Προς το περιεχόμενο

Antonyvk

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    106
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Antonyvk

  1. τον κουνισα αφου αρχησε να κανει τον βομβο..
  2. Καλησπερα νοιζαδες, Σημερα ενω ηταν ανοιχτος ο ενισχυτης και επαιζα, ακουγα εναν βομβο ο οποιος σταδιακα δυναμωνε, με αποτελεσμα να σταματησει να λειτουργει. Ο ενισχυτης ειναι ενας hot rod deluxe και δεν εχει κλεισει χρονο που τον πειρα. Επισης να σημειωσω οτι τον συνδεσα σε αλλη μπριζα αυτη τη φορα με πολυμπριζο. Τι θα μπορει να φταει? Ειμαι απειρος με θεματα που αφορουν λαμπατους και θα εκτιμουσα τη βοηθεια σας :-\ Ευχαριστω!
  3. Γιατι δεν περιμένεις μαζεύοντας πιο πολλά χρήματα για να χτυπήσεις εναν hot rod η κατι παρόμοιο? Πιστεύω οτι θα αξίζει τον κόπο και θα εισαι υπέρευχαριστημένος! ;) ;)
  4. Καλησπερα Κατα την γνωμη μου ο junior ειναι πολυ καλος ενισχυτης, βεβαα σε αυτο το ποσο χρηματων υπαρχουν εξισου καλες επιλογες. Σε συγκριση με το αντιστοιχο αμερικανικης κατασκευης προσωπικα δεν νομιζω οτι εχει καμια διαφορα. Οσο για το λαιβ το βγαζει σε μικρο κλαμπ για παραδειγμα, οστοσο για μεγαλυτερο θα ζοριστει... ολα αυτα χωρις την υπαρξη κονσολας.
  5. Antonyvk

    Blues Wire: Pride

    Απλως απιστευτοι.. καιγομαι να τους δω λαιβ. Πια η γνωμη σας για το κομματι ?
  6. Κιθάρες:Fender American standard strat Yamaha Pacifica 112 και μια κλασσική 15ετίας που ουτε ξερω το brand Απο ενισχύτες εναν Fender Hot rod Deluxe και εναν line6 15αρι ;D
  7. η διαφορα τιμης ειναι μικρη οποτε εφοσον την δοκιμασες και σε ικανοποιησε... η αποψη μου ειναι να την αγορασεις ;)
  8. Καταρχην καλωσήρθες ! Μηπως θα μπορουσες να μας περιγραψεις πιο ακριβως ειναι το προβλημα της κιθαρας ? εχει μηπως καποιο χτυπημα η κατι παρομοιο?
  9. Ευχαριστω πολυ παιδια με κατατοπισατε πληρως και ιδιαιτερα τον myster maze !
  10. Καλησπερα νοιζαδες Προσφατα ενδιαφερομενος για την αγορα ενισχυτη κανω την παρακατω ερωτηση τι πρεπει να προσεξω γενικως και να δωσω βαση στην αγορα ενος λαμπατου ενισχυτη ? συγκεκριμενα δεκαετιας και πανω... ευχαριστω !
  11. Σαν κιθάρες δεν τις έχω ακουστά ::) ξέρεις που μπορώ να τις δοκιμάσω? thanks 8)
  12. Γεια χαρά σε όλους τους noizades :P επειδή ακριβώς σκοπεύω να αγοράσω ακουστική και το budget μου είναι γύρω στα 700e θα σας παρακαλούσα να με βοηθήσετε να περιορίσω λίγο τις επιλογές μου ;D την κιθάρα θα την ήθελα κυρίως για blues με "πριμαριστο" ήχο επίσης μέχρι τώρα από το ψάξιμο που έχω κάνει πολύ καλή για τα λεφτά της βλέπω την taylor 110 ::) Ευχαριστώ!!!
  13. Καλησπέρα σας Ενδιαφέρομαι για την TAKAMINE EG523SC και θα θα ήθελα να ρωτήσω άμα κάποιος από εδώ μέσα την έχει δοκιμάσει η ακούσει από κοντά... Γενικώς άμα αξίζει για τα λεφτά της ;D ευχαριστώ Παραθέτω ένα video της κιθάρας.....
  14. όντως κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό m αλλα η λάμπα μήπως δη είναι too much για αρχή?
  15. γεια χαρά! Ένας φίλος μου αρχίζει κιθάρα και ψάχνει ένα καλο πακέτο κιθάρας-ενισχυτή μέχρι 900 euro... θέλει κυρίως να παίξει blues και rock - hardrock μήπως θα μπορούσατε να μου προτείνεται κάτι ? ευχαριστώ ! Smiley συγχωρέστε με για τα greeklish αλλα έχω πρόσφατα άλλαξα windows και δη έχω περάσει ακόμη την ελληνική γλώσσα :-X
  16. Ποια ειναι η γνωμη σας για τους μαγνητες? αξιζουν για τα λεφτα τους ???
  17. η αληθεια ειναι οτι ενδιαφερομαι εδω και αρκετο καιρο για ακουστικη αλλα μου λειπουν πεταλια κ καλος ενισχυτης οποτε... :'( η αληθεια ειναι οτι παιζω χωρις πεταλακια :( αλλα για ακουστικες κοιταμε εκει κοντα martin taglewood k taylor ? ξερω πολυ βασικα πραματα για ακουστικες :P
  18. βουρρρρ στο site της taylor τοτε ;D φαινετε αλουστραριστη η κανω λαθος ???
  19. http://www.youtube.com/watch?v=3pIoSkKOuvo&feature=related Καποιος που να μπορει να βοηθησει ? Μαλλον Martin ειναι αλλα πιο μοντελο ξερει κανενας ? ξερω οτι το ερωτημα που θετω μπορει να σας φανει ανοητο αλλα εχω φαει κολλημα τις τελευταιες μερες :P ευχαριστω :)
  20. Οντως χωρις μπαντα τα πραγματα που κανεις περιοριζονται αλλα μπορεις να το δεις και αλλιως... εγω ακομα με τον ιδιο ενισχυτακο ειμαι κ περιμενω υπομονετικα τον αγιο βασιλη να μου κανει δωρο τον super champ :P ::)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου