την βρω 1600 την πηρα.
  8. Σκεφτομαι για την Lakewood Μ-32 CP. Αξιζει να την αγορασω μεταχειρισμενη γυρω στα 1900 ή θα βρω καλυτερη σε αυτα τα λεφτα?
  9. Να πω την αληθεια δεν εχω ξανασχοληθει με ηλεκτρακουστικες κιθαρες και τον ηχο και τις αλλαγες και το ηλεκτροακουστικό σύστημα θα τον διαμορφωσω με τον καιρο.Προς το παρων επειγει ενα live πολυ σημαντικο για μενα (το 1ο) και μιας και ηθελα ηλεκτρακουστικη και μαζεψα τα λεφτα να παρω κατι που να αξιζει πολυ.Εχω πολυ ανχος που με μια κιθαρα που δεν ξερω θα πρεπει να κανω live γρηγορα. Εχει ςδικιο οτι ηλεκτρακουστικη D28 δεν υπαρχει,σας λεω τι περιπου τι μου αρεσει. Απο τις 3 θα επελεγα TAYLOR 410CE.Ξερετε καποιο μαγαζι αθηνα να εχει πολλες να δοκιμασω σε τετοιο επιπεδο?
  10. Καλησπερα.Θελω τις γνωμες σας για αγορα ηλεκτρακουστικης κιθαρας κοντα στα 2000 το μεγιστο.Την θελω αμεσα,θελω να ειναι πολυ καλη,θα την χρησιμοποιησω σε live και δεν εχω προβλημα με μεταχειρισμενες.Κυριως για εντεχνο στυλ.Εγω εχω σκεφτει την martin D-28 Ευχαριστω εκ των προτερων
  11. Χαιρετε.Συμφωνω οτι ο ντουκας ειναι πολυ επαγγελματιας.Εγω φιλε μου του παρειγγελα μια που να μοιαζει με την eric johnson stratocaster.Καθισαμε μαζι,ψαξαμε,μεχρι που βρηκε αναλυτικα πως ειναι φτιαγμενοι οι μαγνητες της εν λογω κιθαρας και την εφτιαξε.Το αποτελεσμα ηταν παρα πολυ καλο.Εγω σημερα μετα απο 1,5 χρονο ειμαι πολυ ευχαριστημενος η κιθαρα δεν μου εχει παρουσιασει προβλημα.Ουτε το εχω μετανιωσει και αν ξαναθελω αλλο μοντελο strat παλι εκει θα την φτιαξω.Και γλιτωσα και 1200 περιπου ευρω.Αμα μπορεις να ακουσεις και τις κιθαρες στο site του.
  12. Δεν πειραζει θα το παιξω στην ακουστικη εγω αν τα καταφερω. Και εγω σκεφτηκα να δαπανησω κοντα στα 1000 ευρω για καμια martin αμα βρω καλη.
  13. Την θελω και για σπιτι και μαλλον μπορει να χρησιμοποιηθει και σε λαιβ.Μουσικο ειδος σχεδον τα παντα.Εντεχνο ελληνικο,ροκ ελληνικο,λαικο,δημοτικα μεχρι και Annihilator(crystal ann).Σε κουφανα με το τελευταιο ε?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου